Hilarische afgang Vladimir Poetin: CAS handhaaft schorsing Russische atleten

Geen categoriejul 21 2016, 21:00
Geheel terecht natuurlijk, maar ook nog eens mooi omdat het een geweldige klap in het gezicht van Vladimir Poetin is. Als iemand dat verdient is hij het.
Ai, ai, ai, dit gaat Vladimir Poetin niet leuk vinden:

Russische atleten ontbreken definitief op de Olympische Spelen volgende maand in Rio de Janeiro. Het internationaal sporttribunaal CAS besloot donderdag het beroep van de Russische atletiekbond en 68 atleten uit dat land af te wijzen.

Door de afwijzing blijft de schorsing die de internationale atletiekfederatie IAAF Rusland in november oplegde van kracht.

Mooier dan dit wordt het eigenlijk niet. Vladimir Poetin en zijn imperialistische regime vernederd voor de ogen van de hele wereld, inclusief van de Russen zelf die nu zien dat hun Grote Leider de hele Russische sportsector kapotmaakt.
Wat een ongelooflijke vernedering. Zoiets hebben we eigenlijk maar zelden meegemaakt. En het mooiste hiervan: het is nog terecht ook. Poetin en co. hadden namelijk bewust een systeem gecreëerd om Russische atleten doping te laten gebruiken. De reden? Zij dachten dat ze met sportoverwinningen zouden bewijzen dat Rusland 'het grootste en beste land ter wereld' is.
Ironisch genoeg hebben ze precies het tegenovergestelde bewezen: Russische atleten kunnen alleen winnen als ze strak staan van de doping en stellen voor de rest helemaal niets voor.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten