Al Qaeda wil de westerse economieën lamleggen door top-zakenmannen te liquideren

Al Qaeda heeft een nieuwe strategie: in plaats van het aanvallen van burgers of regeringen verzetteen de moordlustige jihadisten hun bakens: de Westerse economie moet volledig worden platgewalst.

Nu Al Qaeda inmiddels volledig is overvleugeld door ISIS, hebben de eerstgenoemde terroristen uit het Midden-Oosten een nieuw aanvalsplan nodig. Letterlijk en figuurlijk. De door de Egyptische radicale geestelijke al-Zawahiri geleide terreurorganisatie wil daarom zich gaan richten op het slopen van Westerse economieën, te beginnen met de Verenigde Staten.

Hoe dat klusje te klaren? Eenvoudig: vermoord gewoon zoveel mogelijk hooggeplaatste Amerikaanse zakenmannen. De terreurbeweging doet dit uit de doeken in de nieuwste editie van ‘Inspire,’ hun eigen internetglossy:

“The latest issue of Al Qaeda’s online magazine Inspire released Saturday calls on would-be jihadis to undermine the American economy by targeting business leaders and entrepreneurs, according to analysts who monitor web chatter from the jihadist organization.

The newest edition obtained by the Middle East Media Research Institute (MEMRI) features a cover with the headline “Professional Assassinations” and the subhead “Home Assassinations,” which the depiction of a hooded killer watching an upscale home from the outside.”

Bovenaan de lijst prijkt de naam van niemand minder dan Bill Gates, oprichter van Microsoft. Dat zijn naam opduikt op de kill list is zeer problematisch voor de wijze waarop Al Qaeda denkt. Gates is namelijk een visionair, iemand die met inzicht en toekomstgericht denken onze hele economie radicaal heeft veranderd. Als dit soort hervormers wordt omgelegd door Al Qaeda is dat niet alleen een menselijke tragedie, maar ook een economische. Onze economie staat stil zonder revolutionaire mannen als Bill Gates.

Al Qaeda lijkt dat echter wel wat:

“We will never put down our weapons until we fulfill what Allah wants from us. We are determined to keep fighting and striking Americans with operations by organized jihadi groups and by Lone Jihad, [and] pursuing America in its homeland — by the will of Allah,”

Tijd om deze gekken voorgoed het zwijgen op te leggen. Ze hebben hun lesje duidelijk nog niet geleerd toen Osama bin Laden werd omgelegd in Pakistan enkele jaren geleden!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Ni28

  En dan willen zij met hun middeleeuwse hersenen nog gebruik maken van de modernste technologie in hun bloedige spelletjes. Het lijken communisten wel, die hebben de intelligentsia ook zowat uitgeroeid met alle gevolgen van dien.

  1. toetssteen

   Ni28
   Zelfde ding, ze noemen het slechts anders. Resultaat is eender, daar niet van.

 2. Pimsch

  laten ze zich beperken tot de FED, want dan komt het de hele wereld ten goede.
  daarna moet Al Qaad tot de laatste persoon worden uitgeroeid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.