Man die opriep tot “total loss” slaan van Israëli’s uitgenodigd bij Pauw

De anti-Israëlische restauranthouder afficheerde zichzelf als “opiniemaker”.

Gisteravond werd de restauranthouder uit Bussum die op Facebook oproept tot het “total loss” slaan van Israëlische toeristen in Nederland, uitgenodigd bij Pauw. Youness Ouaali plaatste gisteren het volgende bericht op zijn pagina, waarop een storm van verontwaardiging losbarstte.

“Is het misschien een goed idee om toeristen uit Israël (kinderen niet) vanaf vandaag in Nederland total loss te slaan?

Wie niet luisteren wil moet maar voelen, genoeg is genoeg!!!
Tijd om een duidelijke signaal af te geven vind ik.”

Het pro-Israëlische kenniscentrum CIDI deed vervolgens aangifte tegen de restauranthouder, die eerder al opzien baarde door een radicale imam uit te nodigen voor een lezing in Utrecht. Daarmee zou de kous voorlopig af zijn geweest, ware het niet dat Ouaali diezelfde avond werd uitgenodigd als gast bij de populaire talkshow Pauw. Daar verdedigde hij zijn gewelddadige uitspraken met de opmerking dat hij een “opiniemaker” is op Facebook.

Op sociale media werd met verontwaardiging gereageerd op het feit dat zo’n man werd uitgenodigd bij Pauw:

https://twitter.com/Arnoudproos/status/654771472045502465

 

Ook de CIDI-Jongerenorganisatie noemde de uitnodiging van Ouaali een miskleun:

 

Veel van de reacties waren vooral verontwaardigd dat Ouaali, die diezelfde dag nog had opgeroepen tot geweld tegen Israëli’s, werd uitgenodigd aan één tafel met de Nederlandse rabbijn Yanki Jacobs – die even daarvoor nog zijn bezorgdheid had geuit over het groeiende antisemitisme in Nederland.

De redactie van Pauw heeft niet gereageerd op de storm van kritiek. Ook is Ouaali voorzover bekend nog niet opgepakt door de politie naar aanleiding van de aangifte die tegen hem is gedaan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. josef1952

  Écht het stereotype van een Islamist. Een IQ dat door inteelt is gedegenereerd tot dat van een chimpansee. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom hij niet beseft dat de Israëlisch qua beschaving en welvaart torenhoog uitsteken boven het hele woestijdvolkje waar zijn voorouders deel van hebben uitgemaakt.
  Enige bescheidenheid zou de man goed doen. Maar hij mag natuurlijk ook IS mee gaan helpen, leert ie tzt ook nog Russisch als het een beetje mee zit.

  1. Wouters

   Geestig. Iemand beschuldigen van een laag IQ en zelf niet eens een klein stukje tekst foutloos kunnen schrijven. Enige bescheidenheid zou u goed doen.

   1. Terzo

    Zeg Wouters, heb je ook nog een mening over de oproep van geweld tegen Israëliërs van deze moslim of kom je niet verder als de taalnazi uit te hangen?

    1. Gielah

     Wouters doet hier niet echt mee.
     Komt hier alleen maar af en toe irriteren, net als Beukman en Julius en Svetlana.
     Gelukkig rijmt op irriteren… négeren!

     1. Wouters

    2. Wouters

     Zeker heb ik hier een mening over: oproepen tot geweld zouden in Nederland altijd moeten leiden tot een veroordeling. Dit geldt overigens ook voor de oproepen om moslims geweld aan te doen, die ook met enige regelmaat op de interwebs te lezen zijn.

     1. Terzo

      Maar dat laatste is niet het onderwerp van gesprek op dit moment, dit gaat over de bedreiging aan in Nederland aanwezige Israëlische toeristen. Over bedreigingen aan moslims hebben wij het te zijner tijd wel.

     2. Jasterke

      noem er eens 1…

   2. V.K.

    -@Wouters,

    —–
    Geestig. Iemand beschuldigen van een laag IQ en zelf niet eens een klein stukje tekst foutloos kunnen schrijven. Enige bescheidenheid zou u goed doen.
    —-
    -Jouw sneer naar Josef kan je dan ook verwachten van een intellectueel met laag iq.

    -inhoudsloos.

   3. Seneca

    Wouters, je bent als een puist op je billen!

  2. V.K.

   -@Josef1952,

   -Niks geen inteelt of islam, wel iq.
   -Pauw had net zo goed blogger Brouwenstijn kunnen uitnodigen om over punten, komma’s, alinea’s, terroristenstaat Israel en zielige kindjes te praten, maar ja dan heb je weer zo’n tafel met instemmend meeknikkende blanke mannen.

 2. Wachteres

  Ach, het was mijn eerste gedachte toen ik het voorgaande artikel las, die komt wel bij Pauw in zijn programma.

  En warempel … dit doet me denken aan de gruwelijke baardaap die bij Pauw en Witteman zijn zegje mocht doen en eiste dat er geen wijn op tafel kwam.

  Aldus geschiede. Net zoals de fundies niet hoeven op te staan voor de rechter, omdat zoiets Allah niet welgevaliig is. Terwijl men niet opstaat voor een persoon maar uit eerbied voor het ambt, zoals mij en de studenten die erbij waren door een rechter werd uitgelegd.

  En dan wordt er door links hevig verontwaardigd gereageerd als wij beweren dat het Westen zich aanpast aan de islam in plaats van andersom. Allemaal leugens, ja ja…

  Terwijl het zo eenvoudig is …. mensen die zich niet in onze bestaande cultuur kunnen vinden. moeten maken dat ze wegkomen.

  Simpel toch????

 3. poldi

  Ik heb met gekromde tenen zitten kijken naar deze gast.
  Gelukkig weet je met wat speurwerk precies waar hij uithangt. Dus ik mag hopen dat deze meneer geen bezoekje van leden van de Mossad krijgt. DAT zou ik namelijk een goed idee vinden! Enge man die net als een echte moslim betaamt niemand rechtstreeks durft aan te kijken.
  BAH! Meest verschrikkelijk is nog dat aanwezig SP politica KARABULUT er helemaal niets tegen in bracht. Doodstil was ze. Bedankt hoor Karabulut. Op afstand Wilders afkatten durf je wel maar rechtstreeks zo’n Palestijn over de tafel trekken dat durft u niet. Geen wonder dat de SP zoveel zetels kwijt raakt. (of eigenlijk niet verwonderlijk)

 4. poldi

  Wat ik ook niet begreep waren de reacties van Slagter en Derksen. Die begrepen niet dat de Joodse mensen problemen hebben met een jonge moslimmannen uit het asielzoekerscentrum in hun buurt. En Syriers haten joden het meest. Slagter en Derksen weten zogenaamd natuurlijk niet dat moslims de Joden enorm haten. Ze durfden wel te reageren op de Joodse mannelijke gast maar waren duidelijk erg bang voor de heer Quaali. Hun monden vielen toen stil. Toen waren ze toch wel twee lafbekken. De Joodse man had volkomen gelijk.

 5. Niek Verheyen

  Het was werkelijk te genant voor woorden dat nationale ‘Klugscheissers’ als Slagter en vooral Derksen blijkbaar niet in staat zijn te begrijpen dat je islamitische asielzoekers niet in de onmiddelijke nabijheid van een Joodse buurt kunt huisvesten. En zeker niet nu Abbas oproept tot de zoveelste intifada tegen Israel. Het was gewoon een regelrechte schoffering van de zich zeer beschaafd uitdrukkende rabbijn. Deze heren hebben blijkbaar nog altijd ‘keine blasse Ahnung’ van wat islam over zijn volle breedte inhoudt en betekent.

  Zij toonden hiermee aan dat zij behoren tot het enorme leger van ‘useful idiots’ dat zich te pas en te onpas laat gebruiken voor de islamitische zaak. Zij hebben geen enkele notie van het feit dat hun gedrag bijdraagt aan de ondergraving en uiteindelijke onderwerping van de westerse democratieen door de islam.

 6. janszm

  Veel wijsneuzen bij Pauw vinden zichzelf erg verheven boven het plebs. Zo’n Derksen, een in de flower-powertijd blijven steken puber, denkt het ineens te moeten opnemen voor migranten. Die mensen worden betaald voor een uitspraak, dus wordt er geraaskald.
  Pauw, je programma gaat achteruit met dit soort gasten, het wordt niet om aan te zien met een moslimkwast uit Bussum. Het gelijk van de rabbi kwam uit de mond van die moslim. De rabbijn was te beschaafd om te zeggen dat een Azg in die buurt hoogstwaarschijnlijk op slachtpartijen zou uitdraaien. Gelukkig gaf die moslim zelf dat bewijs.
  Hoe haalt NL het in haar hoofd om hyena’s in de buurt van cavia’s te plaatsen.
  Maar ja, ook de hr.Slachter, altijd in de weer voor ouderen, begreep dit niet.

 7. poldi

  Deze man wordt voor deze oproep heus niet vervolgt hoor, Wilders straks wel voor zijn ‘minder minder’! Staat symbolisch voor de zieke staat waar ons land zich in bevindt momenteel.
  Trouwens waar kan ik de voorgedrukte aangifte tegen deze man invullen? Oh wacht even, wat dom van mij, het is Wilders niet. Dus?

  1. toetssteen

   @Poldi
   Wilders stelde gewoon drie vragen, hij beantwoordde ze niet.

   1. Pjotter

    Toetssteen

    Inderdaat Wilders stelde alleen maar vragen en kan naar mijn mening niet worden veroordeeld, zo ja dan is het recht zo krom als de tering.

 8. poldi

  Copy & Paste
  =========
  Onze media kiezen almaar openlijker voor de islam en de kwalijke gevolgen ervan. In België is deze week een rel ontstaan nadat Younnes Delefortrie (een teruggekeerde Syriëterrorist) uitgebreid werd geïnterviewd op televisie, n.a.v. zijn boek ‘Mijn persoonlijke jihad’.
  Dit stuk schorem verdedigt onthoofdingen, keurt het goed dat homo’s van gebouwen worden gegooid, wil de sharia invoeren (hij was lid van de terreurorganisatie Sharia4Belgium) en meent dat de redactie van Charlie Hebdo haar verdiende straf heeft gekregen. Bovendien is hij tegen gelijke rechten voor man en vrouw. En dat mag hij allemaal op TV komen vertellen, zonder enig weerwerk van de interviewer. Onze media zijn verworden tot propagandamachines van de islam.

  1. Niek Verheyen

   Binnenkort natuurlijk in theater Pauw.

  2. toetssteen

   @Poldi
   Pareltje voor de samenleving, kuch.

 9. Wim

  Aan de andere kant zou deze islamitische crimineel(met bedreigingen ben je een crimineel) nauwelijks met zijn uitspraken in het nieuws komen. Nu is het in een groot deel van het land duidelijk dat deze vent gewoon een ordinaire schoft is.
  En die Johan Derks, ach die vangt zijn 2000 Euro ik snap niet dat iemand die onnozele kwibus nog serieus neemt. Waarschijnlijk wonen gelukzoekers een eind van zijn bed want ondanks dat hij twee huizen heeft één voor zijn CD collectie nam hij geen gelukzoeker in huis gaf hij aan in VI. Hij stemde geloof ik D66 dat zeg genoeg over deze kwibus.

  1. loritta

   Wim,

   Prima analyse, die vent is gestoord!

 10. JanKorneeldeWit

  Beste mensen, wij worden op grote schaal geprovoceerd door de linkse policor MSM. Dit soort idioten als die vieze shoarmaboer uit Bussum moeten keihard aangepakt worden. Vergeet niet dat dit land al tientallen jaren vergeven is van moslimaanhang en dus ook stemvee voor de clubs met foute ideeen. Dit naargeestige geloof heeft zich de afgelopen jaren ook diep in de media ingevreten en daar hun schadelijke denkbeelden bij loslopende naivelingen achtergelaten. Ik denk dat er al vele jaren sprake is van een vijfde colonne, natuurlijk wordt deze opvatting door de zogenaamde ‘nette’ mensen weggezet als complotdenken, maar dat vind ik bijna nog makkelijker dan worden uitgemaakt wordt voor populist of leuker nog ‘islamofoob’. Hahahahah domme dhimmie, je gaat kruipen…….

  1. V.K.

   -@JanKorneelDeWit,

   -Die 5e colonne ”nette” mensen zaten bij Pauw aan tafel aan mede tafelgast Jacobs uit te leggen dat hij zich geen zorgen hoeft te maken.

  2. toetssteen

   @JanKorneeldeWit
   Idem in het feminisme. Rondje Joop en je valt bij wijlen van je bureaustoel. Vrouwen die zich schaarden achter de Dolle Mina’s, staan nu helemaal in de knuffelmode. Ik heb geen stom idee wat en waarom deze vrouwen op handen en knieën gaan staan voor islam en de aanhangers in het bijzonder. De mannen kunnen er overigens ook wat van, maar goed, misschien denken die dat het wel prettig is dat moeders terug gaat achter het aanrecht…. Hoewel, ze tetteren ook dat er meer vrouwen moeten komen op hoge posities.
   Mmmmmhhh, volgens mij is de oude oranje hemden brigade volkomen de weg kwijt.

   Blij dat ik een nuchter denkende vrouw heb. Morgen nog maar eens wat huizen bekijken in Singapore. Appartement is wat krap 😉 .

 11. Wachteres

  http://media.tpo.nl/2015/10/16/terugkijken-geweld-tegen-joden-oproeper-youness-ouaali-bij-pauw/

  Terugkijken: geweld tegen Joden oproeper Youness Ouaali bij ‘Pauw’
  Kwaliteitsjournalistiek bij de Vara (van de NPO)

 12. Ni28

  Ouaali is een voorbeeld van door Links aaibare moslim die natuurlijk terecht kwaad is en zijn uitspraken zij natuurlijk alleen het vrucht van de boze Israëliërs. Pauw en Propaganda staan voor de P bij de NPO.

 13. JanKorneeldeWit

  Bij Bon Appetit in Bussum, daar moet je niet zijn voor een lekkere varkenskarbonade..nee das alleen maar hallal zooi ….hahaha sukkel om je zaak zo te kakken te zetten met je domme antisemitische meuk, ik ROTFL LOL, kijk maar ff op zijn snuitenboek pagina. Hoop van harte dat de tent op de fles gaat. Jammer dat de antisemiet dan weer met zijn vette reedt in de bijstand onderhouden moet worden.

 14. H.Vaes

  Dit zegt niks over deze maffe moslim met zijn holle kop waarin alleen maar wat stof zit maar ALLES over de linkse omroep waardoor Pauw zich laat misbruiken.

 15. henk vintage

  Omdat dit inteeltfiguur regelrechte bedreigingen uit tegen Israelische toeristen, dus tegen inwoners van Israel, lijkt het mij dat Israel dit niet over zijn kant kan laten gaan.
  De ambassadeur van Israel moet dit aankaarten bij de Nederlandse regering, waarbij het promoten van deze bedreigingen door de publieke omroep ter sprake moet komen.

 16. Arno

  Deze figuur is op en top islamiet en daarmee dus erger dan een nazi. Dat de vara bij monde van Pauw deze nazi een platform bied toont aan dat de vara een nazi-omroepbedrijf is.
  Want mensen die tegen de nazi’s waren en nu zeggen te zijn moeten ook tegen de islam zijn. Want de islam is zelf vele malen erger dan het nazisme.

  1. zomaar

   Arno , en dit is de VARA niet vreemd !!!.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/VARA

   citaat “Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkte de VARA onder leiding van voorzitter Arend de Vries mee met de bezetters. Hij deed dat na een oproep van NSB-voorman Meinoud Rost van Tonningen. Een radiorede op 24 juli 1940, waarin De Vries de opstelling van de VARA verklaarde, leidde tot uitgebreide protesten en duizenden opzeggingen. De verenigingsraad keurde het plan om door te werken echter eenstemmig goed”.

 17. Ruud562

  Ach Pauw, wat kan je anders verwachten bij de VARA. Reden dat ik nimmer meer kijk naar dat zooitje ongeregeld, door ons duur betaalde en achterbakse salonsocialisten.

 18. Ruud562

  En tja, het was een moslim, hé en geen Wilders. Daarom nu geen actie vanuit het OM c.s.

 19. Ni28

  Pauw? Wie is Pauw?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.