Je raadt nooit welke klaploper er door de VVD wordt ingezet voor de campagne

Want integriteit doet er niet toe bij de liberalen.

Normaalgesproken wanneer politici aftreden omdat ze ontmaskerd worden als corrupt of incapabel, vertrekken ze via de achterdeur. Ze geven een persconferentie, ze krijgen een afscheidsreceptie en daarna wacht ofwel het wachtgeld, het bedrijfsleven, een functie als burgemeester van een te verwaarlozen dorp en meestal ook de vergetelheid.

Zo niet bij de VVD. Want zie wie daar gisteren samen met de andere VVD’ers vrolijk meecampaignde in Utrecht, gekleed in een witte jas met blauwe letters en dikke oranje strepen? Precies. De voormalig minister Ivo Opstelten:

Like a boss,” schrijft de liberale regeringspartij in populair Engels alsof het om een soort popster gaat of de aankomend minister-president, in plaats van een wegens wanbeleid opgestapte teleurstelling. De opgestapte minister en voormalig burgemeester mocht zelfs op de foto met kiezers:

Wat hier nu van te zeggen? Lijkt me duidelijk dat de VVD inmiddels nog maar weinig respect heeft voor de kiezer en al evenmin voor de democratische instituties die in Nederland de vrijheid en de goede zeden bewaken.

Nog even, en ook Joris Demmink en Jos van Rey staan in Limburg flyers uit te delen voor de partij van Mark Rutte.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

9 reacties

 1. D. G. Neree

  Je kunt veel over Opstelten zeggen, maar een klaploper is hij nooit geweest.

  Dom schelden bewerkt het tegengestelde van wat het beoogt en zegt alleen maar iets over de schrijver

  1. aquarius

   hear hear

 2. The Fox

  Meer en meer ben ik er van overtuigd dat de regering het CPB in zijn zak heeft. De CPB projecties (en dus mogelijke toekomstige resultaten) worden door Rutte cs gebruikt om aan te tonen dat het weer goed gaat. Echter de bevolking betaalt nog hogere belastingen of is haar baan kwijt en dus leg maar even uit dat het de goede kant uitgaat. Het feit dat de olieprijzen gedaald zijn wordt geclaimd als overwinning door Rutte cs. Dat inmiddels de dramatische val van de euro de olieprijzen in euros weer op het oude niveau hebben gebracht wordt weggelaten. Een zwakke euro is geen teken van sterkte maar een teken van wanhoop.

  Kortom de beroepsleugenaars zijn aan de macht.

 3. Ni28

  De VVD heeft geen ruggengraat en toont behoorlijke arrogantie en overmoed. Schandalen degraderen tot akkefietjes. Dat moet de kiezer overtuigen dat leugens en rottigheid het voor het zeggen hebben. En onder de kiezers heb je ook een deel die dit geweldig vindt. Helaas!

 4. LantR.fant

  Als je de totale beerput in de politiek zou opentrekken zou er weinig overblijven van de meeste partijen. Ik heb nog altijd liever Opstelten dan Rutte.

 5. W.H.J. Reiss

  De grootste VVD huichelaar, tegenwoordig windmolen expert, is met stip en ongenaakbaar, Edje Raketje Nijpels !

 6. Mike V.

  Moet je toch eens die valse vette padden op die foto zien. Ik heb gegeten en gedronken. Driewerf BAH!

 7. H.Vaes

  Tja eh…eh….ehhh……stem…eh…a. u….eh…b…..op de..eh…P…..eh…ik eh..bedoel.eh..eh..natuur….eh..lijk.de.P…nee..eh…de..VV..eh…natuurlijk…eh…D.

 8. H.Vaes

  Dat is tenminste duidelijke taal.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.