Ga het avontuur aan met DDS: help ons groeien!

Beste lezer van De Dagelijkse Standaard,

De wereld staat in brand. ISIS pleegt genocides in het Midden-Oosten, islamitische extremisten plegen aanslagen in het Westen, Boko Haram gaat los in Nigeria, Poetin probeert delen van Oost-Europa in te lijven… en daar komt nog eens boven op dat het kabinet Rutte-II er steevast een puinhoop van maakt. Daarom is DDS er: wij brengen deze zaken onder de aandacht en proberen er, door invloed uit te oefenen op de publieke opinie, iets aan te doen.

U kunt ons daarbij helpen: u helpt ons al met een gift van 25 euro, 10 euro en zelfs van 5 euro, en voor 250 euro wordt u een officiële Vriend van De Dagelijkse Standaard, waardoor u diners kunt bijwonen met de redactie en gratis toegang krijgt tot onze evenementen.

Als vaste lezer van De Dagelijkse Standaard weet u al dat DDS het laatste jaar ontzettend snel is gegroeid – niet alleen qua bezoekerscijfers, maar ook qua invloed. De website wordt overal gelezen: in de Randstad en de Provincie, en – jawel – in Den Haag. Steeds meer mensen ontdekken onze website en keren regelmatig terug omdat ze begrijpen dat wij bovenop het nieuws zitten en niet bang zijn om problemen en de oorzaken ervan te benoemen.

paypal_klein sms_klein ideal_klein

Maar wij willen meer lezers en méér invloed – en daarvoor kijken we naar u. Met uw hulp kunnen we nog meer mensen bereiken en het debat nog meer beïnvloeden. Steun ons: zelfs 25 euro, 10 euro of 5 euro kan het verschil al maken. Wilt u graag meer geven? Overweeg dan om een Vriend van DDS te worden, wat u automatisch wordt bij een donatie van 250 euro of meer. Als Vriend weet u niet alleen dat u medeverantwoordelijk bent voor onze groei, maar krijgt u ook speciale aanbiedingen, waaronder het gratis bijwonen van DDS-evenementen en een jaarlijks diner met de redactie.

De rest van dit jaar staat ons nog bijzonder veel werk te wachten. Er is al van alles gebeurd, maar 2015 is feitelijk nog maar net begonnen. Alles wijst erop dat het de komende maanden alleen maar chaotischer wordt, zowel in ons land als in de rest van de wereld. Juist in deze tijden is het verkondigen van de waarheid, en het staan voor principes, belangrijker dan ooit.

Help ons dat te doen. Doneer een bedrag aan ons dat ú kunt missen – of het nou 25 euro is of 250 euro – en bouw met ons aan de toekomst; een toekomst waarin DDS nog groter is en nog meer invloed heeft. We maken het u zo gemakkelijk mogelijk om te doneren: u kunt dat doen via PayPal, IDEAL én SMS. Het kost u maar een minuutje (of minder), maar de impact van uw gift zal bijzonder groot zijn.

paypal_klein sms_klein ideal_klein

Alvast hartelijk bedankt,

Uw hoofdredacteur Michael van der Galien

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

63 reacties

 1. Gielah

  Done.

  1. Michael van der Galien

   Geweldig, dank je wel Gielah!

 2. theodorush

  Done,

  Gaat ook maar even naar den Haag,om mijn omroepbijdrage op te halen.
  Ik wil niet meer betalen voor die NPO rotzooi.

  1. Michael van der Galien

   Dank je!

   Ja, waarom we de NPO zouden moeten betalen is mij een raadsel.

 3. chricon

  Sorry,

  Heb jaren DDS gevolgd, maar het niveau is afgelopen jaar in een vrije val geraakt.

  Heb steeds vaker het idee dat ik een slechte kopie van Telegraaf/Joop zie en lees.

  Veel moddergooien en beschadigen maar inhoudelijk zeer beperkt.

  Succes met verbeteren!

  1. Laetitia

   Dit ben ik helemaal met jou eens. Een heleboel gemanipuleer en mensen beschadigen!!

 4. Daniel

  Als ik een keer per jaar met Jennifer Lawrence zou mogen dineren doneer ik met plezier 250 euro.
  Om DDS kwalitatief te verbeteren doneer ik met hetzelfde plezier 250 euro, ik heb nog nooit op mijn geld gezeten. Voor een kwalitatief rechts verhaal doneer ik dus graag. Maar…….
  leg eens uit wat jullie met het geld gaan doen om die kwaliteitsverbetering tot stand te brengen.
  Op cursus gaan? Meer tijd nemen om meer doordachte artikelen te plaatsen? Dus uitbreiding redactie….?
  Leg dat eens uit.
  Zoals het er nu staat is geld voldoende voor een impuls.
  En ik wil nu eenmaal weten wat de doelstelling is en hoe je die bereiken wilt.
  Dat laatste mis ik nog wel eens in jullie artikelen, een constante (waar best nuance verschillen kenbaar mogen zijn) visie.
  Laat het even weten Michael, dat willen vast wel meer lezers weten.

  1. Staphylocoque

   Met deze reactie ben ik het eens. Wat gaan jullie doen met het geld? Gaan jullie meer doordachte artikelen plaatsen?

 5. Laetitia

  Ik vind dat jullie meestal niet het juiste verhaal vertellen. Jullie manipuleren en beschadigen mensen!!
  Journalistiek behoort onafhankelijk te zijn! Jullie zijn rechts, niets mis mee, mag je ook laten zien. Maar niet dat afbranden van mensen omdat ze niet zeggen wat jullie willen!
  Het lijkkt meer een PVV site dat journalistiek, hoop geschreeuw en kwetsen!

  1. Wachteres

   @Laetitia:

   “Het lijkkt meer een PVV site dat journalistiek, hoop geschreeuw en kwetsen”!

   Zoals nu weer blijkt, komt het geschreeuw en het kwetsen niet van de PVV, maar van de andere [linkse?] kant.

   Links heeft nog nooit uitgeblonken in zelfkennis.

   Toch eens wat aan doen, dat zal ons land veel ellende besparen.

  2. Staphylocoque

   Laetitia, u hebt de PVV-kritische columns over het hoofd gezien?

 6. Viertel

  Er is bij mij thans weinig animo om DDS financieel te steunen. Reden: Reeds 3 keer ben ik door de redactie geband. Zonder opgave van reden. Voor mij onbegrijpelijk, omdat ik mij altijd in keurig nette bewoordingen uit. Maar ik ben wel kritisch. Want er wordt door de redactie regelmatig grote onzin geschreven, met name dhr. Engelbart heeft er een handje van. Mogelijk een strategie om lezers / volgers te prikkelen tot reageren. Maar als een redactie dan leidt tot een ban, dan is het effect wel averechts. Kennelijk kan de redactie er toch niet goed tegen om te worden tegengesproken. Aan de andere kant zie ik reaguurders die de redacteuren gewoon uitmaken voor rotte vis. En die mogen wel blijven ? Zo’n houding en handelswijze zijn uiteraard niet bevorderlijk voor het ontwikkelen van veel sympathie voor DDS. Laat staan tot financiële ondersteuning !

  1. NvanderReuk

   Heb dezelfde ervaring, geband om niets alleen omdat ik kritisch ben. Ik vind DDS wel aardig maar om nou te zeggen dat ze serieus en uitstekend journalistiek werk afleveren? Nee absoluut niet daar valt nog heel veel te verbeteren, net als bij Jalta.nl waar ik al heel snel weer abonnee af was.

 7. Jantje

  Tuurlijk ben ik het niet altijd met de stukken eens, maar ik doneer graag.
  Done!

  1. Michael van der Galien

   Hartelijk bedankt!

 8. arie_jansz

  Jezus…wat een zeiklijsters!

  Betaal gewoon of gewoon niet!

  Het is overigens geen journalistiek, hooguit rechtse opinie.
  Overigens geen schande, daar maakt DDS duidelijk reclame voor.

  1. Daniel

   Zeiklijster, het minder bekende zusje van de schijtlijster.
   Zeiklijster is juist in dit verband, schijtlijster kan wel weer in reacties op artikelen van b.v. de Joop (of hoe dat verderfelijke blaadje ook mag heten).
   Ook wordt in dit verband wel de zeikstengel en zeiksnor vaak genoemd. Als het over de inhoud van een artikel gaat is uilenzeik een gepaste uitdrukking.
   Graag gedaan voor je, arie_jansz (of janszoon)

 9. srvman

  Ik had een warm gevoel voor DDS, maar dat is juist door de opiniemakers verdwenen. Ik lees vaak kortzichtige meningen in de artikelen en columns die uit een voorgenomen standpunt geschreven zijn en niet uit de wens tot waarheidsbevinding. Dat vind ik erg jammer. Alleen Hans Labohm uit een uitzondering.

  1. Daniel

   Een column is juist een mening die niets met waarheidsvinding te maken heeft. Bovendien is een column een vaste rubriek. Eenmalige publicaties zijn dan ook geen column.
   En nu komt het: tromgerofellllll tatata…

   Aan columnisten wordt door de Nederlandse rechter een grote mate van vrijheid toegekend in hun columns. Deze vrijheid kan zich ook uitstrekken tot teksten die, als ze buiten een column geschreven zouden zijn, als kwetsend of beledigend gekenmerkt worden.

   Als laatste voor de taalliefhebbers:

   Wat de column is in de didactische literatuur, is het cursiefje in de epische.

 10. JdeHaai

  Als ik klaar ben met mijn opleiding journalistiek wil ik wel helpen door zelf voor de dagelijkse standaard te gaan werken maar geld doneren dat is voor mij momenteel niet heel eenvoudig. Wellicht in de toekomst.

  1. -Harry

   Zeg Haai ,

   Journalistiek is vaak niet zo zuiver qua moraal , maar zeggen dat je niks gaat doneren , maar wel om salaris begint te bedelen met een omfloerste sollicitatie , dat is een omgekeerde donatie !

   1. JdeHaai

    Bedel ik om salaris? Waar slaat deze reactie op? Mijn reactie dient met een korrel zout te worden genomen en het is meer als grapje bedoeld. Kennelijk neemt u het heel serieus en krijgt u het voor elkaar dat je het nog beledigend vindt ook. Tevens zeg ik dat ik ‘wellicht in de toekomst’ iets ga doneren.
    Ik vraag mezelf af waar jij jezelf druk om maakt.

    1. -Harry

     Meneer de Haai ,
     mijn reactie had ook iets ironisch .

     Ben bang dat U geen goede journalist gaat worden als U dat niet herkent !

     Waar ik me druk om maak zijn – in het algemeen – het soort mensen die nergens iets aan bijdragen ; linksen , ” asielzoekers ” , ambtenaren en andere werkelozen , dat soort gespuis .

     1. JdeHaai

      Haha, ik wil ook niet per se journalist worden hoor. de journalistiek is in in ieder geval heel West-Europa al volledig verpest en overgenomen door een groep waarover u uzelf druk maakt, namelijk de linksen. Dat is heel jammer maar ik vrees dat het alleen maar erger wordt. En natuurlijk niet alleen journalistiek, ook onderwijs, politiek, de ambtenarij enz.

      Gelukkig hebben we Fortuyn, oh wacht.. Bedankt links!

 11. nogmaals

  Misschien moeten er bij DDS dan 2 potjes komen. 1 voor de redactie-ondersteuning en 1 om iets leuks mee te doen voor de reageerders die veel plussen krijgen. En de donateur moet zelf kunnen kiezen in welke pot zijn bijdratge terecht komt. Alweer een reden om het plusjes-systeem weer in te voeren. N.B. Ik heb nog nooit een goede reden gelezen waarom het systeem is opgedoekt.

  1. Daniel

   Tja @nogmaals, dan mag ik altijd meedoen met de leuke dingen, want dan schrijf ik vaak en veel over Geert Wilders die het zo goed doet, enkel en alleen de waarheid spreekt, wat je van dat linkse addergebroed niet kunt zeggen.

   En dat de moslims de Islam aanhangen en dat de Islam een verderfelijke godsdienst is die oproept tot moord en doodslag.

   En natuurlijk dat de PvdA in wezen de schuld is van alle dingen die misgaan, tot in u en mijn privéleven aan toe.
   Die dekselse PvdA zou Evert ten Napel zeggen.

   Wist je overigens, @normaal, dat Evert een bloedmooie dochter heeft?

 12. Michael van der Galien

  Dank voor alle positieve feedback en de inmiddels ontvangen donaties! Ik wil ook even ingaan op vragen van lezers die willen weten waarom we dit doen. Kort samengevat: DDS is wel gratis om te lezen maar niet gratis om te maken. En hoe groter we worden, des te hoger ook de kosten om een site als deze in de lucht te houden: hosting en technische ondersteuning, om nog maar te zwijgen van de (bescheiden) vergoedingen die onze redacteuren ontvangen voor de vele uren van noeste arbeid. Er zijn natuurlijk advertentieinkomsten, maar als we willen groeien (en dat willen we) zullen de kosten soms ook voor de baat uit moeten gaan. Uw donatie helpt dus niet alleen om DDS in huidige vorm draaiende te houden, maar ook om DDS van de toekomst mogelijk te maken.

 13. Rapunzel

  Ik heb al een beter doel om geld aan te doneren, als er eens wat overblijft gaat dat naar Rapunzel jr. zodat ze haar leuke vriend in Canada op kan zoeken.

  Dankzij de VVD/CDA/GL/D66 en noem ze allemaal maar op kliek zou ik het niet eens zo erg vinden als ze beslissen dat zij daar gaat wonen. Betrekkelijk moslimluw, lekker de ruimte, geen regering die zich werkelijk overal mee bemoeit, je mag er een wapen hebben, hele goede gezondheidszorg en niet elke achterlijke gladiool wordt daar als de Messias ingehaald en dood gepamperd. Fantastisch land!

  Evengoed zou ik kunnen overwegen toch ook aan DDS te doneren, mits we daar iets mee kunnen winnen.
  Ik denk dan aan een Tim-Engelbart vrije week, Arie Jansz een ban op zon- en feestdagen, een gastcolumn van Gielah, Blonde Mevrouw terug, het puntensysteem terug of iemand die hier het huishouden komt doen en de honden uitlaat zodat ik vaker en langer kan reaguren.

  1. Willz

   grijns

 14. Rapunzel

  Als je hier niks kunt winnen met je donatie heb je er niet zoveel aan. Dan gaat mijn goede geld eerder naar EJ Bron. Dat is ook liefdewerk oud papier maar dan zonder tenenkrommende spelfouten, zonder het gehak op de PVV én zonder links gespuis in de comments.

 15. Anne de Vries

  Gedaan!

  1. Michael van der Galien

   Dank je Anne!

 16. -Harry

  Zal mijn secretaresse binnenkort vragen of er nog wat in de door links en de VVD leeggestolen pot zit .

  En als je wat doneert moet je geen eisen stellen , maar ik zou toch wensen dat er van een deel van dat geld een scheermesje en schuim gekocht wordt voor Engelbart , zodat ie er binnenkort fris geschoren , gewassen en verzorgd bij kan lopen .

  Ben wel benieuwd wat er onder uit komt .

  Moet ineens weer denken aan een landloper in mijn dorp , die ze wegens steeds verdergaande verloedering gevangen hebben , geschoren , geknipt en helemaal gereinigd . Hij had zwarte sokken aan , dachten ze , maar achteraf had ie helemaal geen sokken aan !
  Afijn hij werd in het ziekenhuis goed verzorgd maar binnen drie dagen was ie dood !

  Mogelijk is het voor die Engelbart nog niet te laat .

  Hopelijk kraamt ie daarna ook minder onzin uit .
  Want dan is het zelfs voor een non-krent een beetje weggegooid geld .

  1. Michael van der Galien

   Haha, Harry, we geven het door: een scheersetje halen zou mogelijk moeten zijn.

   1. -Harry

    Verrek , nou zie ik ineens dat jij óók een baard(je) hebt ,
    zal wat extra sturen voor twéé setjes .
    Kan even duren want de dame in kwestie is ziek , maar het komt .

 17. JanvanEechoud

  Viertel en Rapunzel: Volkomen mee eens.

  Arie_ “Jezus…wat een zeiklijsters!”
  Omdat mensen hun beslissing of hun overwegingen toelichten? Kenmerkend voor je………

  Ik twijfel.
  Ik geloof dat ik 2x een persoonlijke response heb ontvangen: 1x van Hans L. en éénmaal van Frank.
  Erg summier….

  Het PVV bashen is wat minder geworden. Dat waardeer ik.
  Ook ik ben eens, of zelfs 2x geband, voor mij onbekende redenen.
  En ik verdedigde DDS te vuur en te zwaard.
  Heb wát vertrouwen terug, maar wantrouwen zit er toch nog.
  Ook de waarderingspunten mis ik aangezien ik vaak wel genoeg tijd heb…., maar ook best wel druk ben, me druk máák!

  Dus, ben nog in conclaaf met de baas óf ik mág betalen…. 😉

  Mvg. Jan van Eechoud

 18. Willz

  Graag gedaan.

  1. Michael van der Galien

   Dank!

 19. Nico

  Een bescheiden bedrag via Paypal overgemaakt.

  1. Michael van der Galien

   Dank je!

 20. poltxt

  Ik waardeer het doorzettingsvermogen en de werklust van Michael en de zijnen. Ik vind het ook leuk om iedere dag even te checken hoe de op niks gefundeerde meninkjes van domrechts Nederland klinken. Ik vind het zelfs geweldig om de lange tenen van onzekere PVVers te zien kromtrekken als hun heilige leider weer eens een beetje kritiek krijgt. Ik geniet van de bejaarde pensionado’s die schuimbekkend ageren tegen windmolens alsof hun nog korte leven er van afhangt. Ik moet glimlachen als er weer eens een kansloze Tea Party kandidaat op het schild wordt gehesen. Ik gier het uit van het lachen als een boze jood op een hele ingewikkelde manier islamieten tot nazi’s benoemt, of zoiets dergelijks. En tot slot warm ik me aan de reacties van volkomen doorgeflipte figuren als Gielah en Rapunzel en weet ik hoe ze allemaal heten wiens verzet tegen een veranderende wereld steeds meer op de strijd van Don Quichot begint te lijken. DDS is kortom een site die goed is voor m’n humeur. Een donatie meer dan waard.

  1. Daniel

   @poltxt Als u Gielah een volkomen doorgeflipte figuur noemt gaat u voorbij aan de waarden en normen die zij naleeft en frank en vrij verwoord ter meerdere glorie van haar Heer (of moet het heur Heer zijn?).
   Zij leeft naar het evangelie en hoe de bijbel over vreemdelingen denkt.
   Ben ik gastvrij voor de immigranten en vluchtelingen in mijn omgeving?
   Respecteer ik hun overtuiging?
   Ben ik racistisch in mijn woorden en daden?
   Beschouw ik de vreemdeling als mijn evenmens of als een tweederangsburger?
   Maak ik mij schuldig aan religieus fanatisme en minacht ik andere godsdiensten?

   Dat vraagt Gielah zich elke dag weer af en verwerkt dat ook in haar kostbare bijdrages in DDS.

   @poltxt door de zin: ‘Ik geniet van de bejaarde pensionado’s die schuimbekkend ageren tegen windmolens alsof hun nog korte leven er van afhangt.’
   voel ik me weggezet als een ruftige bejaarde met taalachterstand in een 24 uurs luier. Dat is niet netjes hè, ik zeg toch ook niet dat u via de heimweeschotel naar de tv kijkt en een subsidieslurper bent.

   Leven we in een immigratieland of in een land met een verzorgingsstaat? Dat zou u eens moeten afvragen en dan uw conclusies trekken. Maar dat is de logica van Geert Wilders en die gaat boven uw petje.

  2. aquarius

   Fijn dat U dat allemaal zo vindt . Betaal ervoor en wees blij .
   Mij niet gezien ! Ben te vaak geband om onnozelheden en het niveau van b.v. zo’n Tim is de schoolkrant onwaardig !

   1. aquarius

    reactie was op Poltxt van 8.23 u

  3. Michael van der Galien

   Heh. Dank je? 😉

 21. Gielah

  Raar soort humor, Poltergeist.
  Beetje rancuneuzig en ábsoluut niet sympathiek….!

  Daarnaast: het lachen van dwazen is als het knetteren van dorens en distels onder een pot…. zoals de wijze koning Salomo in zijn tijd al doorhad….. irrelevant.

  Jezus ging trouwens nog verder: ‘Wee u… die nu lacht… want gij zult smart hebben en wenen…” ( Lucas 6: 25).

  Rechtvaardigen vinden in deze tijd erg wéinig reden tot lachen.
  Maar ja… daar zijn het dan ook mensen met open ógen en een liefde voor gerechtigheid, voor Israël, voor hun vaderland en hun cultuur voor!
  Die mensen zijn boos, ongerust en soms ook wel degelijk bang… en met réden!
  Maar ú… smiechel nog maar rustig een poosje door…hoor…. zolang u daarvoor de kans krijgt.

 22. Philippine

  In plaats van roerende berichten over teveel huid na een vermageringprocedure of schattige aapjes en de daarmee samenhangende diepe emoties, zouden er wat mij betreft, meer berichten mogen komen over:

  opkomend sharia bankieren
  NATO overheersing
  beperking van cash in Frankrijk
  negatieve rente
  Het niveau van een Hans Labohm moet op DDS toch ook bij andere auteurs mogelijk zijn.
  Dat zal zeker veel andere lezers en reageerders aantrekken.
  Aapjes kijken doe ik nl het liefst in Artis.
  Maar ja, dat is slechts mijn mening.

 23. JanvanEechoud

  @poltxt. “Ik vind het ook leuk om iedere dag even te checken hoe de op niks gefundeerde meninkjes van domrechts Nederland klinken”.
  R- Reken maar dat wij ons het schompes lachen als dom links weer eens alle idee van echt rechts, de pvv dus, overnemen en dat het idiote windmolen project wordt afgeblazen, onze grenzen weer ” dicht” gaan, immigratie wordt gestopt uit islamitische landen en het domme EU / euro project wordt beëindigd.
  “Ik vind het zelfs geweldig om de lange tenen van onzekere PVVers te zien kromtrekken als hun heilige leider weer eens een beetje kritiek krijgt”
  R- Rare ideeën, maar dat mag. Blij met een dooie mus.
  Vermoed dat jij een van die linksies bent die al 10 jaar roepen: het begin van het einde voor de pvv”.
  Mvg.

 24. D. G. Neree

  Ik geef geen cent voor een site waar mijn intelligentie beledigd wordt, waar mensen afgezeken worden en tweedehands nieuws wordt gebracht.

  1. JanvanEechoud

   Kom, Neree. Niet zo negatief.
   En als je iets echt niet zint…. of er klets iemand uit zijn nek, dan ben je mans genoeg toch om die persoon met argumenten de mantel uit te vegen?? 🙂

   Maar, ik snap wat je bedoelt: Dan is zo een artikel zónder argumenten en alleen maar bedoelt om te bashen.

   Tot horens/ziens. Mvg.

 25. Philippine

  Want ‘als de wereld in brand staat’ waarom dan zoveel columns van aapjes-en huidplooien-gehalte.

 26. Michael van der Galien

  Wow, dank jullie allemaal voor de donaties! Er zijn al veel binnengekomen, gisteren, en het blijft ook vandaag stug doorgaan. Hartstikke bedankt! Zo kunnen we *met elkaar* een grotere site opbouwen, die ook nog eens beter is dan ooit tevoren.

  Onze dank is groot!

  1. JanvanEechoud

   Vertel, Michael…, wat zijn ongeveer de ideeën?
   Krijgen we berichtjes als er wordt gereageerd bij een artikel? (€ 15,00 waard, minstens!) Waarderingsmogelijkheid?
   Dat alleen al is mij wel een tientje waard!
   Wat mag ik tegen de baas zeggen? “De moeite waard”?

   Mvg.

 27. Matthijs

  Omdat ik je voordeel van de twijfel gun Micheal.

  Dan verwacht ik wel van DDS dat ze de andere kant van de medaille ook laten zien. Het verhaal achter het verhaal zeg maar, anders dan hoef je dit geen tweede keer te vragen.

  Ook eens dat Labohm de beste stukken schrijft, daarvoor ben ik hier naartoe getrokken.

 28. Pimsch

  25 Euro gestort. Leve DDS.

  1. Pimsch

   En moge de traceerfunctie weer terugkomen.

 29. Maaike

  Nee Michael, ik doneer niet. Laat eerst maar eens zien dat je ook kritische opmerkingen/andere meningen respecteert en beantwoord. Begin maar eens hier. En til het niveau van de artikelen een tikkeltje hoger. Laat zien dat rechts ook niveau heeft.

  1. JanvanEechoud

   Hé, Maaike…..
   Terug van weggeweest……, of ga je zo weer?

   Omdat de draadjes moeilijk te volgen zijn vergeet ik snel wie wat ook weer verdedigt…..

   Één ding heb ik wel van je onthouden…, je bent anti PVV…! 🙂

   maar…. dan zou het nog zo maar kunnen dat je ondanks dat toch je gezonde verstand zou gebruiken en toch ook anti EU, Anti Islamisatie en anti ‘groene kul’ bent……

   Ach…, het is geen must!

   Mvg

   1. Maaike

    Ik ben niet zo van het anti, beste Jan. Ik ben wel van de nuance en het respecteren van een andere mening. Ik vind dat de DDS daar te weinig aan voldoet. En ik vind dat de kwaliteit erg achteruit is gegaan nu er veel columnisten vertrokken zijn naar Jalta.

    1. JanvanEechoud

     “Ik ben niet …….. zo van het anti, beste Jan.”
     Daar hoort het woordje ‘automatisch’ tussen, Maaike…! 😉

 30. W.H.J. Reiss

  Ik hoop dat mijn bijdrage hetzelfde effect heeft als mijn bijdrage aan Identitair Verzet !
  Tip: Een artikel moet geen mening van een redacteur zijn, dus in de -ik- vorm geschreven, maar meer onafhankelijk, redactioneel.
  Voor een Eigen Mening moet je commentaar leveren onder een artikel of zelf een Web-site beginnen onder je Eigen Naam !

 31. zomaar

  is gebeurd

 32. _Mediaevist_

  Het wordt een bescheiden donatie. Ben het niet in alle opzichten eens met het DDS-gedachtengoed maar het is zeker beter dan de policor-drek die we bij de MSM voorgeschoteld krijgen. En ja, daar betalen we veel meer voor nl. belasting.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.