5-jarig jongetje raakt zijn favoriete knuffel kwijt in een groot natuurpark. Dan heeft Pup de zeehond het avontuur van zijn leven

Geen categorieaug 04 2015, 10:31
Een boswachter vond de knuffelzeehond. Vervolgens nam hij hem mee op avontuur door het enorme bos en legde hij hun avonturen vast.
Liam Zahn heeft één beste vriend: Pup de zeehond. Pup kan niet praten, of lopen, of zwemmen, maar op de één of andere manier heeft Liam toch een fantastische band met hem: het is namelijk een knuffelzeehond.
Screen Shot 2015-08-04 at 11.26.24
Het 5-jarige jongetje legt uit:
"Ik houd heel van hem omdat 'ie zacht en warm is."
Toen Liam en zijn ouders naar het Willamette National Forest (een groot natuurpark) gingen nam het jongetje zijn knuffel dan ook mee. Hij keek er naar uit om 's avonds samen met Pup te slapen. Volgens zijn moeder voelt Liam zich op die manier "altijd veilig, waar we ook zijn."
Screen Shot 2015-08-04 at 11.27.01
Helaas verloor het kleine jongetje zijn zeehond. Hij kwam daar uren later pas achter. Logischerwijze was het toen te laat; hij en zijn ouders waren ervan overtuigd dat ze Pup nooit meer terug zouden zien.
Ondanks dat ze weinig hoop hadden besloten ze een foto van Pup te plaatsen op Facebook met de oproep dat als iemand hem vond, ze zich bij hen moesten melden.
Screen Shot 2015-08-04 at 11.27.31
Tot hun grote verrassing werden ze korte tijd later benaderd door een boswachter. Eric Gjonnes had de zeehond gevonden. Normaal gesproken gooit hij dat soort spullen weg, maar dit keer niet.
"Ik heb zelf kinderen en ik weet dat alle kinderen één stuk speelgoed hebben waar ze niet zonder kunnen."
Screen Shot 2015-08-04 at 11.26.52
En dus nam hij Pup met zich mee. Vervolgens deed hij iets geweldigs: hij maakte overal waar hij en Pup gingen foto's van de knuffel. Op die manier kon Liam zien dat de zeehond een waanzinnig mooi avontuur had meegemaakt... én hij leerde ook meteen wat het werk van een boswachter inhoudt.
"Ik dacht dat ze op die manier konden leren wat een boswachter doet en hoeveel moeite het kost om een groot natuurpark schoon en mooi te houden."
Screen Shot 2015-08-04 at 11.27.31
Vervolgens plaatste Eric de foto's op Facebook, waar ze natuurlijk onmiddellijk viraal gingen.
Na deze fantastische avonturen werd Pup herenigd met de dolblije Liam, die de boswachter bedankte door hem een mand vol zelfgemaakte koekjes te geven. Liam:
"Ik wil nu gewoon naar huis gaan en lekker met Pup knuffelen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten