Sylvana Simons gaat weer te ver: ‘Elke Nederlandse school maakt van een kind een koloniaal’

Facebook DENK
Foto: Facebook DENK

Beste Sylvana, als je zo’n hekel hebt aan Nederland, ga dan alsjeblieft wég. Er is werkelijk niemand die jou hier ten koste van alles wil houden.

De Nederturkse/anti-Nederlandse partij DENK kondigt heel trots aan op zijn Facebook-pagina dat Trouw een interview heeft gepubliceerd met “kandidaat Kamerlid Sylvana Simons.” In het interview deelt Simons, aldus DENK, “zeven levenslessen” die ze mee wil geven aan alle Nederlanders.

Eén zo’n les is: ‘Je moet je houden aan de wetten in een land.’ Niets mis mee, zou je denken. Wel vreemd dat ze dit een opzienbarende levensles vindt, maar afijn: niemand heeft Sylvana er ooit van beschuldigd bijzonder veel diepgang te hebben.

Maar dan is er ook nog een andere ‘levensles.’ Eén die veel controversiëler (want knettergek) is:

Screen Shot 2016-06-26 at 12.51.06

Ja dat zie je goed. Daar staat dus:

“Elke Nederlandse school maakt van een kind een koloniaal.”

In haar ogen zijn alle Nederlanders dus kolonisten pur sang, geboren en getogen slavendrijvers. En dat is niet zomaar een levensles van mevrouw Simons, maar de allerbelangrijkste, want nummer één (van de zeven).

Ik word onderhand een beetje moe van deze dame (ik gebruik dat woord heel gemakkelijk in deze context) en haar volstrekt belachelijke partij. Als mevrouw het zo vreselijk vindt in Nederland moet ze doen wat heel veel andere Nederlanders gedaan hebben die het niet meer te harden vonden in ons land (hoewel dan voornamelijk vanwege de hoge belastingen en de verschrikkelijke politiekecorrectheid): vertrekken.

Dit land heeft Sylvana de kans gegeven om a) een presentatrice te worden en b) nu de politiek in te gaan. In vrijwel elk ander land zou dat voor iemand van haar afkomst (ze heeft geen rijke ouders die de weg voorbereid hebben voor haar) onmogelijk zijn. In Nederland kan dat wél.

In plaats van dankbaar te zijn voor haar mooie leventje haat Sylvana alles aan Nederland. En maar zeuren, en maar klagen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

48 reacties

 1.   

  Deze “dame” draait alles om. Vanaf de kleuterschool wordt het politiek correctisme er al in gestampt. Is dus anti-koloniaal tot en met.

  Dat zou zij toch ook moeten weten.

  De omkering is zo’n beetje het gemeenste en leugenachtigste “wapen” dat iemand in kan zetten in een debat. Cultuurmarxisten en linkse dwarsliggers hebben er ook een handje van. Neem Pissebed & co. Het zijn geboren omkeerders.

 2.   

  Het blijft verbazingwekkend hoeveel aandacht en opwinding Sylvana weet te wekken met elke opmerking die ze maakt.

  Naar mijn gevoel heeft het meer met de onzekerheid van de ontvangers te maken dan met deze kennelijk zeer invloedrijke vrouw.

  1.   

   @cp
   Misschien weet u het nog niet, maar uw gevoelens over de andere reaguurders op dit forum, interesseert ons 0,0.

   1.   

    Mwah… Het interesseert je genoeg om er op te reageren.

  2.   

   Waar ik een groot probleem mee heb, is dat zij mij als blanke Nederlander telkens schoffeert en zich daarbij op halve waarheden berust.
   In dit geval moeten kinderen op school leren over de VOC. Met alle bloedvergieten, slavernij enzo.
   Maar waarom in ‘s hemelsnaam moeten we ons een schuldgevoel aanpraten over praktijken van 400 geleden. Die VOC waar ze het over heeft, bestond in het jaar 1800 niet meer.

   Bovendien CP, is slavernij en bloedvergieten iets unieks voor de Nederlanders? Dat is toch universeel wereldwijd? Daar maken zwarten toch net zo hard gebruik van als blanken?
   En waar je haar dan weer niet over hoort, zijn de enorme vermogens, die we aan ontwikkelingshulp hebben uitgegeven. Dat hoeven kindertjes op de basisschool van haar dan weer niet te leren.
   Waar je haar ook niet over hoort zijn al die Antillianen en Surinamers, die zich hier op kosten van de belastingbetaler volvreten.
   Wat mij betreft prima, maar ga dan niet klagen.

   En ze heeft het erover, dat ze door de bevolking als een gast wordt gezien. (Als het niet bevalt vertrek je toch?)
   Maar in Drein plaatst ze zich toch ook buiten de Nederlandse samenleving?

   Sylvana is gewoon een verschrikkelijk mens.

 3.   

  Mevrouw Simons krijgt te veel aandacht die zij niet verdient. Daar kikt zij van op kennelijk want aandacht van welke soort dan ook is precies wat zij wilt behalve nog het wachtgeld straks. Haar levenslessen zijn totaal niet bijzonder of interessant. Onzin uitkramen om aandacht te trekken is geen verdienste en verdient geen reactie. Doodzwijgen die roddelrubriek.

 4.   

  Het is allemaal de schuld van deze man.

  https://www.youtube.com/watch?v=mBN8xJby2b8

 5.   

  Als elke Nederlandse school een koloniaal maakt van een kind (en daarbij nemen we maar even aan dat ze met het woordje “een” niet “één” bedoelt maar “het”), hoe komt het dan dat deze kinderen vervolgens niet staan te dringen om nieuwe koloniën te stichten en de oude opnieuw in gebruik te nemen? Wat dat betreft is het onderwijs in Marokko en Turkije toch doeltreffender, zou je kunnen zeggen.

  1.   

   Ali Yas@ Misschien omdat voor de meeste kinderen laat staan volwassenen onze vaderlandse geschiedenis niet hun sterk ding is? Hoe gedetailleerd je het ook in de geschiedenisboeken beschrijven wilt het maakt in principe niks uit. Naast slavernij en onze koloniale verleden zijn er wel meer punten in onze geschiedenis op te noemen waar veel Nederlanders tegenwoordig noch kaas van hebben gegeten. Men moet er in willen verdiepen en dan ben je ook beter bewust wat er daadwerkelijk allemaal in het verleden heeft afgespeeld. We zijn niet verantwoordelijk voor de daden van onze voorouders maar wel verantwoordelijk voor onze toekomst en daarom kijken we ook niet meer achterom waarin Sylvana wel teveel mee bezig houdt.

 6.   

  Ik lees nog veel meer in het gehele interview, waar wel degelijk punten van waarheid in zitten.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4327696/2016/06/25/Sylvana-Simons-Je-moet-me-eens-zien-als-ik-echt-boos-ben.dhtml

  Wel shit dat ze weer niets vermeldt over die vervelende website DDS. Men doet zo hard hun best om haar aandacht te trekken en wordt men klaarblijkelijk genegeerd.

  1.   

   “Je hoeft je niet te verontschuldigen van de misdaden van een ander”. Dus anno 2016 ook niet meer voor de slavernijhandel van onze voorouders die we nooit echt persoonlijk gekend hebben.

  2.   

   Ja, het is een mooi interview met een naar mijn inzicht heel redelijk en authentiek redenerende vrouw. In elk geval zegt ze niets wat in strijd is met de wet, dus het zullen wel haar meningen zijn die hier zoveel mensen het schuim op de lippen jaagt.

   1.   

    Inderdaad ceteris. Ze heeft in ieder geval wat meer bloot gelegd van haarzelf waar bij sommigen nog vragen over waren.

   2.   

    Leuk frame weer van Ceteris: de mensen die hier Sylvana’s “levenslessen” bekritiseren worden weggezet als schuimbekkend. En ja, ook binnen de wet kun je dingen zeggen die verwerpelijk zijn. Ceteris weet daar alles van.

    1.   

     “schuimbekkend”

     Dat verzint hij er zelf bij. Maar jokken doet Simon nooit, hoor. Echt niet.

 7.   

  Dit is nog maar het begin van wat ons allemaal te wachten staat. We krijgen wat we toelaten.

 8.   

  Deze dame heeft in zichzelf nog heel wat te overwinnen… ook al schettert ze dan ook van alles over de buitenwereld.
  Ze is verwend, ze is volkomen verslingerd aan aandacht ( als het moet negatieve) en ze heeft geen eerlijke draad aan het lijf.
  Omdat ze nog relatief jong is kan Nederland nog een hoop flauwekul van en rondom haar tegemoet zien.

  Wat ze allemaal uitkraamt is intussen té ongerijmd om serieus te kunnen nemen.
  “Já hoor…”, denk ik dan ook verveeld, ook weer bij deze laatste oprisping.

 9.   

  Sylvana Simons gaat weer te ver, SS praat alsof zij geen vel om haar bevallige achterse heeft zitten. Zij heeft het natuurlijk wel door dat zij als een van soort van bliksemafleider en katalysator werkt voor deze twee renegade PvdA islamisten. Geheel volgens haar eigen uitgestippelde racistische motivaties jaagt zij een groot gedeelte van het autochtone Nederlandse volk in de gordijnen. Allen bij de besnedenlanders kan zij op een vorm van solidariteit rekenen, zolang als dat duurt…

 10.   

  Over dit soort berichtgeving glibbert Sylvana van geiligheid uit haar beoogde Tweede Kamer zetel, al zal zij het ten zeerste ontkennen wanneer er om haar opinie over deze nieuwe soort van terrorisme wordt gevraagd…

  Extreem-linkse terreur in Berlijn: 100 gemaskerde militanten reageren op online geweldsoproep

  ‘Willekeurige terreur tegen burgers van Berlijn’
  http://nieuws.tpo.nl/2016/06/26/extreem-linkse-terreur-berlijn-100-gemaskerde-man-reageren-op-online-geweldsoproep/

  1.   

   ” glibbert Sylvana van geiligheid

   Veel sterkte toegewenst, Peter.

   1.   

    Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat iemand die een date had met geile Sylvana bij het naar beneden trekken van haar Sloggy getrakteerd werd op een zwerm bromvliegen, en een kwartelspiegeleitje.

    Of het ‘ons’ toekomstig DENK Tweede Kamerlid is werd mij niet geheel duidelijk, maar je weet het maar nooit met die tropische verrassingen….

    1.   

     :-) :-) :-)

   2.   

    Dominee Pissebed schrikt van alle woordjes die verband houden met seksualiteit. Dat is waarschijnlijk een gevolg van een al te strenge opvoeding door een puriteinse moeder die hem met een fors uitgevallen mattenklopper teveel billenkoek heeft gegeven.

    Hij slaapt waarschijnlijk ook nog steeds in een lange onderbroek, onze preutse Pinokkio.

    1.   

     Een dikke wollen deken met mouwen lijkt mij eerder van toepassing Floris, misschien heeft hij een klappertje ter grootte van een steenpuist welke hij eerst moet uitdrukken gelijk een mee-eter om te kunnen urineren…

 11.   

  Ik zie ook een tekst staan “je hoeft je niet te verontschuldigen voor de misdaden van ander”.
  Waarom roept zij dan constant zo hard,het is een misdaad dat onze voorouders slaven hadden??
  Ik hoef mij daar niet voor te ontschuldigen, zoals zij zelf pretendeert.

 12.   

  Zei mevrouw Simons tegen de nazaten van mijnwerkers, peelwerkers en fabrieksarbeiders die nog jonger stierven dan de gemiddelde slaaf over die plas water. Zuur maar waar, immers een slaaf had geld gekost, over zo’n dooie arbeider kon men heenstappen, next.
  Datzelfde gold voor die slavenschepen, wat er overboord ging was procentueel gezien veelal bemanning, die was namelijk gratis te vervangen.

  Nog even een antekening voor iemand die rept over de VOC, de maatschappij die iets gedaan heeft inzake slaven naar de andere zijde van die plas brengen was de WIC en die is een paar maal failliet gegaan wegen onrendabel. Nederland was een marginale speler in de slavenhandel.
  Waar werd Nederland rijk van in die tijd? Door de Oostzeehandel (graan). Zie de Hanzesteden.

  Even een losse opmerking, ik vind Simons griezelig mager.

  1.   

   @Steen
   Ja zeg, slaven waren gewoon mazzelaars! Ze hadden ook mijnwerkers kunnen zijn geworden! Slavernij, ik kan het iedereen aanbevelen. Gelukkig neemt de slavernij de laatste tijd weer toe, globaal gezien.

    1.   

     @Toets

     “Veel van de blanke slaven werden uit Ierland gehaald. In 1676 was er een grote slavenopstand in Virginia. Zwarte en blanke slaven staken Jamestown in brand. Honderden kwamen daarbij om het leven. ”

     Ondankbaar tuig, die slaven!

     Enfin. Ik had niet gedacht dat jij hier in zou trappen. De mythe van de Ierse slaven is een hoax, in het leven geroepen door White Aryan Resitance figuren en Holocaustontkenners. Je kan hier de ontstaansgeschiedenis nalezen:

     https://www.splcenter.org/hatewatch/2016/04/19/how-myth-irish-slaves-became-favorite-meme-racists-online

     1.   

      Bukkert schreef:

      “De mythe van de Ierse slaven is een hoax,”
      ———————————————

      Man, wat ben jij dom. Zelfs je bron zegt niet dat het een hoax is, maar bagatelliseert het voor zover hij kan. Uit het hele interview blijkt overduidelijk dat we hier weer te maken hebben met een linkse pseudo-wetenschapper die niet met geschiedenis en waarheidsvorsing maar met politiek bezig is. En dat neemt Bukkert graag voor zoete koek aan want zelf is hij ook niet in geschiedenis en waarheidsvinding geïnteresseerd. Als het maar links is, slikt de domme en bevooroordeelde Bukkert het…

      En dan nu de waarheid:

      “Irish slavery was not a fluke. It was a systematic trade that served the dual purpose of making money and depopulating Ireland. Irish slavery was not a departure from the norm but a large component of the slave trade as a whole. The Irish weren’t colonizers. In fact, when they came to America on “death ships” to escape war, famine, and oppression, they were called “white Negroes” and considered “demonic pagans”.”

      https://mediachecker.wordpress.com/2014/04/01/irish-slavery/

     2.   

      [1]
      Wat me aan de bronnen in je link opvalt, beste Beukman Junior, althans het eerste deel, is dat ze vrijwel allemaal oud tot stokoud zijn. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn, maar onze perceptie van slavernij is de laatste anderhalve eeuw wel heel erg veranderd.

      De meest recente bron, uit 2001, is van ene Sean O’Callaghan. Deze man geeft in zijn boek zelf toe dat hij geen historicus is, en daar wringt dan meteen de schoen: hij schaart wel heel makkelijk elke vorm van migratie onder de prapluterm “slavernij”, en werkt naar zijn vooringenomen conclusie toe door selectief met feiten om te gaan.

      “O’Callaghan was evidently frustrated that peer reviewed historians are in unanimous agreement that indentured servitude and forced labour, while also a form of b*ndage and exploitation, cannot, and should not, be conflated with chattel slavery. Nevertheless O’Callaghan is determined to sensationalise. He discards all pretense of a historical methodology when he assumes that, despite having no evidence, the Irish deportees were transported on “slave ships” to the West Indies in exactly the manner as African slaves.
      […]
      In total there are nearly one hundred instances in To H*ll or Barbados where O’Callaghan conflates indentured servitude or forced labour with chattel slavery.”

      Aldus een van de kritieken op zijn boek, waarop overduidelijk een groot deel van jouw linkje is gebaseerd. Op DDS is het helaas niet mogelijk om meer dan 1 link per reply geven, maar met bovenstaand citaat vind je de site wel waar ik dit vandaan heb.

     3.   

      [2]
      Hier een wat bondiger reactie om de mythe van de Ierse slavernij te relativeren:

      “These articles have created an Irish slave trade timeline, ostensibly a fantasy, which runs from 1612 to 1839,” he explained. “This is to make it appear that there was a concurrent transatlantic slave trade of Irish slaves that historians have covered up because of liberal bias.”
      […]
      “The Irish slave myth is not supported by the historical evidence. Thousands of Irish were sent to colonies like Barbados against their will, never to return. Upon their arrival, however, they were socially and legally distinct from the enslaved Africans with whom they often laboured. While not denying the vast hardships endured by indentured servants, it is necessary to recognise the differences between forms of labour in order to understand the depths of the inhumane system of chattel slavery that endured in the region for several centuries, as well as the legacies of race-based slavery in our own times.”

      http://www.aljazeera.com/indepth/features/2016/03/black-lives-matter-irish-slave-myth-160315092722167.html

     4.   

      [3]
      Tot slot citeer ik een reactie op jouw link, zodat je zelf kan zien voor wat voor lui deze geschiedsvervalsing interessant is:

      “the Nazi g*rbage is all enemy (Jew M*rxist) Propoganda. 6 million did not die in a 2.5 car g*rage sized, vented room, by use of bug spr*y within 18 months as claimed.
      In truth, Germany ex*cuted the most humane war in existance. Those in their POW Camps were fell fed and cared for and had very low mortality rates. Same with J*ws kept safe away from the war theatre in Poland! It was allied bombing the rail lines that created poor conditions as well as J*wish sanitary habits of d*fecating on the fllors as told by our own General Patton.”

     5.   

      [4]
      In drie keer, omdat het soms een hele uitvisserij is waarom een bericht niet doorkomt. Deze keer bleek het woordje “spr*y” op de blacklist te staan.

   1.   

    ‘Gelukkig neemt de slavernij weer toe’

    Daar zeg je wat @Beukie. Vooral in de islamitische landen. En die is er al eeuwen.

    Het merkwaardige is dat daar niets over gezegd mag worden, laat staan dat we ons daar druk om maken en er fel tegen gaan protesteren. Daar kan nog iets aan worden gedaan. Horen we Sylvana daar over?

    Nee, ‘onze’ slavenij moet voortdurend weer uit de kast worden gehaald, terwijl dat al eeuwen geleden is, er oeverloos over is gediscussieerd, excuses zijn aangeboden en er zelfs een standbeeld – als herinnering – voor is opgericht.

    Ik neem Sylvana en haar haat tegen ons land – ze is duidelijk opgejut – pas serieus als ik haar op dezelfde manier tekeer hoor gaan tegen de nog bestaande slavernij in het Midden-Oosten. Zelfs buitenlandse arbeiders worden als oud vuil behandeld. Denk aan Qatar, waar bij het bouwen van de sportevenementen – waar wij ook aan deelnemen!! – honderden doden vallen.

    Niemand die zich er druk over maakt.

    http://nos.nl/artikel/2002775-al-honderden-doden-bij-wk-bouw-in-qatar.html

    Het is verbijsterend hoe politiek correct zich steeds maar weer laat manipuleren door minderheidsgroeperingen die zichzelf achteruitgesteld en ‘zielug’ vinden.

 13.   

  Geinig ook die regel van haar “je hoeft je niet te verontschuldigen voor de misdaden van een ander” Nou dan Sylvana, WAAROM MOET IK DAN STEEDS DOOR T STOF VAN JOU, VANWEGE HET SLAVERNIJVERLEDEN VAN MENSEN 200JAAR GELEDEN?

 14.   

  Beukman:

  Die Ierse slavernij is geen hoax. Het is geschiedenis. Punt.

  Verder kan het best zo zijn dat bepaalde (al dan niet onfrisse) groeperingen dit stuk geschiedenis gebruikt hebben (of eventueel opgeblazen hebben) om tegenwicht te bieden aan de onophoudelijke huilverhalen van de Sylvana’s van deze wereld, maar een hoax is het niet. Ik ga dan ook verder niet in op de details en ik vind het onderwerp verder ook niet zo relevant.

  Als ik een tegenwicht zou willen bieden dan zou ik me veeleer concentreren op de Barbarijse slavenhandel. Dat ging om meer dan een miljoen blank-europese slaven die door moslims zijn gemaakt onder auspiciën van het Ottomaanse Rijk.

  Mijn punt is dat de focus van de Sylvana’s en haar fellow travellers stelselmatig eenzijdig op westerse misdaden tegen negeroïde mensen is geconcentreerd, terwijl de arabieren dat ook deden en dat die arabieren ook vele blanke europeanen tot slaaf hebben gemaakt. Daar hoor je niemand meer over en dat is terecht. Het is immers lang geleden en alle slachtoffers en daders zijn dood.

  Waarom gaat het gehuil over westerse negerslavernij dan WEL tot vervelens toe door?

  Die vraag mag je zelf beantwoorden en dan hoop ik dat er een lichtje bij je gaat branden.

  1.   

   “Die Ierse slavernij is geen hoax. Het is geschiedenis. Punt.”

   Ik zie dat Floris voor de zoveelste keer een onhoudbare positie innam op een vakgebied waar hij te weinig van weet.
   Beukman toont gedegen aan dat de Ierse slavernij een hoax betreft maar Floris houdt koppig vol: nietes! Punt. Onderbouwing is al niet meer mogelijk maar Floris weet het gewoon zeker.

   Op naar de volgende zeperd.

   1.   

    Dominee Pissebed komt even z’n werkster gelijk geven. De lamme en de blinde…

    Wie dacht je hiermee te overtuigen, brulkikker?

  2.   

   “Waarom gaat het gehuil over westerse negerslavernij dan WEL tot vervelens toe door?”

   Die vraag heb ik al zo vaak beantwoord: Sylvana en andere Nederlanders hebben het over de Nederlandse bijdrage aan de slavernij, omdat ze nu eenmaal in Nederland wonen.

   Zo begon er in Nederland enkele decennia geleden ook een discussie op gang te komen over de zwartste bladzijdes van het Nederlandse kolonialisme. Natuurlijk had men die discussie ook kunnen smoren in de vaststelling dat een heleboel andere landen heus óók wel minder fris te werk waren gegaan in hún koloniën, maar dat is dus wat die landen zelf hebben of hadden moeten doen. Je moet je eigen verleden onder ogen kunnen zien zonder de minder fijne kanten weg te relativeren.

   1.   

    “Die vraag heb ik al zo vaak beantwoord: Sylvana en andere Nederlanders hebben het over de Nederlandse bijdrage aan de slavernij, omdat ze nu eenmaal in Nederland wonen.”
    ——————————————————–
    Onzin. Sylvana is gewoon een SJW:

    “Het gaat SJW’s dus om het hebben van de juiste, correcte opinies. SJW’s zijn pro-feministisch, pro-transgender, pro-islam, pro-zwart, pro-vluchteling, en tevens anti-man, antihomo (homonostalgie), anti-Israël, antichristelijk en antiwesters.”

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/06/social-justice-warrior-de-nieuwe-politiekcorrecte-gutmensch-die-rechts-letterlijk-stil-wil-slaan/

    Uiteraard is SJW een veel te vriendelijke benaming. Ik zou kiezen voor SSL: Slachtofferrol Spelende Landverraders.

    1.   

     Je ontwijkt mijn argument wel heel opzichtig.
     Jij vindt waarschijnlijk ook dat Poncke Princen zijn muil had moeten houden over de Nederlandse misdaden in Indonesië. Waarom had hij het niet over de Japanners? Dat waren ook geen lieverdjes hoor.
     Jij bent af, Floris.

     1.   

      Je “argument” deugt niet. Ons slavernijverleden is uit en te na besproken. Niemand ontkent het. Hele bibliotheken zijn erover volgeschreven. Ik zou niet weten waarom het steeds weer opgerakeld zou moeten worden.

      Dat heeft even weinig zin als op blijven rakelen dat, ik noem maar wat, er vroeger heksen zijn verbrand.

      Mensen die het op blijven rakelen proberen een schuldgevoel aan te wakkeren om er zelf beter van te worden danwel hun haat tegen het westen de vrije loop te laten.

     2.   

      @Floris
      Nee, jouw argument is steeds geweest dat Sylvana het wél eens heeft over de Hollandse slavenhandel en niet over de Arabische slavenhandel. Die vraag heb ik beantwoord: Sylvana woont nu eenmaal in Nederland. Ook over de slavenhandel in Timboektoe zal je haar waarschijnlijk niet horen.

      Zo te merken raakt ze hier en daar een gevoelige snaar. Mensen schieten in de ontkenningsmodus of bagatelliseren wat er is gebeurd. Ook hier op DDS moet ik lezen dat slaven maar boften: gewone vrije mensen, die hadden het pas moeilijk!
      Jij speelt op de vrouw door een lulverhaal over SJW’s op te hangen.

      Dit alles en het van het onderwerp afwijken naar de Arabische slavenhandel en naar het tot slaaf maken van Ieren (“die negers moeten echt niet denken dat zij de enigen waren”), maakt dat ik denk: go, Sylvana!

 15.   

  wie neemt dat mens nou serieus, ik snap niet dat ze haar en haar haat een podium geven

 16.   

  ‘Gelukkig neemt de slavernij weer toe’

  Daar zeg je wat @Beukie. Vooral in de islamitische landen. En die slavernij is er al eeuwen.

  Het merkwaardige is dat daar niets over gezegd mag worden, laat staan dat we ons daar druk om maken en er fel tegen gaan protesteren. Daar kan nog iets aan worden gedaan. Horen we Sylvana daar over?

  Nee, ‘onze’ slavenij moet voortdurend weer uit de kast worden gehaald, terwijl dat al eeuwen geleden is, er oeverloos over is gediscussieerd, excuses zijn aangeboden en er zelfs een standbeeld – als herinnering – voor is opgericht.

  Ik neem Sylvana en haar haat tegen ons land – ze is duidelijk opgejut – pas serieus als ik haar op dezelfde manier tekeer hoor gaan tegen de nog bestaande slavernij in het Midden-Oosten. Zelfs buitenlandse arbeiders worden als oud vuil behandeld. Denk aan Qatar, waar bij het bouwen van de sportevenementen – waar wij ook aan deelnemen!! – honderden doden vallen.

  http://nos.nl/artikel/2002775-al-honderden-doden-bij-wk-bouw-in-qatar.html

  Niemand die zich er druk over maakt.

  Het is verbijsterend hoe politiek correct zich steeds maar weer laat manipuleren door minderheidsgroeperingen die zichzelf achteruitgesteld en ‘zielug’ vinden.

  toetssteen 1 dag ago Beantwoorden

  http://www.ninefornews.nl/ierse-slaven-wat-ze-je-nooit-zullen-vertellen-tijdens-de-geschiedenisles/

  1.   

   “Nee, ‘onze’ slavenij moet voortdurend weer uit de kast worden gehaald, terwijl dat al eeuwen geleden is, er oeverloos over is gediscussieerd, excuses zijn aangeboden en er zelfs een standbeeld – als herinnering – voor is opgericht.”
   ———————————————————————-
   En volgens social justice warrior Bukman is dat alleen maar omdat we Nederlander zijn. Proest…

   Bart Chroughs duidde de mindset van types als Bukman jaren geleden al:

   “‘Bij een conflict tussen westers en niet-westers kiest de progressieve intellectueel voor niet-westers”.

   http://www.euronet.nl/users/bc/boek/solli.html#de wetten

   Deze mensen, die zichzelf erg hoog achten, zijn in feite vijanden van hun eigen volk. Vandaar dat ze het ook zo goed kunnen vinden met moslims. Ik noem hen zonder enige aarzeling landverraders.

   1.   

    Joepie, Floris heeft weer een nieuwe term geleerd.

    Man, wat zijn die rechtsen toch voorspelbaar.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!