Meisje wordt "dikke walvis" genoemd door medescholieren. Vervolgens gebruikt ze dat scheldwoord om iets fantastisch te doen

Geen categoriemrt 15 2016, 11:00
Een 16-jarig meisje weigert om haar pestkoppen te geven wat ze willen: een overgave. In plaats daarvan gebruikt ze hun pesterijen om een verschil te maken.
Dannie McMillan zegt dat ze haar huiswerk deed toen een medescholier haar een screenshot van een Twitter-pagina liet zien waarop Dannie een "dikke walvis" genoemd wordt. En dat was niet alles: er was ook een gephotoshopte foto van haar, waarbij haar gezicht vervangen was door het hoofd van een walvis.
Buitengewoon beledigend natuurlijk, zeker voor een meisje, en al helemaal voor een meisje van die leeftijd. Laten we wel wezen: als je 16 jaar oud bent sta je normaal gesproken niet ijzersterk in je schoenen. Zoals Dannie zelf uitlegt:

"Nadat ik het lokaal verlaten had barstte ik in huilen uit. Ik was echt overstuur. Later werd ik ook boos, maar mijn eerste reactie was dat ik me gewoon ontzettend schaamde."

Ongelooflijk genoeg herstelde Dannie razendsnel. Dat deed ze met behulp van Laura Lee, haar favoriete plus-size fotomodel. Dannie contacteerde Laura op Facebook, legde uit wat er gebeurd was, en schreef:

"Een deel van me zegt dat ik een t-shirt moet kopen met daarop een walvis. Dan ga ik ermee naar school om de pestkoppen te laten zien dat ik niet onder de indruk ben van hun pesterijen."

Model Laura was het daar helemaal mee eens. Vervolgens legde ze uit aan Dannie dat ze een t-shirt kon ontwerpen op een website die Booster heet, en ze vervolgens kon promoten. Dannie vond dat een fantastisch idee en ging er meteen mee aan de slag.
dee the fat whale
En raad eens? De opbrengst van de t-shirts -- op dit moment al zo'n $1.620 -- gaat naar Save the Whales, een organisatie die zich inzet voor walvissen.
Tegelijkertijd heeft Dannie ook een GoFundMe-pagina opgezet waar ze geld inzamelt voor Save the Whales. Daar heeft ze al meer dan $2.000 opgehaald.
Screen Shot 2016-03-15 at 12.24.13Kortom, de pesterijen van Dannie's (of: Dee, zoals ze genoemd wordt) klasgenoten hebben ervoor gezorgd dat Save the Whales bijna 4.000 dollar extra heeft gekregen van gulle gevers.
Zo doe je dat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten