Mooie jonge vrouw deelt inspirerende foto's van Meth-verslaving : ervoor en erna

Geen categorieapr 29 2015, 13:00
Drugs maken meer kapot dan je lief is, maar stoppen met drugs is het mooiste cadeau dat een verslaafde zichzelf kan geven.
Imgur-gebruiker LostWingnut besloot onlangs om een bijzonder grote stap te zetten: ze deelde foto's van zichzelf van toen ze nog verslaafd was aan Meth, een bijzonder zware harddrugs. Dit was bijzonder dapper omdat de foto's alles behalve vleiend waren:
Screen Shot 2015-04-29 at 13.42.34
Ze legt uit:
"De eerste foto is van toen ik 19 jaar oud en zwaar verslaafd was. Ik woog nog maar 50 kilo. Ik was een dief, een vreselijke vriend, en loog tegen en stal van mijn familie."
Een verschrikkelijk gezicht natuurlijk. 19 jaar oud, maar ze zag eruit als een 50-jarige (alcoholiste!). Drie jaar na deze foto was gemaakt veranderde alles:
"Toen ik 22 was keek ik in de spiegel en besloot ik dat dit niet was wie ik wilde zijn. Ik brak met mijn verslaving en heb nooit meer teruggekeken."
Ze nam meteen een hond die haar zielsverwant bleek te zijn en haar door dik en dun steunde. Samen namen ze een jaar om door Amerika te wandelen, zodat LostWingnut niet alleen af kon komen van haar verslaving, maar ook nog eens allemaal mooie, nieuwe dingen kon zien.
Screen Shot 2015-04-29 at 13.48.06
8,5 jaar nadat ze zichzelf en haar verslaving overwon werd deze foto genomen, van LostWingnut met haar schitterende, jonge dochter:
Screen Shot 2015-04-29 at 13.37.20
Ze legt uit:
"Ik haal binnenkort mijn Bachelor als een accountant en ik heb de meest fantastische drie-jarige ter wereld."
En gaat verder:
"Ik wil dat iedereen die dit leest - het maakt niet uit wie je bent en waar je mee geconfronteerd wordt - dat er hoop is. Het leven wordt elke dag mooier als je de moed hebt om het te proberen."
Het gevolg? De Internet-gebruiker kreeg allemaal mooie berichten van andere (ex-) verslaafden die haar verhaal bijzonder inspirerend vonden en er kracht uit putten. Zie deze boodschap bijvoorbeeld:
"Als iemand die bezig is met het overwinnen van een vreselijke alcoholverslaving moet ik zeggen dat je me erg blij maakt en veel goede hoop geeft. Dank je!"
Haar advies voor andere mensen die door een moeilijke periode gaan? Geef nooit op. Wat er ook gebeurt, blijf altijd doorgaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten