Nieuwe peiling: PVV blijft de grootste, Wilders bashers van D66 storten in elkaar

Het gaat goed met de PVV. Helaas voor Alexander Pechtold kunnen we dat niet zeggen over zijn partij, D66.

Het blijft voorbeeldig met de PVV gaan in de peilingen. Hoewel Wilders en co. volgens TNS Nipo significant minder virtuele zetels hebben dan volgens Maurice de Hond blijven ze de grootste. En nog ruimschoots ook.

Als er vandaag verkiezingen waren zouden de nationalistische-sociaaldemocraten namelijk uitkomen op 32 zetels. Dat zijn er maar liefst 17 meer dan bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2012. Het is dus meer dan een verdubbeling. Niet slecht, zeker niet aangezien Wilders nog steeds buitengesloten wordt door de rest van de politiek.

Ondertussen gaat het significant minder goed met D66, de partij van, voor en door politiekcorrecte en multiculturele Wilders-bashers. Die partij heeft sinds de laatste peiling namelijk maar liefst 5 virtuele zetels ingeleverd en komt deze week daardoor uit op een magere 17 zetels. Dat is weliswaar een winst van vijf zetels ten opzichte van de laatste verkiezingen, maar indrukwekkend is het allemaal niet. Zeker niet omdat de PvdA nog steeds op slechts 11 zetels staat.

Je zou denken dat met name D66 daarvan zou moeten profiteren. Dat is dus niet zo.

En dat moet met name Pechtold zich aanrekenen. Het is zijn verantwoordelijkheid om D66 een comeback te laten maken zodat de partij weer eens deel kan uitmaken van een kabinet. Aangezien D66 een middenpartij is zou dat eigenlijk elke keer het geval moeten zijn; iedere keer dat dit niet zo is heeft de leiding gewoon gefaald.

Natuurlijk groeit D66 nog wel, maar vijf virtuele zetels verlies is gewoon te veel… en 5 zetels winst terwijl de PvdA helemaal in elkaar is gedonderd is simpelweg te weinig.

Het goede nieuws voor de andere partijen in de Kamer? Pechtold kennende zal hij het stokje never nooit niet vrijwillig doorgeven aan een ander. En dat betekent dat het potentieel van D66 zeer beperkt is.

De hele peiling van TNS-NIPO:

Screen Shot 2016-02-26 at 22.28.48


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

84 reacties

 1. Wachteres

  Tja, de straf komt na de zonde 😉

 2. The Fox

  Opnieuw bevestiging dat PvdA is op weg naar de uitgang. Ik hoop dat Samson en Spekman het nog een tijdje uithouden zodat we dichter bij 0 uitkomen.

 3. toetssteen

  Nu kunnen die pollers veel aan me slijten, maar wat ik niet geloof is dat het CDA wat rond kwakkelt terwijl dat in andere polls niet zo is.
  Let wel, ik stem niet op het CDA, ofschoon ik Omzigt als politicus een sterk merk vind. En dat vinden velen. Dus…..

 4. V.K.

  -Je kan zeggen wat je wilt van pemier Pechthold maar hij heeft een kwakkelend D66 toch maar weten om te toveren tot een goed geolied nationalistisch democratische partij welke de hete kooltjes uit het vuur laat halen door PvdA/VVD.

  1. toetssteen

   V.K.
   Vaut, hj speelt de hap naar Groen Links, lees Klaver. D’r ging gisteren alleen een kleinigheid mis, maar de reactie daarop zien we zondag wel bij Maurice. Ik denk een stijging (alweer) van Groen Links. Vestzak/broekzak.

 5. halo1

  Geert werd vanavond bij DWDD door Witteman uirgenodigd voor drie kwartier Buitenhof: doen!! Iedere kritische vraag toestaan en moeiteloos pareren…op weg naar de absolute meerderheid: de aanval op de globalisering openen..want over 20 jaar heb je die “”asiel””-eisers in je eigen huis.. dat is nog eens visie!

  1. Beukman

   Kritische vragen, inderdaad. Wat dat betreft leek het NOS-interview van een paar dagen terug nergens op. Je kreeg de indruk dat Geurt als voorwaarde had gesteld om de vragen van tevoren in te zien. De man werd met fluwelen handschoentjes aangepakt, terwijl je juist bij een vraaggesprek met een would be toekomstige premier zou wensen dat deze op de enige bank terecht komt waarop hij recht heeft: de pijnbank.

   Geurts antwoorden op ongevaarlijke vragen zijn volstrekt voorspelbaar. Weekblad Vrij Nederland heeft er daarom voor gekozen om alleen de vragen van het bewuste interview te publiceren. Hopelijk loopt er nog een echte hjournalist rond (daaronder reken ik niet Witteman) die de boodschap ter harte neemt, en het slagersschort aantrekt.

   https://www.vn.nl/dit-waren-alle-vragen-van-de-nos-aan-geert-wilders/

   1. toetssteen

    @Beukman
    Wat ben je toch heerlijk naïef! Denk jij nu echt dat als Rutte op komt draven het draaiboek niet klaarligt?
    Die site die jij aanhaalt, doet nu precies waar een journalist zich helemaal te pletter voor zou moeten schamen.

    1. Beukman

     Daar vergis je je in, @Steen. Het verschil tussen Rutte en Wilders is dat de eerste mp is, en de tweede niet. Noblesse oblige: een mp kan zich niet permitteren om zich van tevoren te bemoeien met de inhoud van bepaalde interviews (zoals het wekelijks vragenuur); een TK-plucheklever kan dit wel.

     Bosma (bij monde van Geert) is altijd glashelder geweest. Heeft ie iets te verliezen? Niet doen! Heeft ie er iets mee te winnen? Happen, maar onder voorwaarden.

     Zoals je weet, ben ik geen aanhanger van de PVV. Ik bewonder echter wel Bosma. Ondanks diens luiheid weet hij wél een succesvolle en economische mediastrategie neer te zetten. Niet in het belang van het land, wel in het belang van de PVV.

    2. toetssteen

     @Beukman
     Wilders heeft zelf ooit lezingen geschreven voor Bolkestein, dus zo onnozel is ie nou ook weer niet. Maar je hebt nog geen 20 minuten, moet je dan gaan zeveren over zaken die niet ter zake doen? Lees: mijnheer Wilders, wat vindt u er nou van dat er ‘er moet een piemol in werd gescandeerd?’. Antwoord: ik ken die lui niet, dus waarom vraagt u het mij? Vraag: maar het was uw achterban. Antwoord: heeft u enig bewijs? Vraag: u wilt geen asielzoekers. Antwoord: dat heb ik nooit beweert. Vraag: maar u wilt moslims uitwijzen. Antwoord: dat heb ik nooit beweerd. Maar u zegt zelf dat islam niet compatibel is met onze cultuur. Antwoord: heeft u een bewijs waar dat nu is en vroeger ooit was. vraag: dus u heeft een hekel aan moslims. Antwoord: ik had het over islam en zijn niet in te passen cultuur. Vraag: maar het katholicisme. Antwoord: zit nu in de pausmobiel.

     Dit is maar een gebbetje Beukman, maar dat zal wel de uitkomst zijn van jouw soort interview. En teven naar die link naar VN dat zich de ogen uit de kop zou moeten schamen. Geen schim meer van wat het ooit was.

     1. Beukman

      Nee @Steen, dat soort antwoorden kennen we onderhand wel. Ge ert moet worden doorgezaagd over de uitvoerbaarheid van zijn plannetjes, en over de consequenties ervan.

  2. Rob de Cock

   Geert zal die uitnodiging van Witteman uiteraard afslaan: niets is zo riskant voor hem dan kritische vragen. Het enige waartoe de vlerk in staat is is roeptoeteren met een megafoon. Inhoudelijk debat is voor hem dodelijk.

   1. Beukman

    Het hangt er vanaf. In deze fase zal de éminence grise van de TK graag op tv overkomen als de toekomstige premier. Met een zwakke journalist als Witteman zal dit geen probleem zijn. Hier is een jonge hond nodig, nog niet besmet door gezag voor autoriteit, die Wilders echt eens het vuur aan de schenen durft te leggen met vragen die vooral gaan over de praktische uitvoerbaarheid van al die vuige plannetjes.

    Martin Bosma, via zijn buikspreekpop Wilders, is hierin heel berekenend: het interview zal niet doorgaan als er niets te winnen valt. En of er iets te winnen valt, hangt af van de interviewer, en/of zijn vragen. Daar zal Bosma dus bij voorhand naar vragen.

    1. toetssteen

     @Beukman
     Dus jij denkt dat Rutte/Obama/Cameron, voor de vuist weg speecht? Nou, vergeet het maar.
     Ik schreef ook niet mijn eigen lezingen, maar ik had wel eigen inbreng. Nou zo gaat het ook in de politieke wereld. Alzo, val hen er allen op aan of niet, maar houd dan je mond.

     1. Beukman

      Het gaat niet om speechen, @Steen, maar om het beantwoorden van vragen. Dat daarbij sprake is van enige coaching, moge duidelijk zijn.

      Het valt me op dat je niet echt ingaat op wat ik schrijf. Wilders zal alleen ingaan op de uitnodiging als hij a) weet wie de interviewer zal zijn, en b) weet wat voor vragen hij krijgt.

    2. V.K.

     -@Beuk,

     -Kan jij mij een interview naar boven toveren waarin bijvoorbeeld Jesse van Klaveren kritisch door jonge journalisten op tv wordt geïnterviewd over bijvoorbeeld economisme.

    3. Anna

     Beukman wat voor vragen zouden dat dan volgens u moeten zijn.

     1. Beukman

      @Anna
      De heer Wilders dient te worden doorgezaagd over de haalbaarheid en de consequenties van zijn plannen. De kiezer heeft er recht op te weten in hoeverre hij aan luchtfietserij doet.

   2. Anna

    Rob de Cock. Het laat duidelijk zien dat je in het parlement de heer Wilders nog nooit hebt gevolgd.

    1. Rob de Cock

     In het parlement hanteert Wilders de communicatietechniek van de megafoon; een inhoudelijk gesprek is ook daar niet met hem mogelijk.

  3. toetssteen

   @Halo 1
   Er moet altijd een concept liggen, immers voor je het weet mekkert men over zijn oma die is geboren in Indonesië en zijn Hongaarse vrouw. En zit Francisco gil, schreeuw hystericus Van Jole tegenover hem.
   Ik zou Wilders graag eens in debat willen zien gaan met Peter Omzigt en Halbe Zijlstra.

   1. halo1

    Ik denk dat eventueel schofterig Vara-gedrag jegens Wilders hem uiteindelijk in de kaart speelt..dus..laat maar komen… het gaat om de superioriteit van de rechtse mentaliteit..daarmee kan je links onderuitblazen

    1. Rob de Cock

     “de superioriteit van de rechtse mentaliteit”

     Zou die, net zoals de mensenrassen die hier worden aangenomen, ook genetisch verankerd zijn?

     1. halo1

      Nee…dat is allemaal speculatief..maar in uiterste consequentie leidt “”rechts”” tot dictatuur..””links” tot anarchie… en dictatuur is toch nog beter omdat dan tenminste nog het grootste deel van de bevolking beschermd wordt..bij anarchie is iedereen in principe de klos…vandaar de superioriteit van “rechts” ..

 6. V.K.

  -Het kijkt me dan ook zeer onlogisch dat de zaterdagsochtends ontevreden traditioneel PvdA stemmende, overwerkte ambtenaren met een half gevuld boodschappenkarretje bij Dirk of Aldi welke tegen mijn vrouw vriendelijk neurotisch vragen om voor te gaan omdat zij maar een kleine boodschap hebben af te rekenen, tegen mij zitten te zeiken dat die buitenlanders altijd van die propvolle boodschappenwagentjes hebben welke ervoor zorgt dat ze als hard werkende ook nog eens de halve zaterdag kwijt zijn aan boodschappen doen omdat de AH te duur is, D66 gaan stemmen.

  1. Rob de Cock

   Wellicht kan V.K. het beter proberen met korte zinnen. Deze taalkundige salto mortale loopt slecht af.

   1. Wachteres

    Nog steeds gebrek aan argumenten, Simon?

    Je opmerkingen gaan irriteren. Van jouw linkse superioriteitsgevoelens zijn we zo langzamerhand wel op de hoogte.

   2. nogmaals

    Als Lullige Robbie een hoger IQ had gehad, zou hij de tekst wel begrepen hebben, en als hij een hoger EQ had gehad, zou hij niet zo’n Lullige reactie hebben gegegeven.

 7. Wachteres

  http://www.breitbart.com/london/2016/02/26/are-you-ready-for-an-eu-propaganda-overload/

  Are You Ready For An EU Propaganda Overload?

  Now the official date of Britain’s long-awaited European Union (EU) referendum has been confirmed, and the campaigning has begun, we all knew the EU-propaganda machine would crank itself up a notch or two.

  In a style which has started to resemble George Orwell’s 1984, billboards and newspaper advertisements are starting to contain flags and slogans heavily promoting the European Union.

  Stel u voor: “Kaas uit Nederland, Goudse kaas, geniet ervan, het komt uit Europa”.

  Natuurlijk vertelt de EU niet dat we JARENLANG miljoenen ‘vluchtelingen’ binnen zullen krijgen. Dat die miljoenen, grotendeels gelukzoekers, hun familie ook nog binnen mogen halen en dat wij voor de immense onkosten mogen opdraaien. In Duitsland kan dat oplopen tot meer dan een triljoen euro.

  In GB krijgen de scholen al gratis kleurboeken, waarin reclame wordt gemaakt voor de Europese vlag. Natuurlijk wordt dat betaald door de Britten en waarschijnlijk door ons allemaal.

  UIT DE EU, BETER GISTEREN DAN VANDAAG.

  En daarvoor hebben we de PVV nodig, alle andere partijen zijn pro-Europa.

  1. Rob de Cock

   “En daarvoor hebben we de PVV nodig, alle andere partijen zijn pro-Europa.

   Ja, nogal wiedes, de meeste kiezers zijn pro-Europa.

   1. Wachteres

    “The world according to Simon …”

 8. Wim

  Het gaat totaal mis, Pechtold hoort op het schavot aan de schandpaal.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/02/Zwitserland-vreest-stormloop-op-Europa-en-wil-leger-mobiliseren

 9. Wachteres

  http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/eureferendum/12174510/Young-womans-argument-for-Brexit-surprises-Question-Time-panel.html

  Revealed: The Brexit supporter who shocked the Question Time panel
  The young woman whose passionate argument left Liz Truss lost for words is Lexie Hill, a 16-year-old grammar-school girl who is taking her GCSEs this year

  A 16-year-old grammar-school girl has become a political star after demolishing a Cabinet minister’s case for Britain to stay in the EU live on the BBC’s Question Time.

  Lexie Hill, who is taking her GCSEs this year, criticised Liz Truss, the Environment Secretary, for claiming that that David Cameron’s EU deal will “reduce the pull factors” for migrants.

  SCHITTEREND! Een intelligent, zelfdenkend, Brits meisje van 16 jaar laat Liz Truss [conservative MP] in BBC’s Question Time sprakeloos achter.

 10. Wim Hutten

  https://pegidavlaanderen.wordpress.com/2016/02/26/een-jong-soldaat-getuigt-waarom-ik-het-leger-verlaat-uitwerpselen-asielzoekers-opkuisen-met-gasmasker-op-nee-dank-u/

  “Een jong soldaat getuigt: ‘ Waarom ik het leger verlaat: uitwerpselen van asielzoekers opkuisen met gasmasker op, nee dank u”

  1. Rob de Cock

   Rob heeft de problematiek naar zijn eigen deskundigheidsniveau weten te brengen. Poep en anus is zijn specialisme.

   1. Beukman

    Het laat zich raden wat hij bij Henny tekort komt.

   2. nogmaals

    @rob
    (bijna) leuk, zoals je op jezelf reageert

    1. Beukman

     Wat bedoel je, @nogmaar?

   3. Wachteres

    Natuurlijk ruimen Simon en Beukie met liefde de stront van de bewoners van de AZC-en op. Vooral omdat ze begrip hebben voor die mannen als ze zeggen dat zij als man niet van plan zijn om hun eigen rotzooi op te ruimen.

    Daar zijn vrouwen of desnoods ongelovigen voor. Al bezig geweest in een AZC, mannen? Ik las dat er voor 500.000 euro gerepareerd moest worden in een AZC in Duitsland. Moet kunnen, we hebben geld zat, nietwaar?

 11. Pjotter

  Ze hebben het slijmerig geval mogelijk door, zou niet verkeerd zijn en zijn huidige 17 zetels zijn er 17 teveel.

 12. Wachteres

  http://www.demorgen.be/binnenland/-tienduizenden-belgische-jongeren-geloven-in-geweld-a-la-is-b3da4406/

  “Tienduizenden Belgische jongeren geloven in geweld à la IS”

  Volgende week start politicoloog en opiniemaker Bilal Benyaich een nieuw leven als diplomaat. Maar voor hij zich in discretie hult, laat hij zich nog een allerlaatste keer gaan over de toekomst van de multiculturele samenleving.

  “We mogen het niet langer onderschatten: al die jongeren die rondlopen met samenzweringstheorieën en ideeën over de eigen superioriteit. Die geloven dat geweld à la Al Qaida, IS of Al Nusra geoorloofd is om een utopische heilstaat te verwezenlijken. Dit gaat om tienduizenden Belgische jongeren, niet over vijfhonderd Syrië-strijders”.

  En links maar blijven ontkennen. Ik blijf het herhalen: links is, net als de EU – die willens en wetens de islam binnenlaat – LEVENSGEVAARLIJK voor onze samenleving.

  1. Nico

   Wat is het nu van het off topic dumpen van linkjes door sommige vaste reaguurders hier? Denken ze dat wij geen google hebben of zo? Ik raad de redactie aan om linkdumping en off topic reacties te verwijderen. Dat houdt een discussie to the point en leesbaar.

   1. Wim

    Dat komt als je iets schrijft dat figuren beginnen over de bron vermelding.
    Maar als jij er moeite er mee hebt sla je gewoon wat rood is over. Maar niet jouw ergernis direct verbieden, het staat zo verwend van als ik mijn zinnetje niet krijg.

   2. Wachteres

    @Nico, de linken geven aan dat we maar één partij nodig hebben, de PVV, om deze EU-ellende nog te weren.

    Dat lijkt me heel erg to the point! ‘Argumenten’ d.m.v linken die de werkelijkheid in het Westen weergeven zijn voor links bitter noodzakelijk.

    Niet dat ook maar iets helpt: de linkse idealen stijgen uit boven elke harde realiteit. Dat is juist het grote probleem in het Westen.

    Ook de EU gaat door, al zal heel Europa vernietigd worden. Tja, daar ben je links voor.

   3. Beukman

    @Nico
    Ik ben het helemaal met je eens.
    De meeste vaste reageerders hier komen niet om van gedachten te wisselen, maar om een Heilige Oorlog te voeren.
    Onderdeel daarvan is het bedrijven van propaganda middels het plaatsen van zeer vele linkjes, waarvan de meeste ook nog eens off-topic zijn.
    Totaal zinloos, want degenen die de linkjes openen zijn het doorgaans al eens met de boodschap, en degenen die hier wél komen om te discussiëren, laten de linkjes voor wat ze zijn.

    1. nick

     Erg dom @Beukman, linkjes zijn nodig omdat het wel zo netjes is te laten weten van welk artikel je iets aanhaalt. Zomaar een link plaatsen kan ook omdat het artikel relevant is maar je bent geheel vrij dat aan te klikken.

     En ik draai de zaak even om, volgens mij zijn jullie linkse rakkers hier om jullie eigen heilige oorlog te voeren! Wij, de weinigen die nog over zijn van het eens zo succesvolle en veel gelezen DDS, zijn hier idd om van gedachten te wisselen.
     Dat was altijd al zo en dat is nog steeds zo. Jullie ophitsende en leugensachtige commentaren gebruiken we vooral om onze gedachten, kennis en meningen nogmaals te melden. Ha, je wordt dus gewoon gebruikt Beukman en consorten!Dat je het weet!

     1. Beukman

      @nick
      Het is niet verboden om nu en dan een linkje te plaatsen, @nick. Het is dan wel gewenst om het citaat erbij te zetten dat de eigen argumentatie ondersteunt. Daarnaast moet de link uiteraard relevant zijn voor het onderwerp van de draad.
      Ik zou zeggen: wie de schoen past, trekke hem aan.

      Wat je opmerking over de Heilige Oorlog betreft: inmiddels loop ik ook al heel wat jaartjes rond op DDS. Ik reken mezelf dus onder wat je noemt “wij, de weinigen die nog over zijn”.
      Voor mij is berichtjes schrijven absoluut geen Heilige Oorlog. Ik kom hier voor m’n lol, heb niet de illusie dat ik mijn lezers het licht laat zien, en ben al sinds m’n 19e of m’n 20e een politieke wees. Alles behalve verblind door idealisme dus, zoals bij jou het geval is.

    2. Wachteres

     Links en gedachten wisselen, @Beukie??? Onbegonnen werk.

     Links heeft toch bij voorbaat altijd gelijk en dat is precies de reden waarom zij niet geïnteresseerd zijn in krantenartikelen die hun ongelijk aangeven.

     Stel je voor dat die hun droombeeld van de samenleving die ze voor ogen hebben verwoesten. Dat zou pas erg zijn.

     Je denkt toch niet dat ik met mensen als Simon in discussie ga?

     Hij heeft nog nooit laten zien dat hij kan discussiëren en bij gebrek aan beter is zijn enige optie dat hij angstvallig zoekt naar een taalfoutje en daarmee denkt hij het pleit gewonnen te hebben.

     Mijn linken naar artikelen zijn bedoeld voor mensen die hier komen lezen.

     Op die manier hoop ik dat de linkse leugens, die veel mensen gehersenspoeld hebben, geneutraliseerd worden.

     Als je jarenlang gehoord hebt dat de multiculturele samenleving een zegen is voor het Westen, dan moet daar toch iets anders tegenover komen te staan vind je ook niet?

     http://www.demorgen.be/buitenland/grote-mannengroep-achtervolgt-en-omsingelt-shoppende-meisjes-b7929a18/

     Deze link bijvoorbeeld geeft met tientallen andere aan wat ons te wachten staat.

     Moet ik nu echt serieus op linksen ingaan als die beweren dat ‘er ook wel autochtone mannen zijn die meisjes lastig vallen’?

     Dat meen je toch niet echt? Omdat hier wel primitivo’s rondlopen – die heb je in elke maatschappij – mogen/moeten wij duizenden primitivo’s binnenhalen?

     Zo achterlijk kan alleen links maar reageren.

     1. Beukman

      Ik ben niet links, @Resje.

   4. Rob de Cock

    Het toont vooral het onvermogen zelf helder te formuleren wat je vindt. Tegelijkertijd toont het de ware aard van de poster: als je met droge ogen Xandernieuws, E.J. Bron of Gatestone citeert weet je uit welke bruine hoek de wind waait.

    1. Julius

     Wachteresje heeft er een dagtaak aan. Het maakt haar niet uit wat het onderwerp van discussie is. Bij de vraag of bloemschikken een nuttige bezigheid is komt mevrouw gegarandeerd met een stuk of 10 linkjes die verwijzen naar groepsverkrachtingen en hoe linkschmensen de wereld verzieken.

     Dat mevrouw elke positieve kijk op hoe ze haar leven nog een béétje leuk kan invullen verloren is doet het ergste voor de mensen in haar omgeving vrezen.

     Tiswat…

     1. Wachteres

      Probeer je indruk op Simon te maken, @Julius? Nou dat lukt zo vast wel.

      En bloemschikken? Ik kan me dat onderwerp niet herinneren. Misschien bij het topic ‘inspirerend’, maar daar kom ik meestal niet.

      Toch maar eens doen, als ik jou daar tegenkom. Want vaak ben je hier niet en als je er bent probeer je jezelf als een Simon-apologeet te profileren.

      Maar inspirerend ben je wel. 🙁

     2. Rob de Cock

      Van mensen als Wachteres moeten Wilders en Pegida het hebben: je maakt dit soort onnozelen wijs dat vluchtelingen testosteronbommen zijn die ons Avondland naar gort helpen middels een seksjihad en ze doen geen oog meer dicht.

    2. Wachteres

     O gut, er is maar één die hier helder kan formuleren, en dat ben jij.

     Dat bedoelde je toch te zeggen, Simon? Zeg het dan!

    3. The Oracle

     roept de grote Cock ,
     zonder ooit 1 argument te hebben aangegeven !!

     trots op jullie hoor a.k.a . whahahahaah
     ga vooral met zoveel boter op je hoofd niet in de zon zitten

     gr. Becel

   5. Mar

    Er zitten best wel interessante linken tussen. Zoals die naar nieuwspaal.nl.

     1. zomaar

      een heel belangrijke link ,@beuk .

      en dan achter de gevestigde partijen blijven staan , dat Nederland maar 3 tot 5% , Arabische (moslim) allochtonen kent .

      dus voor hooguit 5% van de bevolking uit den vreemde !!, moet ons journaal in het Arabisch ondertiteld worden .

      in ieder uit deze link maak ik persoonlijk op dat het aantal Arabieren (moslims) zeker het vijfvoudige moet bedragen , dus om het jou makkelijk te maken 25% , en walha het ver islamiseren onze samenleving is nu een bewezen feit !.

      weten wij weer waarvoor wij dagelijks de rug krommen !, om de Arabier cq moslim te plezieren , en van goed Hallal vreten te voorzien .

     2. Beukman

      Ik zou maar eens een beetje gaan opruimen, @zomaals. Je krijgt binnenkort bezoek.

      http://nieuwspaal.nl/asielzoekers-komen-volgende-week-bij-u-op-visite/

     3. Mar

      @zomaar

      Als er onderaan ” Nieuwspaal – uw bron voor satirisch nieuws ” staat, dan gaat er toch een belletje rinkelen over wat voor nieuwsfeitjes u daar krijgt voorgeschoteld.

     4. Beukman

      @Mar
      Zomaals wist niet dat er buiten Xandernews en Bron nog veel meer satirische sites bestaan.

 13. Wim Hutten

  Hoe zou die linkse NSB fascist van der Laan het vandaag eigenlijk maken met al die varkensmutsen van Pegida in dat open riool Amsterdam geheten?

  1. Rob de Cock

   Wel geestig eigenlijk dat Rob uit Rockanje in zijn seksuele obessie voor Wim Hutten zichzelf zo ook is gaan noemen. Zo heb je ook mensen die zich David Bowie of Einstein noemen om hun onmetelijke waardering en bewondering voor hun idool uit te drukken.

   1. Beukman

    @Rob de Cock
    Heb je er al rekening mee gehouden dat we hier gewoon met de echte Wim Hutten te maken hebben? Rob de Haan is een van zijn nicks.

  2. Beukman

   @Wim Hutten
   Ik fietste er een paar uur terug nog langs, vlak voor het begon. Gezellig sfeertje zo in het zonnetje. Op alle bruggen mensen die zo te zien de kat uit de boom gingen kijken.
   Ik heb nog extra opgelet of ik tussen al die varkenskoppen de jouwe zou ontwaren, maar helaas, je had kennelijk wat beters te doen dan demonstreren tegen azc’s.

   1. Wim Hutten

    Knap hoor zo achter elkaar Bukman, zijn jullie een stelletje ofzo?
    Wim en Wardy, lekker warm in elkaars Doosje……

    1. Rob de Cock

     “lekker warm in elkaars doosje”

     Rob de Haan uit Rockanje weet heel goed wat hij lekker vindt, de arme hunkeraar.

     1. Wachteres

      Gut, wat ben je toch origineel in je gefrustreerde opmerkingen, Simon.

      Kun je ook nog iets anders te berde brengen?

     2. Wim Hutten

      Eigenlijk wel toepasselijk Wim dat adres van jou in Den Haag, Laan van Poot, is dit hilarisch of niet?

      http://www.grondlijn.nl/wim-hutten.html

     3. nogmaals

      @Lullige Robbie/Beukman
      Wordt jij wellicht betaald om DDS te verzieken? Zoja, ga dan maar om een voorschot vragen, want je bent (in dit opzicht!) goed bezig.
      Onder dit item nu al …tig domme, geneuzel-reacties van jou, die totaal niets te maken hebben met het onderwerp van het artikel.
      Maar ja, als het een item betreft zoals een peiling, waaruit blijkt dat PVV de grootste blijft, dan is jouw gebruikelijke aanpak -zoals meestal bij jou onwelgevallige artikelen- het in zeer irritante mate vervuilen van de discussie.

     4. Beukman

      Ik heb het even gecheckt, @nogmaar. Zero inhoudelijke replies van jou in deze draad; 100 procent op de man gespeelde replies van jou.
      En nou vort je hok weer in of…. neem deel aan de discussie.

    2. Rob de Cock

     Dat is mijn adres niet lieverd, maar ik snap heel goed dat jij van de term poot heel erg opwindend vindt.

    3. Beukman

     @Wim Hutten
     Ik lees op jouw site:

     “Niet het afdwingen van verandering en het opleggen van structuren leidt tot creatieve vernieuwing, maar het in dialoog en ontspanning volgen van de kracht en de inspiratie die eenvoudig en vanzelfsprekend beschikbaar zijn als mensen zich verbinden met hun oorspronkelijke weten en verlangen. Zo wil hij als partner beschikbaar zijn.”

     Het is een hele mond vol, maar niettemin goed om ook kennis te maken met jouw zachte kant, Wim.

     1. Rob de Cock

      Rob uit Rockanje is, ondanks zijn wat platte voorkomen, ten diepste een zachte man en dat zal ook de reden zijn waarom hij op die Hutten valt; lijkt me ook een lieve zachte man die het beste met de wereld voorheeft.

