Anti-islamofobie activist: “Jihadi John is extreem aardig en het échte slachtoffer!’

De beul van ISIS zou geradicaliseerd zijn “door de Britse autoriteiten.” Lachwekkend.

Een zogenaamde anti-islamofobie activist in Groot-Brittannië beweert dat Jihadi John – de ISIS-beul die bekend werd omdat hij er groot genoegen in schept om onschuldige burgers te onthoofden – stiekem een héél vriendelijke jongen is die alleen maar radicaliseerde omdat de Britse autoriteiten hem geheel onterecht op de huid zaten.

Ja, ja, terwijl er geen enkele aanleiding was om te geloven dat hij er extremistische denkbeelden op nahield behandelde men hem als een aspirant-terrorist!

Gek he?

Asim Quresh hoort bij actiegroep Cage and woedend dat Jihadi John – oftewel Mohammed Emwazi – tegenwoordig wordt weggezet als een radicaal-islamitische massamoordenaar die waarschijnlijk ook nog eens psychopatisch tot op het bot is. Allemaal niet waar! Feitelijk is Mohammed Emwazi namelijk een heel lieve jongen die alleen maar bejaarden wil helpen en de mensheid wil dienen.

Echt!

Nou ja, tot de Britse autoriteiten hem continu lastig begonnen te vallen. Pas toen dat gebeurde werd hij langzamerhand een ietsiepietsie minder vriendelijk:

“The culture of abuse [of Muslims] now runs so deep in the UK that there are virtually entire communities which, due to security services acting outside the rule of law, no longer have access to due process,” Cage claimed.

“Individuals are… in the worst cases tortured, rendered or killed, seemingly on the whim of security agents.” The Telegraph asked Cage for the names of those individuals in the UK who have been tortured, rendered or killed on the whim of security agents. It has been unable to come up with any since there is none.

Eerder zei dezelfde Asim het volgende over de ‘jihad’:

”When we see the example of our brothers and sisters fighting in Chechyna, Iraq, Palestine, Kashmir, Afghanistan, then we know where the example lies. When we see Hezbollah defeating the armies of Israel we know what the solution is and where the victory lies.”

“We know that it is incumbent upon all of us to support the jihad of our brothers and sisters in these countries when they are facing the oppression of the west. Allahu akbar!”

Ook liet de organisatie weten dat de negatieve berichten over de Nigeriaanse terreurgroep Boko Haram allemaal pure islamofobische propaganda is. Jawel, die arme Afrikanen proberen hun land gewoon op te bouwen en de lokale bevolking een betere, mooiere toekomst te geven. That’s all.

CAGE claims that criticism of Boko Haram, currently using little girls as suicide bombers in a quest to wipe out the Christians of Nigeria, is about “demonizing Islam”.

Deze groep, die overduidelijk terrorisme goed praat, mag in alle vrijheid opereren in Groot-Brittannië. Af en toe wordt Cage even aangepakt door oplettende journalisten, maar dat is het dan. Niemand die er verder iets aan doet en deze organisatie op probeert te doeken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. W.H.J. Reiss

  Als die mensen van ‘Cage’ vrij mogen spreken en rondlopen, dan was hij wat mij betreft welkom om een gesprek aan te gaan met, zijn evenknie in Nederland, SamSom voor de T.V. Misschien dat SamSom het dan wel begrijpt. Je moet het overigens wel willen begrijpen. En daar zit de pijn als je de ‘Achterlijkheidsziekte’ onder je leden hebt !

 2. Antidotum

  Wel, dit zijn ook ‘lieve’ jongens, die genoten van elke minuut (in totaal 4 minuten) dat zij hun medemens onthoofden.

  Krankzinnige, door de islam geïndoctrineerde en geïnspireerde, IS massamoordenaars aan het woord.
  Gevangen genomen door de koeren.

  Kijk en huiver wat de islam met het brein een mens kan doen.
  Allahu Akbar, de strijdkreet ter vernietiging van de “ongelovige” mens en de wereld..

  (praatvideo, geen handelingen, enkel een verslag van de IS strijders)

  http://www.zita.be/nieuws/buitenland/3720095_iemand-onthoofden-duurt-4-minuten-en-ik-genoot-van-elke-minuut.html

 3. hendrikush

  Dit is vreselijk. Die rot-britten radicaliseren maar raak.
  Gelovige mohammedanen moeten als de bliksem engeland verlaten anders zijn ze straks allemaal de klos.

  1. Thatcherite

   @ hendrikush

   Enoch Powell had gelijk. Bekende Tory parlementslid. ‘Rivers of blood’. Lees die speech maar eens. Schande dat Brittannië al die moslims heeft toegelaten. Duidelijk een vijfde colonne in de Britse maatschappij.

   Hendrikush, jij zegt dat ze Engeland moeten verlaten. Waarom kunnen ze wat jou betreft dan wel in Wales en Schotland blijven? Ik zeg: vertrek maar uit heel Brittannië!

 4. Ruud562

  Ben benieuwd wanneer die activist zijn verhaal bij Pauw komt doen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.