Je raadt nooit welke klaploper er door de VVD wordt ingezet voor de campagne

Geen categoriemrt 15 2015, 14:00
Want integriteit doet er niet toe bij de liberalen.
Normaalgesproken wanneer politici aftreden omdat ze ontmaskerd worden als corrupt of incapabel, vertrekken ze via de achterdeur. Ze geven een persconferentie, ze krijgen een afscheidsreceptie en daarna wacht ofwel het wachtgeld, het bedrijfsleven, een functie als burgemeester van een te verwaarlozen dorp en meestal ook de vergetelheid.
Zo niet bij de VVD. Want zie wie daar gisteren samen met de andere VVD'ers vrolijk meecampaignde in Utrecht, gekleed in een witte jas met blauwe letters en dikke oranje strepen? Precies. De voormalig minister Ivo Opstelten:
https://twitter.com/VVD/status/576747450142167040
"Like a boss," schrijft de liberale regeringspartij in populair Engels alsof het om een soort popster gaat of de aankomend minister-president, in plaats van een wegens wanbeleid opgestapte teleurstelling. De opgestapte minister en voormalig burgemeester mocht zelfs op de foto met kiezers:
https://twitter.com/VVD/status/576767906173812737
Wat hier nu van te zeggen? Lijkt me duidelijk dat de VVD inmiddels nog maar weinig respect heeft voor de kiezer en al evenmin voor de democratische instituties die in Nederland de vrijheid en de goede zeden bewaken.
Nog even, en ook Joris Demmink en Jos van Rey staan in Limburg flyers uit te delen voor de partij van Mark Rutte.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten