Meisje met het Syndroom van Down kan haar geluk niet op als haar vriendje haar een ring geeft

Meisje met het Syndroom van Down kan haar geluk niet op als haar vriendje haar een ring geeft

Voor dit jonge stel kent liefde geen grenzen.

In een video die in weinig tot geen tijd viraal is gegaan op het Internet zie je hoe Danny Griffiths zijn vriendin Ashley Greenhalgh een zogenaamde 'promise ring' geeft voor haar 21e verjaardag. Een promise ring houdt in dat je je aan elkaar 'belooft': je wilt met elkaar trouwen en altijd bij elkaar blijven.

Dat is natuurlijk sowieso al schitterend, maar wat dit verhaal nog mooier maakt is dat Danny en Ashley allebei het Syndroom van Down hebben.

Toen Ashley zag dat haar vriendje cadeau's voor haar had gekocht voor haar verjaardag én omdat ze haar middelbare school diploma had gehaald kon ze haar geluk niet op. Het eerste cadeau was een mooie teddybeer. Ashley was er dolblij mee.

[video width="222" height="400" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/07/Courtney-Greenhalgh_896517537161670.mp4"][/video]

Maar ze werd pas echt gek van vreugde toen ze een klein pakketje kreeg. Ze maakt 'm open... en zag de ring.

"Ja! Ik ga trouwen!" riep Ashley uit.

Ashley's zus legde later uit op Facebook dat de twee families van de lovers van tevoren al wisten wat er zou gebeuren. Ze hadden er zelfs toestemming voor gegeven, maar dan wel onder de voorwaarde dat Ashley en Danny nog een paar jaar wachten met hun huwelijk omdat ze al hun zaakjes eerst goed moeten regelen.

Het mooiste van dit alles? Danny had het geld voor de ring zelf bij elkaar gespaard.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer