Ayatollah: "Leen je vrienden je seksslavinnen uit als ze huwelijksproblemen hebben"

Geen categoriemei 13 2016, 16:00
Seksslavinnen 'collateral damage' van oorlog? Absoluut niet, als het aan deze islamitische geestelijke ligt.
Ayatollah Abdul Karim Al-Haeri, misschien niet een naam waar je bekend mee bent. Toch zegt deze geestelijke uit Irak wel degelijk iets 'nuttigs'. Hij levert weer wat bewijs dat gruwelijke daden als slavenhandel en verkrachting wel degelijk des Islams zijn. En, als bonus, geeft hij ook nog wat relatie-adviezen!
"Dat heeft niets met de Islam te maken!", hét motto van Islamknuffelaars in Nederland en omstreken. Daar kun je tegenin gaan tot je een ons weegt, maar de beste argumenten worden meestal geleverd door hen die ook daadwerkelijk kennis van de zaak hebben: Islamitische geestelijken. De man in kwestie vertelt niet alleen dat het houden van seksslavinnen louter prima is voor moslims, maar ook hoezo.
Deze vrouwen (of meisjes) kunnen verworven worden tijdens oorlogen tegen ongelovigen, waarbij het niet uitmaakt of ze al getrouwd waren. "Hun vorige huwelijk is per direct en automatisch beëindigd zodra ze gevangen worden genomen", aldus de ayatollah.
Het delen van deze arme vrouwen wordt ook van harte aangeraden:

Je kunt vijf of tien vrouwen afnemen van de ongelovigen, en ze voor wat seks aanbieden aan een vriend die langskomt. Dit is aangeraden om relatieproblemen te voorkomen bij je vrienden. Als hun vrouwen vervolgens vragen waar ze waren, kunnen ze gewoon zeggen dat ze bij jou waren.

Het zijn echter niet alleen moslimmannen die deze regels omarmen. Een politica uit Koeweit gaat de keiharde waarheid ook niet uit de weg, als ze gevraagd wordt of seksslavinnen niet verboden zijn in de Islam:

Absoluut niet. De Islam verbiedt seksslavinnen niet. Integendeel, er gelden andere wetten voor slavinnen dan voor normale vrouwen. Vrije vrouwen moeten alles behalve hun handen en gezicht bedekken. Een slavin mag echter vanaf haar buik naar boven ontkleed zijn. Ze verschilt erg van een vrije vrouw. De vrije vrouw heeft een huwelijkscontract nodig, een slavin niet. Ze hoeft alleen maar gekocht te worden door haar man. Seksslavinnen verschillen dus echt van andere vrouwen.

Je ziet het: regels zijn regels, en de door ISIS gepleegde barbariteiten zijn niets anders dan het naleven van hun eigen regels. Oh, maar wacht: ISIS-leden zijn eigenlijk helemaal geen moslims...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten