Kim Kardashian is niet blij dat Khloe en Lamar Odom bij elkaar blijven: “Hij is onvoorspelbaar!”

De realityster is not amused met de beslissing van haar jongere zusje.

Lamar Odom is nog maar net wakker uit zijn coma of er lijkt alweer een nieuwe familievete te zijn uitgebroken bij de Kardashians. Anderhalve week geleden werd Lamar Odom, de ex van Khloe Kardashian, bewusteloos gevonden in een bordeel waar hij een vierdaagse feestpartij achter de rug was. Verschillende soorten drugs, waaronder een vreemde plantaardige variant van viagra, hadden ervoor gezorgd dat Lamar dagenlang in coma lag.

Een paar dagen geleden is Lamar eindelijk wakker geworden, maar hij ligt nog steeds in het ziekenhuis. Zijn coma heeft grote invloed gehad op Khloé – ze was zo geschrokken van wat er met Lamar was gebeurd, dat ze besefte dat ze eigenlijk nog steeds heel veel gevoelens voor hem heeft. Daarom besloten de twee gezamenlijk om hun scheiding, die al jaren loopt, te laten annuleren.

Iedereen in de Kardashianfamilie is blij dat Khloé haar hart volgt en weer bij Lamar is. Iedereen… behalve Kim. Zij is absoluut niet blij dat haar zusje en Lamar weer close zijn met elkaar – niet verrassend, want eerder deze maand werd ze al boos toen Khloé met haar ex flirtte aan de telefoon. Het is bekend dat Kim en Lamar elkaar niet kunnen luchten of zien. Eerder deze week leek het erop dat de Instagramkoningin haar antipathie jegens Lamar had laten varen, zo ging ze samen met Khloé naar het ziekenhuis om de basketballer te bezoeken.

Maar dat Khloé haar scheiding heeft laten annuleren, dat schoot Kim echt in het verkeerde keelgat. Een insider vertelt:

Kim verwachtte echt niet dat Khloé zo’n enorme beslissing zou nemen in deze omstandigheden. Aan de ene kant is ze blij voor Khloe. Ze is blij dat ze verliefd is. Kim heeft gezien dat Khloé enorm veel kracht heeft getoond deze week, en daar bewondert ze haar echt voor. Maar ze is nog steeds op haar hoede voor Lamar. Ze vindt gewoon dat hij niet geschikt is voor Khloé. Kim vindt hem onvoorspelbaar en zou het vreselijk vinden als Khloé hem weer haar hart zou geven, en dat Lamar haar dan net als vorige keer in de steek laat. Kijk, Kim begrijpt liefde. Ze snapt dat als mensen hun hart volgen, het verstand soms op nul gaat. Ze wil echt dat Khloé gelukkig is maar ze maakt zich enorm zorgen.

Kim is dus bang dat haar kleine zusje overhaaste beslissingen maakt. Maar haar moeder, Kris Jenner, is juist dolblij met het nieuws van Khloé en Lamars hereniging. De Kardashian-matriarch zou zelfs al hebben voorgesteld dat Lamar en Khloé opnieuw trouwen – uiteraard voor het oog van de camera’s – om hun liefde voor elkaar te bevestigen.

Wat denk jij? Heeft Kim gelijk, of overdrijft ze?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Pimsch

    En als ik nou niet blij ben, kom ik dan ook in het nieuws?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.