     2. Rob de Cock

      “Zo wil hij als partner beschikbaar zijn.”

      Dat zal Rob wel het hoofd op hol hebben gebracht.

     3. Wim Hutten

      Nou lovebirds Bukman en de lul met c-k, ik ga even wat leuks doen op het strand, een beetje voedselbankieren of zo, en niet vergeten hè jongens, goed spoelen erna….

     4. Rob de Cock

      “en niet vergeten hè jongens, goed spoelen erna…

      Rob de Haan kent de fijne kneepjes van de herenliefde.

 14. nick

  Ik haal aan; met link 🙂

  Op RD.nl wijst columnist Addy de Jong vandaag op een proefschrift van Sjoerdje van Heerden, die uitzocht wie zich in Nederland nu het meeste schuldig maakt aan ‘demoniseren’, of ‘het afschilderen van iemand als de personificatie van het absolute kwaad’, zoals met Geert Wilders gebeurt, in Frankrijk met Marine Le Pen, met de Russische president Vladimir Putin en vandaag met Pegida voorman Edwin Wagensveld.

  In Europa wordt iemand / een partij dan doorgaans meteen gelinkt aan de Nazi’s, zoals ook vandaag in Amsterdam is gebeurd.

  Wat blijkt? Het demoniseren is tussen 1995 en 2011 sterk toegenomen, met 2010 als piekjaar.
  Daarbij blijkt de PVV nauwelijks te demoniseren; slechts 3,2% is afkomstig van Wilders.

  Voor veel lezers zal het niet verwonderlijk zijn dat DE demagogische, demoniserende partij van Nederland uitgerekend de PVDA is (39%), juist een van de partijen die politici van Wilders het vaakst beschuldigt van demoniseren.

  In Wilders’ geval is dat overigens vrijwel uitsluitend het vermelden van vastgestelde feiten omtrent de favoriete antisemitische, overduidelijk aan het Nazisme verwante knuffelideologie van alles wat socialistisch en links is in Nederland: de islam.

  Mooi proefschrift, hoop dat ze cum laude afstudeerd!

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/02/Schandalige-media-demonisering-Pegida-valselijk-gelinkt-aan-Nazi-hakenkruis

  1. Wachteres

   Maar dat wisten we toch al Nick?

   En niet alleen de PVDA. Links in heel Europa moet het hebben van demoniseren, bij gebrek aan goede argumenten om de mensen van hun gelijk te overtuigen.

  2. Beukman

   Het is nogal wiedes dat Geert vaker wordt gedemoniseerd dan pak hem beet Samsom.
   Maar heeft Sjoerdje wel al die PVV-fora bezocht? Daar wordt Samsom juist wél voortdurend gedemoniseerd als zijnde een landverrader.

 15. Wachteres

  http://www.demorgen.be/buitenland/kritische-turkse-tv-zender-uit-de-lucht-b090e4d7/

  Kritische Turkse tv-zender uit de lucht

  “De Turkse autoriteiten hebben vandaag de kritische televisiezender IMC TV uit de lucht gehaald. De programma’s van IMC kunnen hierdoor alleen nog via internet worden bekeken, zei programmadirecteur Eyüp Burc.

  Volgens de zender is het signaal van IMC in opdracht van het Openbaar Ministerie in Ankara door de satelliet- en kabelprovider Türksat uit het programma gehaald. De reden is niet bekend”.

  Kijk, dit is bijvoorbeeld het land dat D66 zo graag a.s.a.p bij de EU wil hebben.

  Ik kan me voorstellen dat het voor aanhangers van die partij niet prettig is als er een link komt naar een artikel waarin wordt aangetoond hoe dictatoriaal dat land geregeerd wordt en hoe dictatoriaal de islam eigenlijk is. Net zomin als het prettig voor de linksen is om te lezen dat tienduizenden jongeren in België achter de gewelddadige opvattingen van de islam staan. [Daar heb ik vandaag een link van geplaatst].

  Want dan moeten ze de gevolgen van hun opvattingen voor onze samenleving onder ogen zien en als er één ding is dat de linksen niet wil dan is het dat wel:

  ‘Overwegen of hun droombeelden wel overeen komen met de werkelijkheid en wat voor gevolgen die hebben’.

  Links en de EU blijven liever dromen over een maakbare samenleving die zij voor ogen hebben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.