Het zag er eerst uit als drijfhout — Maar deze man kan niet geloven wat hij ziet als hij beseft wat er in het water ligt

Een man was gewoon aan het surfen in de zee toen hij opeens iets zag drijven in het water, verderop…

Het was zeker geen doodgewone dag aan zee voor Tyler en zijn vrouw Jennifer. Toen hij met zijn surfplank een rondje aan het maken was op de golven, zag hij verderop in het water ineens iets bewegen.

Als Tyler dichterbij komt, ziet hij tot z’n grote schrik wat het is: het is een hert!

1881541000Samen met wat omstanders haalt hij het arme dier uit het water:

“Ik schreeuwde ‘o mijn God, het is een hert! Het schudde. Het was duidelijk in shock!”

Tyler kon het dier gelukkig spoedig bereiken en dientengevolge uit het water redden, waar het meteen onder een warme handdoek van een bezorgde mede-badgast mocht kruipen:

1881551000Eenmaal op strand kon Tyler het dier dat bijna was verdronken nader onderzoeken. Het dier had een goede hartslag, z’n ogen zagen er goed uit en het kon normaal lopen. Een paar uur na de heldhaftige redden wist Tyler het dier dan ook zodanig te kalmeren dat hij het weer kon uitzetten in het nabijgelegen bos.

1881571000

Het blijft overigens een raadsel hoe het hert precies in zee belandde. Theorieën lopen uiteen van een nog niet ontdekte soort onderwaterherten tot het zijn van een vermomde Syrische vluchteling. Tyler houdt het er echter op dat het hert uit een nabijgelegen natuurgebied komt. Het zou de zee in gesprint zijn omdat het voornamelijk erg bang was.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Antidotum

    Lief <3 🙂

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.