Ga het avontuur aan met DDS: help ons groeien!

michaeldds
Foto:

Beste lezer van De Dagelijkse Standaard,

De wereld staat in brand. ISIS pleegt genocides in het Midden-Oosten, islamitische extremisten plegen aanslagen in het Westen, Boko Haram gaat los in Nigeria, Poetin probeert delen van Oost-Europa in te lijven… en daar komt nog eens boven op dat het kabinet Rutte-II er steevast een puinhoop van maakt. Daarom is DDS er: wij brengen deze zaken onder de aandacht en proberen er, door invloed uit te oefenen op de publieke opinie, iets aan te doen.

U kunt ons daarbij helpen: u helpt ons al met een gift van 25 euro, 10 euro en zelfs van 5 euro, en voor 250 euro wordt u een officiële Vriend van De Dagelijkse Standaard, waardoor u diners kunt bijwonen met de redactie en gratis toegang krijgt tot onze evenementen.

Als vaste lezer van De Dagelijkse Standaard weet u al dat DDS het laatste jaar ontzettend snel is gegroeid – niet alleen qua bezoekerscijfers, maar ook qua invloed. De website wordt overal gelezen: in de Randstad en de Provincie, en – jawel – in Den Haag. Steeds meer mensen ontdekken onze website en keren regelmatig terug omdat ze begrijpen dat wij bovenop het nieuws zitten en niet bang zijn om problemen en de oorzaken ervan te benoemen.

paypal_klein sms_klein ideal_klein

Maar wij willen meer lezers en méér invloed – en daarvoor kijken we naar u. Met uw hulp kunnen we nog meer mensen bereiken en het debat nog meer beïnvloeden. Steun ons: zelfs 25 euro, 10 euro of 5 euro kan het verschil al maken. Wilt u graag meer geven? Overweeg dan om een Vriend van DDS te worden, wat u automatisch wordt bij een donatie van 250 euro of meer. Als Vriend weet u niet alleen dat u medeverantwoordelijk bent voor onze groei, maar krijgt u ook speciale aanbiedingen, waaronder het gratis bijwonen van DDS-evenementen en een jaarlijks diner met de redactie.

De rest van dit jaar staat ons nog bijzonder veel werk te wachten. Er is al van alles gebeurd, maar 2015 is feitelijk nog maar net begonnen. Alles wijst erop dat het de komende maanden alleen maar chaotischer wordt, zowel in ons land als in de rest van de wereld. Juist in deze tijden is het verkondigen van de waarheid, en het staan voor principes, belangrijker dan ooit.

Help ons dat te doen. Doneer een bedrag aan ons dat ú kunt missen – of het nou 25 euro is of 250 euro – en bouw met ons aan de toekomst; een toekomst waarin DDS nog groter is en nog meer invloed heeft. We maken het u zo gemakkelijk mogelijk om te doneren: u kunt dat doen via PayPal, IDEAL én SMS. Het kost u maar een minuutje (of minder), maar de impact van uw gift zal bijzonder groot zijn.

paypal_klein sms_klein ideal_klein

Alvast hartelijk bedankt,

Uw hoofdredacteur Michael van der Galien


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!