Wilders in België: De Nederlandse én Belgische grenzen moeten dicht

Geen categoriemrt 04 2016, 21:00
PVV-leider Geert Wilders was vandaag op bezoek bij onze zuiderburen. Zoals we van hem gewend zijn nam hij daar geen blad voor de mond.
Het moge duidelijk zijn waar Geert Wilders staat in het debat over de vluchtelingencrisis: de grenzen moeten gesloten worden, er mag geen enkele vluchteling meer bij. Dat geldt wat hem betreft niet alleen voor Nederland, maar ook voor België, waar hij vandaag op bezoek was:
https://twitter.com/JDeMeulemeester/status/705761177738076160
Eerder op de dag stond Wilders al prominent op de voorpagina van een Vlaamse krant, De Nieuwe Gazet uit Antwerpen. In een interview met deze krant noemde hij de Brusselse wijk Molenbeek, waar leden van de terreurcel die verantwoordelijk was voor de aanslag in Parijs vorig jaar vandaan komen, zelfs "jullie Gazastrook."
Hard, maar wel terecht. Molenbeek staat er namelijk om bekend dat er een groot aantal moslimextremisten wonen: immigranten en kinderen van immigranten die de Belgische cultuur verafschuwen en hun leven maar wat graag willen opofferen ten dienste van de Radicale Islam. Natuurlijk zijn niet alle Molenbekers extremistische moslims, maar zelfs een minderheid kan enorm veel schade aanrichten en een hele buurt verpesten.
En ja, dat is inderdaad het geval in Molenbeek.
Er zijn veel redenen om Wilders te bekritiseren -- hij komt soms veel te hard uit de hoek, heeft opmerkingen gemaakt die simpelweg onacceptabel zijn (denk hierbij aan 'minder, minder, minder', en is in economisch opzicht hard-links -- maar op dit punt heeft hij gewoon gelijk: zowel Nederland als België moeten de deur dichtgooien. We kunnen altijd hoogopgeleide immigranten gebruiken die willen integreren, maar we kunnen geen massa's immigranten (vluchtelingen of gelukszoekers, dat doet er niet toe) toelaten die a) onze cultuur niet kennen of, als ze die wel kennen, die verafschuwen en b) die zo laagopgeleid zijn dat ze nooit en te nimmer een contributie kunnen leveren aan de Nederlandse economie.
Overigens had Wilders het prima naar zijn zin bij onze zuiderburen. Dat blijkt duidelijk uit deze foto:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/705736059565506560
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten