Hater Sylvana Simons: de maatschappij vertelt blanke en zwarte kinderen dat ze niet van elkaar mogen houden

Sylvana Simons is werkelijk helemaal van het padje.

In een nieuwe post op haar Facebook-pagina linkt de DENK-prominent naar een mooie video van twee kleine kinderen die elkaar knuffelen. De ene kleuter is blank, de andere zwart.

Schitterend natuurlijk, maar op zich niet vreemd. Ik heb zelf zwarte vrienden en weet dat dit voor heel veel blanken geldt. De reden? We kijken niet naar huidkleur maar naar het karakter van mensen.

Helaas denkt Sylvana dat alle volwassen blanken racistisch tot op het bot zijn. Kijk maar wat ze bij haar status update schrijft:

Screen Shot 2016-07-11 at 10.59.10

Nou weet ik niet in welk land Sylvana denkt te wonen, maar blijkbaar is ze ervan overtuigd dat ze in Zuid-Afrika leeft toen daar de Apartheid nog heerste. In ons land leren we kinderen namelijk helemaal niet dat je naar de huidkleur van iemand moet kijken en dat blanken en zwarten nooit vrienden kunnen zijn.

Hoe actiever Sylvana op sociale media is, hoe duidelijker het wordt dat deze vrouw zélf vol haat en racistische vooroordelen zit. Weliswaar niet ten opzichte van zwarte mensen, maar juist ten opzichte van blanken. En maar roepen dat wij fout zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. C.oitus

  Onder de apartheid was het voor de zwarte bevolking geen feestje, na de ommekeer is het voor de zwarte medemens een ware hel geworden, ook voor veel witte mensen trouwens. ze zijn werkelijk waar te dom en totaal corrupt. en dat is mijn mening en daar moet u het mee doen. Lees anders maar eens het boek van Martin Bosma, over zuid Afrika.

  1. LantR.fant

   Wij hebben wat familie in ZA wonen. Ik kan uw mening alleen maar bevestigen. ZA gaat Zimbabwe achterna en is binnen 10 jaar failliet. Wordt een ontwikkelingsland.

   En Sylvana graaft haar eigen graf. Straks krijgt ze ruzie met Denk, is haar politieke carriere voorbij en de showbusiness kan ze ook wel vergeten.

 2. ceteris paribus

  De enige haat die ik hier aantref is de hysterische haat jegens Sylvana.

  Wat een absurde obsessie begint dit te worden!

 3. Houtlijm

  Sylvana maakt het verschil. Letterlijk.

 4. Nico

  Er wordt hier wel erg veel aandacht aan Sylvana Simons besteed. Wordt DDS betaald door DENK om aandacht te vestigen? Negatieve publiciteit is immers ook publiciteit.

 5. Svetlana

  Mensen die blank zijn moeten zich allemaal doidschamen voor hun coloniale verleden. Wij blanken zijn de enigen die de wereld overheersen willen en overspoelen met haat en racisme. Sylvana ziet dit heel juist. De blanke haat en minachting tegenover mensen met een ander huidskleur komt van het superieurbeeld die ALLE blanken tegenover mensen met een ander huidskleur hebben behalve ik zelf natuurlijk.

  Veel blanken zijn nu bezig met een complot om alle niet blanken in consentratiekampen op te sluiten. De tijden van de tweede holocaust zijn aangebroken

  1. van Urk

   “Wij blanken zijn de enigen die de wereld overheersen willen”. Kennelijk hadden de Japanners, Chinezen, Mongolen, Hunnen, Moren, Turken of arabieren in de wereldgeschiedenis zeker andere motieven om landstreken binnen te gaan vallen i.p.v superieure doeleinden.

 6. Ni28

  Niet alleen mevrouw Simons is van het padje af. Als ik hier de reactie lees van een andere mevrouw S. die nog erger lijkt met haar fantasie verhalen. Beide hebben racisme en haat nodig om ergens tegen te kunnen vechten. Vechten is hun leven. Zij kunnen niet zonder.

 7. legalblond

  Je ziet hier opnieuw hoe de linkse gutmenschen altijd denken: Sylvana kwam al tijden niet meer op tv en moest dus wat anders verzinnen om aandacht te krijgen en toen ging ze net doen alsof ze negerzoenen en zwarte piet zo racistisch vond. Ze ging met een actiegroep en petjes op kinderfeestjes waar een sinterklaas met zwarte piet of pieten waren, verstoren en ze ging zich gewoon een beetje raar en obsessief gedragen. Daarna nam ze ook nog eens de hele rare beslissing (in de ogen) van veel mensen om bij een nogal radoicaal politiek partijtje te gaan die vooral goed is in het likken van de kont van Erdogan en tegen de nederlandse politiek te schoppen. En als ze daar dan heftige kritiek op komt, klimt heel correct links nederland weer in de pen en schrijft hoe schandalig al die witte mensen Hun Heldin SYlvana wel niet behandelen. Ze doen even huilie huilie, en gooien flink olie op het vuur. Dat is hoe polarisatie tevoorschijn komt en laat bovendien de vreselijk intolerante houding van de linkse Gutmensch zien als het gaat om 1 specifieke groep mensen: de witte blanke man. Het is al 40 jaar zo dat deze linkse idioten ons land naar de knoppen helpen door altijd maar alles wat allochtoon is goed te praten, denken dat theedrinken en “tolerantie” helpt, want we moeten koste wat kost alles “bij elkaar houden”, ze snappen niks van de Islam en haar gewelddadige, fascistische, intolerantie ideologie en het is zo jammer dat deze vreslijke, waardeloze landverradende kut-linkse gutmenschen zo moeilijk te herkennen zijn als ze hun bek niet opendoen, want anders zou het veel makkelijker zijn om ze voor eens en altijd op te ruimen als het over een tijd tot een burgeroorlog komt.

  1. ceteris paribus

   Legalblond is de schaamte voorbij: ‘de witte blanke man’ die achter zijn toetsenbordje droomt van een burgeroorlog waarin hij andersdenkenenden kan opruimen.

   Je zou hopen dat dit slechts satire is. Ik vrees echter dat legalblond het serieus meent.

   1. Houtlijm

    ‘Andersdenkenden’ is een eufemisme dat Ceteris in dit verband graag inzet. Terwijl

    Legalblond had het toch echt over een heel specifieke groep: “Dat is hoe polarisatie tevoorschijn komt en laat bovendien de vreselijk intolerante houding van de linkse Gutmensch zien als het gaat om 1 specifieke groep mensen: de witte blanke man. Het is al 40 jaar zo dat deze linkse idioten ons land naar de knoppen helpen door altijd maar alles wat allochtoon is goed te praten, denken dat theedrinken en “tolerantie” helpt, want we moeten koste wat kost alles “bij elkaar houden”.

    Specifiek het linkse tuig dat inderdaad ons land naar de gallemiezen helpt en waartoe Ceteris ook behoort. Dus niet alle andersdenkenden.

    1. Floris

     Wat veel politiek correcten niet snappen is dat ZIJ andersdenkenden zo’n 40 jaar de mond hebben gesnoerd. Kijk maar wat voor bagger Pim Fortuyn en eerder Janmaat over zich heen kregen en dat gold ook voor de “gewone man & vrouw” die er net zo over dachten. Er was een klimaat geschapen waarin mensen met een niet politiek correcte mening als een soort onmensen werden weggezet.

     Datzelfde klimaat heeft ervoor gezorgd dat ons land inderdaad een heel eind naar de gallemiezen is geholpen en met een rotvaart op een revolutie of een burgeroorlog afstevent. Maar dat snappen de politiek correcten nog steeds niet. Ze vinden zich ook helemaal niet schuldig.

    2. ceteris paribvs

     Ach ‘ons land’, Nederland is ook maar een verzinsel. Maar dat dringt niet tot je neo-koloniale kop door, racist.

    3. ceteris paribus

     Daar heeft de heer Houtlijm gelijk in, Legalblond wenst een genocide voor de “vreslijke, waardeloze landverradende kut-linkse gutmenschen”. Hun misdaad lijkt te zijn dat ze het wagen anders te denken dan hij.

     Logisch toch?

 8. Bromsnor

  Veel media (zowel in de VS als in Nederland) en zwarte racistische actiegroepen (zoals “BlackLiveMatter in de VS en Slivana in Nederland) stoken het (vermeende!) racisme vuurtje steeds verder op.

  Ze zien “racisme” waar in werkelijkheid van racisme geen sprake is.

  Fear Militant Groups Inspired or Directed Attacks on Cops
  http://www.breitbart.com/big-government/2016/07/10/attacks-police-inspired-directed-militant-groups/

 9. Beukman

  Opnieuw is er weer eens niets mis met een tweet van la Sylvana. Inderdaad kijken kleine kinderen niet naar huidskleur. Inderdaad gaat huidskleur op een gegeven moment wél verschil uitmaken. Als zwarte word je wat vaker aangehouden, of in de tram gaat niemand naast je zitten. En ik “zwarte” subcultuurtjes worden blanken vaak weer gewantrouwd.
  Je zou daar “society” best de schuld van mogen geven ja.

  Verder vind ik dat de wijze waarop er op iedere tweet van la Sylvana zout wordt gelegd de juistheid van haar tweet dubbel onderstreept.

 10. Peter Selie

  Hoelang zou het duren wanneer de eerste blanke agent in Nederland wordt neergeschoten door een etnische crimineel die zich heeft laten ronselen door de radicale islam geïnspireerde manier van denken en oordelen; houding tegenover bepaalde zaken?

 11. Ali Yas

  Ik denk dat Sylvana gewoon gelijk heeft. Of tenminste krijgt. De samenleving die ze bedoelt wordt bevolkt door Sylvana’s.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.