Speciale aanbieding voor DDS-lezers: goedkoop een gesigneerd exemplaar van Edin Mujagic' nieuwe boek!

Geen categoriejun 21 2016, 8:00
Ik heb vandaag een geweldige aanbieding voor u! Zoals u wellicht weet is het nieuwe boek van Edin Mujagic, Boeiend en geboeid, een monetaire geschiedenis van Nederland sinds 1814, net uit. Edin is niet alleen één van de leidende experts op economisch gebied van ons land, maar ook nog eens columnist voor het aan DDS bevriende Jalta.nl.
Daarom hebben wij de volgende fantastische aanbieding (exclusief voor lezers van De Dagelijkse Standaard!): voor 20 euro kunt u een gesigneerd exemplaar aanschaffen. Dat is 5 euro goedkoper dan in de winkel en als u het daar koopt kan Edin uw exemplaar natuurlijk niet signeren. Nu wel.
Hoe gebruik te maken van deze geweldige actie? Simpel: maak 20 euro over op de rekening van Stichting Jalta, NL39FVLB0226300218 te Amsterdam. Stuur vervolgens even een emailtje met uw adresgegevens naar [email protected] en we zorgen ervoor dat u uw exemplaar zo snel mogelijk ontvangt.
En dat is niet alles. Jalta organiseert aankomende woensdag 22 juni om 19:30 uur namelijk ook een borrel in het College Hotel aan de Roelof Hartstraat in Amsterdam. Als u Edins nieuwe boek wilt hebben en daarnaast ook graag met hem wilt borrelen, kunt u de twee combineren: door 50 euro in plaats van 20 euro over te maken op de rekening van Stichting Jalta (en een email te sturen naar [email protected]) krijgt u Boeiend en geboeid namelijk plus de mogelijkheid om met hem (en andere Jalta-columnisten) te borrelen, plús een paar gratis drankjes. Oh, en omdat Stichting Jalta ANBI-status heeft is uw gift van 50 euro ook nog eens aftrekbaar van de belastingen.
Kortom, we hebben vandaag niet één, maar twee schitterende aanbiedingen voor u. Ik hoop snel een emailtje van u te ontvangen op het eerder genoemde email-adres.
Met vriendelijke groet,
Michael van der Galien
Hoofdredacteur De Dagelijkse Standaard
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten