Speciale aanbieding voor DDS-lezers: goedkoop een gesigneerd exemplaar van Edin Mujagic’ nieuwe boek!

Ik heb vandaag een geweldige aanbieding voor u! Zoals u wellicht weet is het nieuwe boek van Edin Mujagic, Boeiend en geboeid, een monetaire geschiedenis van Nederland sinds 1814, net uit. Edin is niet alleen één van de leidende experts op economisch gebied van ons land, maar ook nog eens columnist voor het aan DDS bevriende Jalta.nl.

Daarom hebben wij de volgende fantastische aanbieding (exclusief voor lezers van De Dagelijkse Standaard!): voor 20 euro kunt u een gesigneerd exemplaar aanschaffen. Dat is 5 euro goedkoper dan in de winkel en als u het daar koopt kan Edin uw exemplaar natuurlijk niet signeren. Nu wel.

Hoe gebruik te maken van deze geweldige actie? Simpel: maak 20 euro over op de rekening van Stichting Jalta, NL39FVLB0226300218 te Amsterdam. Stuur vervolgens even een emailtje met uw adresgegevens naar info@dagelijksestandaard.nl en we zorgen ervoor dat u uw exemplaar zo snel mogelijk ontvangt.

En dat is niet alles. Jalta organiseert aankomende woensdag 22 juni om 19:30 uur namelijk ook een borrel in het College Hotel aan de Roelof Hartstraat in Amsterdam. Als u Edins nieuwe boek wilt hebben en daarnaast ook graag met hem wilt borrelen, kunt u de twee combineren: door 50 euro in plaats van 20 euro over te maken op de rekening van Stichting Jalta (en een email te sturen naar info@dagelijksestandaard.nl) krijgt u Boeiend en geboeid namelijk plus de mogelijkheid om met hem (en andere Jalta-columnisten) te borrelen, plús een paar gratis drankjes. Oh, en omdat Stichting Jalta ANBI-status heeft is uw gift van 50 euro ook nog eens aftrekbaar van de belastingen.

Kortom, we hebben vandaag niet één, maar twee schitterende aanbiedingen voor u. Ik hoop snel een emailtje van u te ontvangen op het eerder genoemde email-adres.

Met vriendelijke groet,

Michael van der Galien
Hoofdredacteur De Dagelijkse Standaard

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Niek

  Michael, te wijten aan jullie gebruiksonvriendelijke site, moet ik het hier maar vragen. Heb een aantal keren geprobeerd om mijn nicknaam NIEK te veranderen. Heb gezien dat er nu een NICK is bijgekomen: die nick had ik en is eigenlijk niet zo slim (ook ‘Niek’ niet). Maar snel, snel dan gaat het zo…

  Een reden des te meer, maar HOE oh HOE???
  Heb diverse namen (parker, pim, piet parker e.d.) geprobeerd, met ander email adres en ander wachtwoord, maar geen resultaat.
  Ik wacht op uw antwoord,
  Vr. groet,
  ‘Niek’

 2. Niek

  Oja, en die ‘Nick’ van voorheen, werkte opeens niet meer…?!
  Ik kon niet meer binnen. Vandaar; een van de meerdere gebruiksonvriendelijke voorbeelden. Website bouwer, doe er wat aan!

 3. Michael van der Galien

  Niek, ik heb werkelijk waar geen idee hoe je dat aanpast. Ik zal Tim ernaar vragen.

 4. Ni28

  Ik moet zeggen dat een reactie plaatsen soms een tijdrovende avontuur is. Het schiet niet op en dan zie je plotseling je reactie drie keer staan. Ook de link “Beantwoorden” werkt niet altijd.

  1. Michael van der Galien

   Welke browser gebruik je?

 5. Niek

  Tx beste Michael, kijken of we wat aan die dingen kunnen doen.

  En Ni28, ik woon in muslimmohamstan en dacht dat dit aan deze plaats lag (internet verbindingen langzaam, primitief). Hoewel, drie keer, is me nog niet overkomen ; )

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.