Eén man dacht gewoon even z’n vuilnis buiten te brengen. Dat liep vervolgens héél anders…

Het vuilnis buiten zetten en de winter… het zijn niet altijd twee fenomenen die zich eenvoudig laten verenigen.

Deze man had echt wat je een pechdag zou kunnen noemen. Niet alleen ziet Alun Miles de vuilniswagen voor z’n neus wegrijden terwijl hij nog bezig is met het klaarzetten van de vuilnisbak, het verslagen terugzetten van de afvalcontainer is ook nog een bezigheid op zich…

Het is namelijk februari, en het vriest regelmatig. En wanneer je een voortuin hebt die uit stenen bestaat, betekent dat voornamelijk één ding: het is heel erg glad. Alun en zijn pogingen om de vuilnisbak weer op de plaats te zetten laten zich dan ook meer vergelijken met een paringsdans, dan met een eenvoudige huishoudelijke handeling..

Het kostte hem enkele minuten, maar uiteindelijk had Alan dan toch de woeste en koude natuur van zijn eigen voortuin bedwongen. En er was nog meer goed nieuws: de vuilnismannen hadden Alans strubbelingen gadegeslagen, en besloten op hem te wachten. Was al die winterse ellende gelukkig toch niet helemáál voor niets!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.