Vrouw vraagt haar vriendje ten huwelijk in een stadion vol mensen. Zijn reactie is echter even hilarisch als verbijsterend

Geen categoriedec 05 2015, 9:06
Het was de bedoeling dat dit een romatisch moment werd, maar dat pakte voor deze moedige vrouw toch anders uit.
De meeste vrouwen dromen van het moment dat hun jarenlange vriendje op een onbewaakt ogenblik dan ineens door de knieën gaat en een ring tevoorschijn tovert, terwijl hij een korte speech houdt over hoeveel de vrouw van z'n leven voor hem betekent, waarna hij de tijdloze woorden "Wil je met me trouwen?" uitspreekt.
Maar wat mannen kunnen, moet deze blonde durfal gedacht hebben, dat kan ik als vrouw ik. En dus past ze het eeuwenoude script toe op haar vriendje in een stadion vol mensen, terwijl enkele camera's de hele boel registreren. Ze gaat op een knie zitten en spreekt de eeuwenoude woorden in de microfoon.
De reactie van de jongen die haar man zou moeten worden is daarna echter volstrekt duidelijk. Niemand kan zeggen dat zij niet begrepen hoe het verzoek viel. Maar of het moedige meisje daar wat aan heeft...?
[video width="632" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Woman-proposes-to-man-Man-runs-away.mp4"][/video]
Ja, daar gaat 'ie:
vlcsnap-2015-12-05-09h06m22s82
Arme meid...
Net echt? Inderdaad. Maar echt? Gelukkig niet. De toeschouwers van dit 'aanzoek' kregen de schrik van hun leven, maar uiteindelijk was het toch gewoon een stunt van een telecombedrijf. Maar dat mag de pret niet drukken, toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten