Minstens 214 ontvoerde vrouwen zwanger geraakt door radicale moslims Boko Haram

De ene na de andere vrouw blijkt te zijn verkracht.

Dit is afschuwelijk om te horen:

Zeker 214 vrouwen die waren ontvoerd door terreurgroep Boko Haram, zijn zwanger. Dat is na hun bevrijding gebleken. “Bij sommigen was het te zien en bij anderen bleek het uit de test”, zei de directeur van het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties (UNFPA), de Nigeriaan Babatunde Osotimehin.

Niet lang geleden heeft Nigeria bijna zevenhonderd vrouwen en meisjes bevrijd uit gevangeniskampen van de islamitische terreurorganisatie Boko Haram, de radicale moslims die inmiddels officieel aansluiting hebben gezocht bij die andere terreurorganisatie ISIS.

De moslimterroristen ontvoeren continu vrouwen en schoolmeisjes. Sinds begin 2014 zijn er zeker meer dan 2.000 ontvoerd. De reden is overduidelijk: de jihadi’s van Boko Haram willen seks, seks en nog eens seks. Dat willen die vrouwen uiteraard niet. Ze worden gedwongen.

Ze worden verkracht, verkracht en nog een keer verkracht. En dat allemaal zonder voorbehoedsmiddelen. Net zolang tot ze zijn bevrijd uit de klauwen van Boko Haram. Het zou me niet verbazen als blijkt dat – naast al die zwangere vrouwen – er ook een hoop vrouwen én jonge meisjes rondlopen die nu een soa hebben.

Het is echt ongelofelijk sneu, vooral omdat we de oplossing overlaten aan de Nigeriaanse overheid, die het overduidelijk allemaal niet aankan. We moeten de inwoners van Nigeria helpen terug te vechten tegen Boko Haram. Deze afschuwelijke praktijken moeten zo snel mogelijk worden gestopt. Niks doen is toestemmen met deze barbaarsheid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. monach

  Grote voorbeeld psychopaat/profeet Mohammed nam bij zijn plunderingen/rooftochten vrouwen in beslag om te verhandelen, te verkrachten of als presentje aan zijn volgelingen.

  Maar het heeft natuurlijk niets met de islam te maken. Toch?

 2. Dennis_WSPK

  Boko Haram en ISIS doen precies wat de Grote Profeet voor deed. Ook hij gebruikte vrouwen als wegwerpartikel en anno 2015 doen zijn zwakbegaafde volgelingen dat nog steeds.

  Het heel alles met de islam te maken. Wat we de laatste jaren zien is de ware islam, zoals die gewoon is en zoals die door Mohammed bedoeld was.

 3. vanGodlos

  Allah (alle varkens zijn met hem) heeft het ook zo bedoelt,Islam is vrede,Wij zullen er nog veel meer mee te maken krijgen,dit is slechts een begin………

  1. Teun

   vanGodlos, u neemt me de woorden bijna uit de mond.
   Voordat ik uw reactie las speelde door mijn hoofd dat eeuwige bange automatisme, dat angstige bijgeloof van moslims om steeds maar weer te zeggen: “Mohammed, vrede zij met hem”.
   Hartstikke bang dat er geen vrede met hen zal zijn, als zij deze mantra niet herhalen.
   Moslims zijn als de duvel zo bang. Haat en angst.

 4. toetssteen

  In de UK en Zweden zijn de verkrachtingen ook gewoongoed geworden. Zal echt niet lang duren voor het over heel Europa het geval is.
  En maar wegkijken goed links.

  Ik snap trouwens sowieso niet dat deze clubs die nog niet eens zolang terug het katholicisme en aanverwanten terug achter de kerkdeur kregen, de grofste grappen over religie maakten, nu de voetstappen van islam likken.

  1. Wachteres

   @Toets, het linkse tuig ontkent de verkrachtingen gewoon. Het valt allemaal wel mee.

   Ik begrijp niet dat DDS dit schorem, dat in feite de autochtone meisjes laat stikken, omwille van die bestiale islambeesten, nog ‘spreektijd’ geeft.

   Als de verkrachtingen deze richting op komen dan zullen zij de eersten zijn die zeggen dat de meisjes zich maar netter moeten kleden.

   1. toetssteen

    @Wachteres
    Ja, of ze beginnen over de katholieke kerk, en je weet wel, kindermisbruik….. Zucht, alsof dat de laatste tijd niet breeduit is gemeten. Moet ook, begrijp me goed, maar dat is toch geen argument.
    Hullie deden het ook en de kruistochten, dat soort werk. Blijkbaar mogen we dus ook geen mening hebben over de massa verkrachtingen in (bijvoorbeeld) Monte Cassino in 1944.
    Rape wordt gebruikt om aan te geven dat de vrouwtjes van de overwinnaar zijn en de verliezende mannen zijn verslagen. Soort apengedrag.

    1. Wachteres

     In ieder geval roepen wij niet hard:

     “Dat heeft niets met het christendom te maken”.

     Ik heb destijds op internet geschreven dat ik me doodschaam over zo’n gedrag.

     Terwijl ik niet eens katholiek ben.

     Een van de linkse figuren hier, Beukie, concludeerde zelfs, toen ik het had over de gruwelijke verkrachtingen in GB, dat moslims ‘net mensen zijn’.

 5. Teun

  toetssteen: Ik snap trouwens sowieso niet dat deze clubs die nog niet eens zolang terug het katholicisme en aanverwanten terug achter de kerkdeur kregen, de grofste grappen over religie maakten, nu de voetstappen van islam likken.

  Is het misschien niet een grenzeloze zelfhaat en angst.
  Is het onbewust. Zoals een gewichtheffer bang is voor zijn halter, omdat halter aan hilter en daaropvolgend weer aan hitler doet denken.
  Zijn linksmensen gerobotiseerde lieden die subliminaal getriggerd kunnen worden door satanisten?
  Hebben linksmensen wel in de gaten hoe ze geprogrammeerd zijn in de loop van 60 jaar.
  Denken linksmensen wel eens buiten de gebaande marxistische paden?

  1. toetssteen

   @Teun
   Ik heb geen idee! Ik verbaas me als ik er op de Joop lees steeds weer over.
   Een mogelijkheid is dat socialisten islam zien als een nuttig vehikel om hun ideologie van alle mensen gelijk en even arm van armen en benen te voorzien.
   Kijkend naar de geschiedenis van islam door de eeuwen heen valt op dat vooral de elite dit soort domme trucs meermalen geprobeerd hebben en het pakte telkenmale even noodlottig uit.
   Religie (kan evengoed het communisme zijn, want jaloezie op wat de ander heeft is een van de beste drives bij sommigen) inzetten om macht te vergaren.

   Enfin, ik hoop dat deze vrouwen en meisjes hulp krijgen.

   1. _Mediaevist_

    Ik kijk ook wel eens op de Joop en valt me inderdaad ook op: In normale onderwerpen en een rustige discussie is er niet zoveel aan de hand. Maar als het wat feller wordt komt dat extreem geïndoctrineerde geredeneer van de mensen telkens weer bovendrijven, alsof ze geprogrammeerd zijn. Het ene dogma cq heilige huisje passeert de revue en het is ook onmogelijk om over deze waarden zelf een gesprek te voeren. Kennelijk is men erin geslaagd zichzelf te hersenspoelen.

 6. Teun

  Hebben ze nog wel in de gaten dat die paden gebaand zijn door marxisten zoals de betonnen snelwegen er door hitler, pardon….hilti, vrede zij met dat boormasjien, kwamen.

 7. Pimsch

  Wat zijn nu eigenlijk de deugden van de islam. Wanneer kan iemand nou zeggen: zozo, die moslims zijn beter dan ons. Geen alcohol, lange jurken, consequentheid, recht op seks, sterke identiteit, oude tradities, monocultuur.
  Onze kerken zouden jaloers zijn, evenals onze conservatieven, puriteinen, demagogen en ongehuwden.
  Maar dat is het wel zo’n beetje. En allemaal afgedwongen door schrik en geweld. Daar moeten we een voorbeeld aan nemen roepen de zedemeesters en mensenhaters. Hoor sommigen eens klagen over onze moderne en vrije maatschappij: “dat die jongelui weer ter kerke moge gaan.”. “Alles mag maar tegenwoordig”. “onze dochters leven als hoeren en wij ouders hebben er geen grip op”. “mijn zoon zit in de wiethandel”. “vroeger kon je de mensen nog inschatten”. “vroeger kon je nog makkelijk aan een vrouw komen”. “tegenwoordig hebben ze van die rare streken als genvoedsel en selectieve abortus”. “bankiers en industrielen staan boven de moraal”. “er is alleen maar oppervlakkigheid”. “de maatschappij is niet meer overzichtelijk”.
  Welnu beste mopperaars, liever de sharia? Opheffing van de secularisatie?
  Er is altijd een voedingsbodem tegen vrijheid, ook bij onszelf. Maar doorslaan naar de Valse Profeet is erger dan gevloekt.

  1. _Mediaevist_

   De islam is nogal geschikt om mensen mee onder de knoet te houden en om ze tegen elkaar op te zetten. De ideologie is te gebruiken om een eenheid te smeden maar dus ook weer om deze uit elkaar te slaan, studies mbt massa’s van onder andere Gustave Le Bon (The Crowd) en Eric Hoffer (The True Believer) sluiten hierop aan.

 8. -Harry

  Schweinstein blijft angstvallig op de vlakte .

  Heb die foto eens aandachtig bekeken , maar ik kan niet begrijpen dat iemand er daar ook maar één van uit zou kiezen om seks mee te hebben .

  Dat moeten toch wel rare gasten zijn , die moslims .
  Ze kruipen overal op .
  Onwillekeurig doet het me denken aan “the planet of the apes” .
  Het maakt ze kennelijk niet uit .

  Nou ja , een willekeurige geit voldoet ook !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.