Jennifer Aniston is getrouwd, maar haar moeder ontbrak op haar bruiloft

Geen categorieaug 08 2015, 13:00
De Friends-actrice en ex-vrouw van Brad Pitt is weer in het huwelijksbootje getreden. Maar niet al haar naaste famileden waren daarbij aanwezig....
Tien jaar nadat de rechter de scheiding uitsprak tussen Jennifer Aniston en Brad Pitt, is de 46-jarige actrice opnieuw in de echt verbonden. Wederom met een collega-acteur. Niemand minder dan de Canadees-Amerikaanse actieheld Justin Theroux heeft de eer tegenwoordig de "mister Aniston" te zijn. Maar ondanks dat de twee dolgelukkig zijn samen, werd de bruiloft kleinschalig en intiem gehouden:
Jennifer (46) en Justin Theroux (43) gaven elkaar woensdag in het geheim hun jawoord in hun huis in Bel Air (Los Angeles). De twee waren al sinds 2012 verloofd. Foto's van de bruiloft zijn niet openbaar gemaakt. De paparazzi wisten het stel wel vast te leggen tijdens hun aankomst op het eiland Bora Bora: de bestemming van de huwelijksreis.
Maar dat was niet het enige wat opvallend was aan de ceremonie. Ook het feit dat Jennifers moeder Nancy niet aanwezig was, was een opvallend feit:
Hoewel Nancy bij de ceremonie en het feest afwezig was, vindt ze het toch geweldig dat haar dochter is getrouwd. "Het is fantastisch", vertelt ze aan RadarOnline. "Alles wat ik over haar wil zeggen is lief bedoeld."
Moeder en dochter hebben al jaren een lastige band. In 1999 gaf Nancy een boek uit waarin ook dochter Jennifer uitgebreid werd beschreven, en in interviews heeft de Hollywood-actrice er nooit geheimzinnig gedaan over het feit dat haar moeder altijd teleurgesteld in haar was. De twee hebben ze naar eigen zeggen in de afgelopen jaren de strijdbijl begraven, maar duidelijk is niet wie van de twee de drijvende kracht was achter de moederlijke afwezigheid bij de bruiloft van woensdag jongstleden.
Jennifer Aniston werd beroemd als Rachel in de razendpopulaire comedy Friends, dat van 1994 tot 2004 op de televisie was. Tegenwoordig speelt de actrice voornamelijk in films, en dan met name comedy's. Haar kersverse echtgenoot Justin Theroux is ook een acteur, en verwerft momenteel bekendheid als de geestelijk verwarde agent Kevin Garvery in het post-apocalyptische drama The Leftovers, dat op HBO wordt uitgezonden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten