snapshot2

Kijk naar deze ontroerende baby die na drie maanden voor het eerst hoort, en zie hoe alle emoties de revue passeren

Geen categoriejul 23 2016, 13:00
Een heel bijzonder moment in het leven van dit mini-mensje!
Het is niet altijd gemakkelijk om kennis te maken met de wereld voor pasgeboren baby's, en al helemaal niet als je de eerste drie maanden van je leven niks hebt kunnen horen. Voor de drie maanden oude Annabelle was het ontvangst op aarde dus misschien lastiger dan voor anderen. Waarom staan al die grote mensen de hele tijd hun mond open en dicht te doen? Waar dient dat voor?
Nou, daar ging Annabelle achterkomen. Ze was namelijk oud genoeg om een gehoorapparaatje te ontvangen waarmee ze voor het eerst geluiden kon waarnemen. Een ietwat gedesoriënteerde baby Annabelle weet aanvankelijk nog niet zo goed wat ze er van moet vinden en gaat het hele emotionele spectrum langs: opwinding, verrassing, verbazing en waakzaamheid. Haar moeder weet niet direct wat ze er van moet vinden en vraagt de dokter of dit een normale reactie is. Die stelt haar gelukkig gerust:

"Dit is een goede reactie!"

Daarna klapt de man in z'n handen om te zien of Annabelle ook kan ontdekken waar het geluid vandaan komt. En ja hoor: onmiddellijk draait ze haar hoofd richting de dokter.
Als Annabelle negen maanden oud is, krijgt ze een permanent gehoorapparaat. Maar voor nu kan ze ruimschoots vooruit met haar kersverse zintuig en gaat ze hopelijk voor nog veel schattige momenten zorgen voor haar ouders, en wellicht ook nog wel voor ons!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten