Video! ‘Joden zitten achter Charlie Hebdo, en willen iedereen verkrachten’

Undercover in Parijs weten moslimjongeren maar al te goed hoe het zit met de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo: het waren ofwel de Joden, ofwel de overheid.

Eigenlijk is het een simpele vraag: wie zitten er achter de dood van de halve redactie van het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo? Enige juiste antwoord: de gebroeders Kouachi en hun opdrachtgevers in Jemen. Klaar. Einde debat.

Maar wanneer men die vraag in Parijs stelt, is het antwoord kennelijk toch niet zo eenduidig. De plaatselijke ‘kansenjongeren’ wijzen iedereen behalve de Kouachi’s als schuldige aan: de antwoorden variëren van een (Israëlisch) overheidscomplot, tot ‘de joden’ in het algemeen’ en een enkeling heeft zelfs het gore lef te verklaren dat de cartoonisten hun eigen dood over zich hebben afgeroepen (hallo Freek de Jonge!). Bekijk het ontluisterende filmpje van Ami Horowitz – dat een klein tijdje terug bij Fox News te zien was:

 

Ronduit bizar dat antisemitisme en zo’n algeheel gebrek aan kennis en respect zo wijdverbreid zijn in een wereldstad als Parijs. Geen nieuws, ik weet het, maar het blijft schokkend.

Overigens is vooral het theologische uitstapje van de gemillimeterde jongen op de scooter geestig. Het klopt dat Joden de niet-Joden “goy” noemen, maar de eerste Jood die om die reden aan het moorden en verkrachten slaat, moet nog geboren worden. Maar toch klinkt dit verhaal me enigszins bekend in de oren. Hmm.. wat zou het zijn… Ohja! Ik ken ook nog een andere religie – kuch islam kuch – waarbij niet-gelovigen een naampje krijgen – kuch dhimmi’s kuch – en op plekken waar dit geloof onverkort geldt – kuch Syrië en Irak kuch – hoofden afhakt, lichamen in de brand steekt en iedereen die de ‘officiële leer’ voor ook maar een letter bestrijdt, in het algemeen de dood ondervindt. Voor alle duidelijkheid: het is niet het jodendom.

Maar behalve theologische disputen gaat de ellende in Parijs gewoon door. En is het nog altijd een illusie dat een verschrikkelijke aanslag zoals vorige maand plaatsvond niet nogmaals zou kunnen gebeuren. De video bewijst het.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

25 reacties

 1. aquarius

  Het filmpje was niet in Parijs maar in Marseille opgenomen , Tim .
  Beter opletten !

  1. Moose

   Whatever. Its still EU!

 2. TijlUilenspiegel

  Tim, deze figuren zijn geïnterviewd in Marseille.
  Het blijft toch erg vreemd dat modern geklede moslims termen als blasfemie uiten. En blijkbaar ook grenzen willen stellen aan de VvMU, omdat dit niet het plaatje past van het geloof.

  1. Avander

   Gisteren een dergelijk interview gezien met 3 pubers die ook wisten waar Abraham de mosterd haalde. 3e generatie, 15 jaar oud en bomvol met vooroordelen en zieke meningen. Zeker geen stageplek beschikbaar?
   Of een verkeerde opvoeding? ’t Zal de stageplek wel zijn.

 3. HenkieAltea

  Ons land,onze cultuur word verziekt door moslim barbaren.
  Dit is veroorzaakt door de linkse elite,want het was stemvee voor hen,die veel dure baantjes opleverde,ook voor hen.

  1. Jacobus

   Toch nog zo’n 6 taalfouten in zo’n korte bijdrage. Is je inburgeringscursus al voltooid, Henkie?

   1. zomaar

    ik begrijp niet !!, dat jij het altijd een probleem vindt het geen een ander zijn schrijven , en de mogelijke grammatica en of taal (type) fouten zit te tellen .

    en deze jongeren , http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/02/video-goudse-islamitische-kansenpareltjes-willen-graag-nederlanders-mishandelen/

    een aanwinst voor onze samenleving ziet , gezien hun (Nederlandse ), spraak en uitspraken op deze jonge leeftijd , zit er behoorlijk iets mis binnen onze door jou ondersteunde samenleving .

    mogelijk ook tussen jou oortjes

   2. nogmaals

    @Jacobus
    Taalfoutjes waar je naar zoekt, en die je vindt, mag je houden.
    Helaas voor Jacobus doen we hier niet aan vindersloon. En hij dacht nog wel een extra bijverdienste te krijgen door hier op dds te vervelen met zijn taalfoutjes.

    Of misschien heeft Jacobus extra veel last van kleine taalfoutjes waar verder iedereen zonder problemen overheen leest. Jacobus heeft immers hier al regelmatig blijk gegeven dat hij zwaar gehandicapt is als het om begrijpend lezen gaat.

    1. nogmaals

     Sorry, vergeten om te melden dat mijn reactie betrekking had op die van Jacobus de islamodebiel met een IQ, lager dan zijn overhemdmaat.

 4. Swieber

  Er is een groot “moslim proletariaat” ontstaan in Europa dat met de dag groter word via immigratie en geboorte en hun eigen islamitische levenswijze wil opdringen aan anderen.

  Uit allerlei onderzoek blijkt dat er wel degelijk grote (vaak stilzwijgende) steun is voor de Jihadisten.

  Franse moslim school kinderen weigerende een minuut stilte ter herdenking van de slachtoffers van de moordpartij in Parijs. Dat geeft goed aan waar hun sympathie en loyaliteit ligt.

  http://www.nujij.nl/algemeen/moslimleerlingen-weigeren-minuut-stilte-voor.30783916.lynkx

  1. Moose

   Bij zo’n reaktie meteen de school sluiten en die lui het land uit.

  2. Beroepsverbod

   en dit, beste zwieper, was exact de bedoeling van de cultureel marxisten. Toen het autochtone proletariaat op was, vanwege auto, caravan en bankstel, moest er een nieuwe doelgroep aangeboord worden. We stonden erbij en keken erna, versuft door de aanklachten over racisme.
   Het “weg met ons” is met miljoenen tegelijkertijd geïmporteerd. En dit kunnen we niet meer keren.
   Het einde van de decadentie.

 5. Freek

  Gezien de juich reacties op de aanslag van moslims op fora en tv en twitter zijn ze erg blij mee.

  Maar het is dan wel door of Joden of overheid gedaan, dus eigenlijk geven ze aan dat moslims zelf niets kunnen presteren, blij zijn met resultaat maar dat zij nu het slachtoffer zijn.

  Knap staaltje redeneren, je zal maar jonge moslim man zijn en een aanslag plegen ( bv denemarken) en vervolgens door je eigen omgeving de glorie worden ontnomen, want Joden / overheid.

  Of ruikt die meer naar huichelarij?

 6. hendrikush

  Zo doorzichtig!
  Ze projecteren hun eigen gedachtengang op de buitenwereld. Wat je bij uitspraken van mohammedanen altijd moet doen is: spiegelen. Vertaal hun beschuldigingen naar henzelf. Ze vertellen daarmee precies hoe ze zelf denken.

  1. Gielah

   Juist, @Hendrikush… dat hebt u heel goed gezien.
   Overigens hoeft men dat spiegelen niet alleen maar tot islamieten te beperken… het werkt bij meerdere ‘mensen’ -types.

 7. Wilhelmson

  Het bewijs dat de massa immigranten van 1e,2e en latere generaties in hun eigen wereld vertoeven, die … niet de onze is. 2 werelden … apart ! Geen fysische, geografische maar maatschappelijke apartheid op hoger niveau met bijhorende politieke , sociale en ja ideologische waarden. Alleen dan krijg je die reacties dat joden …. en andere fascistische tendenzen op links en rechts.

 8. brabantman

  Men heeft Janmaat als nazi neergezet, in de rij gestaan om Wilders aan te klagen. Wordt het gewoon niet eens tijd om deze moordlustige ideologie islam te verbieden in Europa. En al dat addergebroed gewoon terug te sturen naar hun grootouders.

  1. Gielah

   Maar waar sturen we dan hun beschermers en uit de wind houders heen?
   Dat zijn er best veel, hoor… want de overheidsindoctrinatie is er in gegaan als koek!

   Allemaal naar de psychiater, laten déprogrammeren?
   Nou nee!
   Dat doet mij teveel aan de communisten denken, die kritische mensen naar de psychiater stuurden…. en daar plat lieten spuiten.
   En ook al zijn de islamverdedigers en – promoters dan ook juist het tegenovergestelde van dénkers….. tenzij zij actief aan het programmeersysteem hebben deelgenomen… in welk geval het gewoon rotzakken zijn…
   toch leren zij het meest van héle nare ervaringen met de steeds meer oprukkende islam… en kunnen zij maar beter door de beroerde tijden, die eraan komen, héén moeten.

   Het is helaas triest dat ook degenen, die wél gezien hebben dat angst voor de islam uitermate verstandig is, mét de geïndoctrineerden, die moeten (af)leren, méé zullen moeten lijden.

   1. Jacobus

    Gielah fantaseert over de aanpak van Nederlanders die, nadat alle moslims zijn gedeporteerd, daar geen voorstander van waren.
    Een bijltjesdag voor de volksverraders die meenden dat de Grondwet geen dode letter zou moeten zijn.

    1. Gielah

     Tri tra trollala.
     Quatsch en nep en kletsika!

    2. zomaar

     dat ooit er een bijltjesdag komen zal staat buiten kijf !!, of jij dit meemaken zal denk het niet , toch jou kinderen en kleinkinderen wel !!.

     mits zij dan nog hetzelfde denken het geen jij hier ventileert , ik wil jou wijzen op de NSB’ers uit vervolgen tijden , die toen Nederland bezet gebied was , dachten dat zij niets te vrezen hadden .

     en Jacobus ik hoop van harte , dat als die tijd er aankomt , dat het niet alleen blijft met kaalscheren , en men iets veder gaat tot aan het begin van de hals !!.

     opgeruimd staat dan netjes , en de Europeaan hoef niet meer te verzen dat deze NSB soort nog de kop opsteken zal .

     1. Gielah

      Hoeft van mij niet, hoor.
      Het kwaad straft namelijk altijd zichzelf.

      Deze dingen zijn keurig geregeld in het grote geheel aller dingen.

     2. zomaar

      Gielah , toch eer het kwaad waar Jacobus en anderen achterstaan bestraft zal worden , is er veel onschuldig bloed vergoten , in de eeuwen die komen gaan .

    3. nogmaals

     @Jacobus de islamodebiel met een IQ, lager dan zijn overhemdmaat±
     Kennelijk heb je dus heel goed in de gaten dat je een volksverrader bent.
     We bewaren deze reactie, dan hoef je straks niet aan te komen met laffe smoesjes zoals ìch habe es nicht gewusst !

 9. Thomasson

  Als wij de geschiedenisboeken doorbladeren, komen wij er achter, dat in sommige jaren Europa was alles behalve rustig. Bijvoorbeeld 1848 waarin revoltes en opstanden braken over heel Europa http://nl.wikipedia.org/wiki/Revolutiejaar_1848#Nederland. De opstanden hadden meestal meer nationaal als sociaal achtergrond. Maar ook een combinatie van beide. In Frankrijk anno 2015 zijn alle ingrediënten voor een revolte-explosie aanwezig. Men kan de Fransen nu vergelijken met de Ukrainse leger. Iedere dag dat voorbij gaat, verliezen zij terrein; net als de Ukraïniers in Donetsk, Marioepol of Loegansk. De plaats van de Russische Separatisten, die etnisch bij de regio horen, nemen de geïmporteerde Moslims en Afrikaanse negers plaats. In Ukraïne krijgen de “separatisten” support van Poetin. In Frankrijk krijgen de “Islamitische separatisten” drievoudige support : a) van Arabische OPEC landen, b) Islamitische cq. terreurorganisaties en c) van …..DE FRANSE OVERHEID die haar eigen volk op grove wijze verraadt. Geen volk heeft ooit vrijheid en onafhankelijkheid gratis gekregen. Voor vrijheid moet men altijd fysiek vechten… Zo ook voor het behoud van vrijheid en onafhankelijkheid. Het ziet er naar uit, dat de Fransen zouden de politiek-correcte zijde handschoenen de vuilnisbak moeten ingooien en vervangen door en duidelijke strijdtaal. Net als hun grootvaders die bij de Maquis of andere WWII ondergrondse bewegingen zaten. De perspectieven zien er niet goed uit ….De autochtone Fransen zouden snel een beslissing moeten nemen: onder de smerige poot van de Islam leven (met alle gevolgen van dien) of vechten voor vrije Frankrijk waar de Fransen voor het zeggen hebben. VAN HUN OVERHEID HOEVEN ZE NIETS TE VERWACHTEN.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.