Ze werd opgeroepen om een vrouw te helpen die in de penarie zat. Bij aankomst zag ze wat er aan de hand was...

Geen categorieaug 30 2015, 20:00
De vrouw had hulp nodig... maar dat kwam niet doordat haar iets ergs was overkomen.
De Amerikaanse politieagente Emily Brinser was gister (zaterdag 29 augustus) aan het werk toen ze opeens een oproep kreeg: een vrouw had het alarmnummer gebeld en had onmiddellijk hulp nodig. Er was ook een ambulance ingeschakeld, maar die kon er niet meteen zijn. Emily was dichterbij en kon er onmiddellijk op af.
En dus toog ze naar het adres. Daar aangekomen zag ze wat er aan de hand was: de vrouw om wie het ging had geen ongeluk gehad, maar was zwanger... en de baby was het wachten zat en dwong haar moeder om haar op de wereld te zetten.
Agente Brinser ging meteen aan het werk en deed haar best om de baby veilig op de wereld te zetten. Dat lukte: het kind woog een goede zeven pond.
[caption id="attachment_118443" align="alignleft" width="591"]Foto: Helene Samson (bron: Flickr) Foto: Helene Samson (bron: Flickr)[/caption]
Na de geboorte werden moeder en kind naar het ziekenhuis gebracht. Daar konden ze met zijn tweeën herstellen en goed in de gaten worden gehouden - hoewel ze allebei prima gezond waren en geen enkel probleem hadden.
Agente Brinser was natuurlijk behoorlijk trots op zichzelf, en vooral blij dat ze iets moois had kunnen doen. Dit is eens wat anders dan achter dieven aanrennen en ze arresteren. Zo'n dag vergeet je van je leven niet meer.
Dat geldt al helemaal voor deze agente. De moeder van de baby was haar namelijk zo dankbaar dat ze besloot om haar kind naar Emily Brinser te vernoemen: de baby heet Emily Victoria.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten