Sylvie steekt Sabia de gek aan met sexy badpak-kiekjes

Sylvie Meis heeft zin in de zomer. En wij ook!

Zoals wij twee dagen geleden al berichtten heeft Sylvie Meis het prima voor elkaar. Ze is op dit moment namelijk op Bali, waar ze bezig is met een geweldig mooie photoshoot voor #TheSylvieCollection van Hunkemoller. Op Instagram deelt ze daar de ene na de andere foto van. Het lijkt erop dat ze dit niet alleen doet om haar eigen imago een boost te geven, maar wellicht eerst en vooral ook om Sabia — haar oude vriendin die tegenwoordig juist een grote vijand is — de gek aan te steken.

Het lijkt wel alsof het nooit genoeg is voor Sylvie. Ze heeft zoveel om tevreden mee te zijn, waarom is het dan nodig om Sabia telkens zo te jennen? En niet alleen Sabia, ook ex-man Rafael van der Vaart krijgt te maken met de furie van Sylvie. De presentatrice heeft bij haar scheiding van Rafael maar liefst 4,5 miljoen euro opgestreken, maar dat vindt ze véél te weinig. Daarom klaagt ze Rafael nu aan, om nóg meer geld te eisen.

Screen Shot 2016-02-06 at 14.46.25

Twee uur nadat de foto hierboven online zette volgde dit kiekje:

Screen Shot 2016-02-06 at 14.46.04

Haar volgers kunnen deze foto’s bijzonder waarderen. “Oke ik vaak ik word gek, maar nu toppunt , ff serieus lekkerding,” schrijft er één. Een ander voegt daar aan toe: “Woww.” Een derde fan roept: “De mooiste vrouw ter wereld!”

Er zijn ook types met wat meer moed (achter het toetsenbord in ieder geval): “Drankje volgende week?” De kans dat Sylvie daarop ingaat is natuurlijk erg klein; tenzij de volger miljoenen te spenderen heeft. In dat geval wil Sylvie het misschien overwegen.

Hoe dan ook, wij zijn natuurlijk blij voor Sylvie dat het haar zo goed gaat. Het is niet netjes dat ze meer geld eist van haar ex-man Rafael van der Vaart, maar doet niets af aan haar succes — succes, overigens, waar ze zelf keihard voor werkt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. cmsuijkerbuijk

    Is een verslag van hetgeen er vanmiddag in het dorp Amsterdam is gebeurd niet véél belangrijker, dan bovenstaand geleuter over een aandachtgeil wicht?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.