Dokters zeiden dat deze jonge moeder niet meer uit haar coma zou raken. Maar dit kleine wonder deed iedereen versteld staan

Geen categoriesep 15 2015, 20:00
Toen deze moeder vlak na de geboorte van haar baby in een coma raakte, vreesde iedereen voor het ergste. Maar een groot wonder kwam uit een onverwachtse, en enorm liefhebbende hoek!
De bevalling van baby Rylan ging allesbehalve volgens plan. Tijdens de weeën bleek haar moeder Shelly Ann een bloedprop in haar been te hebben, die bovendien ook nog eens knapte bij het moment dat het jonge kind ter wereld kwam. Vader Jeremy kon zich verheugen op een nieuw leven, maar moest ook meteen vrezen voor het leven van zijn vrouw:
vlcsnap-2015-09-15-16h32m35s32
"De dokters dachten op een gegeven moment echt zeker te weten dat we haar zouden kwijtraken," zegt Jeremy. Maar de verpleegster Ashley Manus had toen ineens een ingeving die wellicht zelfs wel het leven heeft gered van Shelly Ann.
Want ondanks dat de vrouw diep was weggezonken in een coma, had ze ergens nog wel een bewustzijn. Een bewustzijn dat - bovendien - net een bevalling had meegemaakt en vast niets lievers wilde dan haar pasgeboren dochter in de armen houden. Ashley beredeneerde dat als baby Rylan in de armen van zijn moeder gelegd zou worden, ze misschien weer bij zou komen.
En verdomd. Het werkte:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/NC-Mom-wakes-from-coma-after-hearing-her-baby-cry.mp4"][/video]
.
Het jonge gezin is dus gered door een prachtige daad van de jonge baby, die voor wonderen blijft zorgen. Shelby is inmiddels weer helemaal opgeknapt, en vertelt aan de hele wereld wat voor een voorbeeldbaby haar dochter Rylan is. Ze redde eerst haar leven, en nu redt ze ook nog eens haar nachtrust. Het kostte moeite én een wonder om daar te komen, maar wat een mooi en gelukkig gezinnetje:
vlcsnap-2015-09-15-16h40m06s187
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten