Lieve vriendin pakt Internetpesters aan nadat ze haar vriend tot op het bot beledigen

Geen categoriejul 12 2015, 13:00
Een stel online treiterkoppen dachten tussen deze vrouw en haar vriend te kunnen komen met gemene commentaren. Maar deze jonge vrouw heeft nieuws voor iedereen: dat gaat niet gebeuren!
Toen de 21-jarige Ashley Stevens een bruidsboeket ving op een bruiloft van bekenden van haar, kon ze aanvankelijk haar geluk niet op. We kennen allemaal het hardnekkige gerucht dat degene die het bruidsboeket opvangt, de eerstvolgende zal zijn om in het huwelijksbootje te stappen. De foto toont hoe blij het meisje dan ook is:
media_xll_3158955
Waar Ashley niet op had gerekend was de stroom van negatieve reacties die zij kreeg, vanwege het feit dat haar vriend ook op de foto is afgebeeld, en niet in een perfect afgetrainde conditie lijkt te verkeren. Online pestkoppen hadden hun woordje wel klaar over Christopher, die ook nog eens gek kijkt:
"Die dikzak mag zich gelukkig prijzen dat hij met dat wicht kan trouwen. Als ik zijn looks had en haar in mijn bed kreeg, zou ik haar ook heel snel aan de ketting leggen," was één van de opmerkingen. "Hey dikkerdje, trouw met haar. Je zult nooit beter vinden," een ander. Weer iemand anders sneerde: "Weet je waarom ze hem gekozen heeft? De zwaartekracht." En anderen deden net alsof Christopher niet alleen een paar pondjes teveel had, maar ook gewoon niet goed snik zou zijn: "Mist hij een chromosoom? Heeft hij het syndroom van Down? Zit haar vriend verborgen achter die dikke en licht mentaal gehandicapte jongeman?"
media_xll_3158957Ashley liet zich echter niet door alle ontmoedigende berichten uit het veld slaan. Ze zei zielsveel van die jongen te houden en verklaarde:
"We zijn nu al 2,5 jaar samen, waar halen die mensen het recht vandaan om hem aan de schandpaal te nagelen? Ze kennen hem niet eens! Laat me er heel duidelijk over zijn: met hem heb ik de jackpot gewonnen. Ja inderdaad, staalharde buikspieren heeft hij niet. Maar doet dat er toe als je iemand probeert te vinden waar je de rest van je leven mee wil delen? Hij toont op subtiele wijze dat hij van me houdt én is mijn beste vriend. Ik hou van hem om wie hij is en omgekeerd geldt dat ook. Hij is begripvol, geduldig, liefdevol en hilarisch tegelijk, waar vind je dat tegenwoordig nog?"
De nieuwe verklaring was een doorslaand succes! Christopher was ineens razendpopulair en kreeg via Facebook 200 vriendschapsverzoeken in z'n meldingen. Die zich overigens totaal niet uit het veld laat slaan. De jongen zei simpelweg:
"Maar we hebben er ook om gelachen."
1-0 voor Christopher en Ashley!
media_xll_3158958
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten