DENK: partij van, voor en door landverraders

Geen categorieaug 04 2016, 21:00
DENK: de meest onnederlandse én anti-Nederlandse partij ooit.
Nou, we hebben onze versie van de New Black Panther Party (een radicaal-zwarte organisatie uit Amerika, alleen voor en door radicale Afro-Amerikaanse moslims) gevonden hoor:
Screen Shot 2016-08-04 at 20.48.03
Het gekke is dat dit verhaal werkelijk nergens op slaat. Wat heeft 'neo-kolonialisme' in vredesnaam te maken met de opkomst van India en China als economische powerhouses? Op welke manier spelen 'vijandsbeelden' een rol in de veranderende economische en politieke machtsstructuren in de wereld?
Totale onzin, natuurlijk. Het ene heeft niets met het andere te maken.
Maar ja, daar gaat het onze radicale dames en heren van DENK helemaal niet om. Welnee, ze gebruiken gewoon alles om Nederland een schop na te geven en onze geschiedenis, cultuur en tradities even lekker te beschimpen. Daar is het deze mensen om te doen.
Nou is het opvallende dat zo'n man als Tunahan Kuzu een keiharde nationalist is als het over Turkije gaat. Dat land kan nooit iets fout doen. Sterker nog, zeg iets verkeerd over dat land (over de manier waarop men in het verleden, en ook tegenwoordig, omgaat met minderheden om maar iets te noemen), en Tunahan reageert woedend -- zéker als de criticus zelf ook van Turkse afkomst is. Die wordt dan onmiddellijk als 'verrader' bestempeld.
Dat is toch een beetje merkwaardig omdat Tunahan (en zijn maten van DENK) niet alleen een Turks, maar ook een Nederlands paspoort heeft. Als we de redenering volgen van hem en zijn mede Turkse nationalisten is hij dus een verrader wat Nederland betreft, het land dat hem -- anders dan Turkije! -- de mogelijkheid heeft gegeven om plaats te nemen in het kabinet en daar bakken met geld te verdienen zonder dat hij daar iets constructiefs voor terug hoeft te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten