Wassila Hachchi is nog in leven: “Aan het pakken voor Amerika”

Het Kamerlid van D66 zegt dat alles goed met haar gaat en dat ze binnenkort naar New York vertrekt.

Wassila Hachchi is nog steeds in leven. Ze heeft namelijk gereageerd op de heisa omtrent haar vertrek uit de Tweede Kamer. Op Twitter laat ze weten:

Hier is de brief:

Screen Shot 2016-01-23 at 15.47.03

Je zou denken dat Wassila alle tijd zou hebben om tekst en uitleg te geven over haar vertrek als ze werkelijk voor Hillary Clinton zou gaan werken. Toch lijkt het briefje enorm haastig geschreven te zijn, en is de layout ook nog eens bijzonder vreemd.

Ik kan bijna niet anders dan concluderen dat hier iets heel anders aan de hand moet zijn. Maar wat? Dat is voorlopig nog steeds één groot raadsel.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Wim

  Ik lees op dat briefje niet dat ze geen wachtgeld wil zoals Pechtholt beweerde…….

  Ik kan bijna niet anders dan concluderen dat hier iets heel anders aan de hand moet zijn. Maar wat?…………
  Kom op Michael, die ziet na Keulen de bui al hangen in dit land.

 2. Ni28

  Agatha Christie is ooit voor een tijd verdwenen en niemand wist waar zij was. Met het verschil dat zij daarvoor al veel heeft gepresteerd.

 3. van Urk

  Net of zij ergens voor op de vlucht is, het lijkt bijna op die affaire van Peter Rehwinkel . En van dat baantje geloof ik geen snars van want dan is ze weer snel werkloos want er zijn 100 FBI agenten ingezet om Clinton door te lichten, die campagne stopt eerdaags. Toch is het al nummer drie die uit D66 is vertrokken. Eerst Gerard Schouw toen Magda Bernsen en nu Wassila alsof het lijkt dat men binnenkamers met Pechtold ook niet goed overweg kan, iets wat wij al kennen uit de hoek van de PVV en daarom vertrokken zijn. Wassila was als oud marine officier, hoofd planning en controle bij de Commando diensten Centra van Defensie. Is zij misschien een spion? Wel opvallend dat na de bekendmaking van het rapport stiekem en de uitslag van de onderzoek commissie dat zij in die week de biezen pakt en een soort van afscheidsbrief opstelt alsof het door een kind is opgeschreven.

 4. papa charlie

  Ze krijgt haar salaris toch gewoon doorbetaald hoop ik? Anders vind ik het zielig!

 5. Ruud562

  Inderdaad Van Urk, dat zou wel eens een hele goede reden kunnen zijn voor haar overhaaste en bevreemde vertrek: dat die Wassila meer weet over ‘het lek’.

 6. H.Vaes

  Het zou toch ook kunnen zijn dat ze is overgelopen en op weg naar Syrië is?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.