Fondsenwerver: help De Dagelijkse Standaard naar de Tweede Kamer!

Lees jij De Dagelijkse Standaard elke dag? Kun jij ons klassiek-liberale geluid waarderen en vind je dat het daar nou juist aan ontbreekt in de traditionele media? Help ons dan om de volgende stap te maken.

paypal

Op 1 mei, 2016 nam ik het eigendom van De Dagelijkse Standaard officieel over. Sindsdien is er veel veranderd, maar sommige zaken zijn natuurlijk ook hetzelfde gebleven. Het belangrijkste is dat we ons al maanden lang weer vol op de politiek en het nieuws richten. Zoals je van ons gewend bent doen we dat op heldere wijze: rechts, uitgesproken tegen de multiculturele samenleving, tégen het abominabele beleid van het kabinet, tégen links, en natuurlijk vóór een kleinere overheid die nieuwkomers dwingt om te integreren. Tegelijkertijd hebben wij, net als onze lezers, weinig fiducie in de Europese Unie en willen we dat Nederland weer een echte soevereine staat wordt. Brussel kan ons gestolen worden!

Helaas ontbreekt het wat de journalistiek betreft aan zo’n geluid in Den Haag. Daar willen wij verandering in brengen. Met jouw hulp willen we daarom wekelijks een redactielid naar de Haagse kaasstolp sturen zodat hij politiekcorrecte, multicul-verheerlijkende en socialistische partijen het vuur aan de schenen kan leggen. Ik bedoel maar: welke journalist is werkelijk bereid om DENK aan te pakken en lastige vragen te stellen? Wie durft het debat aan te gaan met de nieuwe golden boy van links, Jesse Klaver, en hem te ontmaskeren voor de politiek-correcte socialist die hij is?

Het antwoord is, natuurlijk: he-le-maal niemand.

Daar willen wij iets aan doen. Daarom beginnen we vandaag met een inzamelingsactie: help DDS naar Den Haag. Vind jij het ook belangrijk dat ons kritische geluid tot uiting komt in Den Haag, dat linkse politici aangepakt worden, en dat DDS zelf nieuws brengt (in plaats van het over te nemen van andere websites en kranten, waardoor we helaas afhankelijk zijn van hun linkse vooroordelen)? Steun deze actie dan. Elke euro is mooi meegenomen, maar het doel is om €2.500 in te zamelen, zodat we wekelijks redacteur Tim Engelbart naar Den Haag kunnen sturen (en hem wat zijn normale werkdienst betreft kunnen vervangen).

paypal

Steun jij dit plan? Doneer vandaag dan aan dit doel. Dit kun je doen door geld over te maken via PayPal (klik gewoon op één van de betaalknoppen in dit stuk) of door een automatische overboeking te doen aan:

Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’

Laten we samen nieuws maken door Tunahan Kuzu, Selçuk Özturk, Jesse Klaver, Diederik Samsom, Mark Rutte, Lodewijk Asscher en al die andere leden van de Haagse kaasstolp te dwingen om antwoord te geven op lastige vragen; vragen die andere ‘journalisten’ ze niet durven te stellen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. janszm

  Tim naar de Tweede Kamer?
  Geen cent.
  Neem een ander persoon.

 2. Niek

  “Kun jij ons klassiek-liberale geluid waarderen…”

  Ja denk het wel.

  “….en vind je dat het nou juist bij die baardmuts ontbreekt aan veel meer positief nieuws en aanmoediging voor eigenlijk de enige echte, originele, eerlijke, niet politiek correcte draaikont, dappere held, Geert Wilders en zijn PVV!??”

  Dacht het wel.

  Want nu elke partij – incl. VNL – Geert steeds meer na gaat doen, wordt het wel tijd hem een eerlijke plaats te geven. Eindelijk.

 3. Niek

  Bovendien was Tim al gekwetst wanneer ik het woord v..zerik (zal deze wel doorkomen?) opschreef. Zeer bedenkelijk, en niet voor t eerst!

 4. Michael van der Galien

  De eerste donaties zijn reeds binnengekomen, waarvoor bijzonder veel dank! Mooi dat we dit samen toch kunnen doen. Geeft ook weer de kracht aan van het Internet.

  Nick: Wilders zal door Tim eerlijk benaderd worden, logischerwijs. We willen alles dat rechts is op de eerlijke manier behandelen die ze nu niet krijgen. Als er dus partijen zijn die hem nu kopiëren na hem jarenlang te hebben verguisd ligt een logische vraag dus voor de hand: is het niet gek dat u Wilders nu imiteert terwijl u hem juist al jaren demoniseert? En daarnaast bestaat zijn opdracht er ook uit om juist politici en partijen die nu stelselmatig ontzien worden door de msm – DENK, GroenLinks, PvdD, PvdA, etc. – stelselmatig het vuur aan de schenen te leggen. Tenslotte willen we natuurlijk ook meer nieuws brengen, met informatie die je elders niet leest (omdat het maar al te vaak bewust! verzwegen wordt door het journaille).

  Elke vorm van steun wordt bijzonder gewaardeerd en zal op verantwoorde wijze gebruikt worden: op een manier die júllie allemaal kunnen waarderen. We doen het immers voor jullie, onze lezers.

  1. toetssteen

   @Michael
   Ik ben een pragmaticus en ik stap in bij een coalitie van VVD/PVV/VNL en om mij de SGP. CDA is mij te veel de ik was mijn handen in onschuld partij geweest, terwijl ze in feite de executeur was.
   Hoe triest ik dit ook vind voor Omzigt die ik zeer waardeer. Overigens vind ik vd Staaij ook een slap aftreksel van zijn illustere voorganger.
   VNL, prima, maar ik blijf doneren aan de PVV.
   Waarom? ik zal het even verduidelijken: net zoals bij de LP waar ik zeker veel voor voelde, kon ik niet begrijpen dat men intolerantie wilde waarderen met tolerantie voor intolerantie, want dat is vrijheid……. En toen sloegen bij mij de zekeringen eruit.

 5. Wim

  Ik wens Tim succes ,maar de PVV is toch mijn partij en daar doneer ik al

  1. Michael van der Galien

   Ik begrijp niet echt wat dat te maken heeft met dit journalistieke project, Wim? We willen naar Den Haag om daar nieuws te maken en te halen, niet om een zetel in het parlement te krijgen.

   1. Wim

    Dat bedoel ik ook niet.
    Maar gezien zijn liberale kant en toch wel hetze tegen de PVV betwijfel ik zijn onpartijdigheid.

 6. Beukman

  Ook ik heb vandaag uiteraard een (bescheiden) bedrag overgemaakt – jullie toch ook?
  Ten eerste omdat ik veel plezier beleef aan DDS. Ten tweede omdat ik dit wel een avontuur vind voor Tim, die op DDS steeds meer in zijn rol groeit en scherper (en leuker) wordt.

  Waar hij wel rekening mee moet houden, is dat met name de twee populistische partijen kieskeurig zijn in het kiezen van de journalisten waarmee ze willen praten. DENK en Wilders “aanpakken” is bepaald niet vanzelfsprekend. Het is dus verstandig om het eerst rustig aan te doen, veel te luisteren, weinig te praten, en zo een vertrouwensrelatie op te bouwen.

  Tenslotte: politici van de bepaalde partijtjes denken: “Wat heb ik eraan om met jou te praten?” Iets om in het achterhoofd te houden.

  1. Michael van der Galien

   Geweldig, dank je wel!

   Maak je geen zorgen, we gaan het goed aanpakken. Natuurlijk hebben we ook relaties met Kamerleden, dus daar haken we dan ook wat gemakkelijker door in op de rest.

  2. ceteris paribus

   Ik beleef ook veel plezier aan DDS en zou met genoegen iets willen bijdragen maar zie geen mogelijkheid dat te doen zonder mijn privé identiteit te onthullen en op dat punt heeft DDS een onbetrouwbare reputatie.

   1. Michael van der Galien

    Hoezo heeft DDS op dat punt een onbetrouwbare relatie? De enigen die kunnen zien wie doneert zijn Tim en ik. Die informatie delen we met niemand, dat lijkt me volstrekt logisch. We laten ook geen informatie uitlekken over bronnen als die ons iets geven waar we iets mee kunnen doen, maar ze er niet mee geassocieerd willen worden. Die verantwoordelijkheid nemen we buitengewoon serieus. Een redactielid/auteur die zich daar niet aan houdt kan onmiddellijk op zoek naar een nieuwe baan.

    Overigens kun je via PayPal volgens mij wel kiezen voor ‘anoniem doneren,’ onderaan, of niet? Tenslotte: als je via je bank geld overmaakt weten ook wij natuurlijk niet welk bedrag bij welk *reaguurder* hoort.

    1. ceteris paribus

     Michael, de afgelopen periode hebben figuren als vigo en Floris hier talloze malen privé adressen, telefoonnummers en namen van werkgevers van Beukman, Marieke en mij afgedrukt. Die gegevens waren, in elk geval wat mij betreft onjuist maar er werden wel onschuldige buitenstaanders mee besmeurd want het betreft wel reële personen.
     Ik heb het altijd zeer ergerlijk gevonden dat de redactie van DDS daar nooit een probleem van maakte. Jullie toonden je daarmee onzorgvuldig op dit punt.
     Ik zal nochtans proberen via PayPal anoniem te doberen.

     1. Beukman

      @CP
      Daar heb je wel een punt. Ik denk echter dat dit de keerzijde is van een moderatie die er niet bovenop zit – iets wat we volgens mij allebei ook wel prettig vinden.
      Het leven van een tolerante moderator is verre van eenvoudig, daar heb ik zelf ook ervaring mee. Je denkt eerst: het zijn volwassenen, moet ik daar nou ingrijpen? Uiteindelijk doe je het altijd verkeerd, of je nu wel ingrijpt of niet.

      Enfin, laten we Tim een kans geven. Al was het maar vanwege zijn De Hond-stukjes waarmee hij zo veel PVV-stemmers de kast op krijgt. 🙂

     2. ceteris paribus

      Ik meen, Beukman, dat dit geen kwestie is van een, inderdaad prettige, afstandelijke moderatie. Deze herhaalde schending van de basisregel van respect voor anonimiteit (elk normaal internetforum heeft als regel dat schending van privé-identiteit leidt tot een ban) kan de DDS-redactie niet zijn ontgaan en men vond het kennelijk prima. Ik heb er persoonlijk geen last van maar ik wil het wel even aan de kaak gesteld zien.

      Als gezegd, ik zoek wel naar een manier om anoniem te doneren, ik waardeer DDS wel.

     3. Beukman

      Vermoedelijk heb je gelijk @CP. Wellicht zijn ze onderbemand bij DDS, maar een puntje van aandacht is het zeker. Ik vind het grappig dat uitgerekend wij onze waardering uitspreken voor DDS, in deze draad.
      Anderen zou ik willen toevoegen: Kom op mensen, je leest en/of potst op DDS en daar heb je plezier van. Doe eens Hollands, doe eens iets terug.

     4. Michael van der Galien

      Ha, ja opvallend!

      Volgens mij heeft Beukman mij een keer laten weten dat iemand dat deed: wij hebben toen ingegrepen in de draad waar dat gebeurde. Maar qua moderatie doen we niet al te veel: daar hebben we namelijk geen tijd voor. Op termijn wil ik daar graag iemand voor hebben, maar dat is op dit moment niet te doen. Het is dus meer ‘toevallig’ dat we zien dat iemand te ver gaat of iets dergelijks.

      Overigens is het ’t beste om ons gewoon even te mailen als het niet goed zit. Mail naar redactie AT dagelijksestandaard.nl en Tim en ik ontvangen het en kunnen er iets aan doen. Daarbij even linken naar de draad (indien mogelijk), of in ieder geval de titel van het artikel waar het gebeurt vermelden. Dan is het voor ons appeltje-eitje om er iets aan te doen.

     5. Beukman

      @Michael
      Klopt. Toen Kapitein Vleeshaak mij er ook in betrok en me er vuig van beschuldigde meerdere aliassen tegelijk te hanteren op DDS, overschreed hij daarmee een grens.
      Ik zal voortaan de moderatie eerder op de hoogte stellen van dergelijk gedrag.
      Bedankt, Michael.

   2. Beukman

    Ik ben het hier met Michael eens, @CP. Je weet dat ik zelden met hem op één lijn zit, maar dat is in politiek opzicht, en niet in zijn functie als beheerder. Ik vertrouw op zijn integriteit, dat vertrouwen is in de loop der jaren opgebouwd.
    Dit betekent niet dat ik het altijd eens ben met zijn moderatie, laat dat duidelijk zijn. Het lijkt me echter klip en klaar dat je identiteit als donateur in veilige handen is.

 7. Niek

  Okay nu je zo aandringt en aandringt Michael!

  DDS werd al steeds erger met die linkse, cynische en alles en iedereen afbrekende nsb trollen – zoals Zeker is Paardepis en Blaaskaak Beuker Pielemans, naast Theemuts Tim vormend de progressieve DDS betuttelbodyguards van de Linkse mindpolitie die in minutieuze regelgeving vol in gedetailleerde, nepintellectuele bijzinnen o.a. Positieve Ontwikkelingen (PVV o.a.) tegen moslimislamoham mindset invasies de nek omdraaien.

  Maar nu deze drie anti Realistisch Positief muskettiers elkaar gevonden hebben (ongelofelijk menpleasing gezeik dat dit simonspul nu opeens weer zelfs hier wil gaan doneren: moet niet gekker worden en DDS heeft zijn eigen – nog over gebleven glazen hierin ingegooid – mogen reagerenden hier wel erg dom aan doen om hier een €c aan te besteden!

  Okay dan deze deal. Als jullie mij €300,- overmaken, zou ik mijn geweten nog geweld aandoen om dit Foute te steunen! Nog voor geen €10.000,-!

 8. Michael van der Galien

  Je lijkt me wat boos, Niek.

  Hoe dan ook: in ieder geval dank dat je DDS leest en actief meedoet in de commentsecties. Ook dat wordt natuurlijk bijzonder op prijs gesteld.

  Met vriendelijke groet,

  Michael

 9. Niek

  Yep Michael, ‘heilige toorn’ in de tale Kanaäns heet dat. Mag en moet soms.
  Vooral als hier het hoofdaandeel van trollen -‘die de boel hier zo ontiegelijk verzieken – betreft.

  1. Beukman

   Voor iemand die de Waarheid in pacht heeft, ben je al snel een trol. Dat moet dan maar.

 10. Michael van der Galien

  Ceteris: voorzover mij bekend heeft Floris zich daar niet schuldig aan gemaakt. Indien dat wel zo is, Graag bewijs. Is dat er niet dan gelieve de beschuldiging in te trekken. We gaan elkaar hier niet zwartmaken.

  1. ceteris paribus

   Floris heeft op dit blog herhaalde malen verwezen naar ene Hutten en Grondlijn, de werkgever van die Hutten die hij voor mij aanziet. Daarin beweerde hij ook dat Beukman en Marieke daar werkzaam zijn. Voorts verwees hij naar Uitingsvrij, een blog dat zich toelegt op het stalken van personen die zich schuldig maakten aan het hebben van linkse dan wel politiek correcte standpunten. Floris plaatste op dat blog, samen met vigo, honderden bijdrages van die strekking en dat oogmerk.
   Ik maak hem dus niet zwart maar vermeld de feiten.

   1. Floris

    “Floris heeft op dit blog herhaalde malen verwezen naar ene Hutten en Grondlijn,[…]”
    —————————————————————–
    Dergelijke verwijzingen (overigens de facto alleen herkenbaar voor de lezers die reeds bekend waren met de materie) zijn wezenlijk anders van aard dan wat je steevast beweerde, heer Paribus, en ik citeer jouw laatste lasterlijke uitspraak in die lange reeks:

    “de afgelopen periode hebben figuren als vigo en Floris hier talloze malen privé adressen, telefoonnummers en namen van werkgevers van Beukman, Marieke en mij afgedrukt.”

    Ik heb NOOIT adressen en/of telefoonnummers van wie dan ook afgedrukt. Nooit en te nimmer.

    Vigo deed dat herhaaldelijk wél inzake die figuur Hutten. Hij zal dat ook zeker niet ontkennen. Toch meen je mij steeds in één adem met de acties van Vigo te kunnen noemen en lijk je ons over één kam te willen scheren. Dat is niet alleen uiterst onzorgvuldig maar ook kwaadaardig. Kennelijk ben je dusdanig gefrustreerd over je mislukte pogingen om mij zover te krijgen dat ik hem en public afval dat je mij zijn daden toe bent gaan schrijven. Dat is evenwel niets anders dan pure laster.

  2. Beukman

   @Michael
   Lees onderstaande alleen als je even wil lachen.

   Ik kan wel ongeveer beamen wat Ceteris hier schrijft. Een jaar of twee geleden verschenen er op DDS berichtjes met de strekking dat ik hier onder allerlei nicknames schreef; tevens dat Ceteris en ik dezelfde persoon waren. Ook moest ik lezen dat mijn echte naam Wardy Doosje (!) was, en dat was dan weer een collega van Wim Hutten, die op DDS schrijft als Ceteris (als je goed hebt opgelet, heb je nu al een tegenstrijdigheid ontdekt).
   Die mensen bestaan echt. Ze hebben drukke banen als directeuren en managers. Ze werken op hun beurt weer voor een organisatie genaamd Grondlijn.

   Ik vatte wat men over mij schreef op als smaad, want ik vind het totaal not done om ondere meerdere nicks tegelijk te schrijven. Ik ging achter de bron van deze verzinsels aan en ontdekte drie verschillende fora, enigszins vergelijkbaar met DDS. Hier las ik tot mijn stomme verbazing honderden berichten met theorieën over wie welke nicks gebruikt. Ik werd daar nogal vaak genoemd. De auteurs bleken vaak dezelfde personen zijn, die op die drie fora tegelijk schreven. Ik heb me vervolgens op alle drie de fora ingeschreven, ben in discussie gegaan, en heb mijn naam gezuiverd.
   Er was voor mij wel een wereld opengegaan. Ik ben nogal honkvast, voel me prima thuis bij DDS, en schrijf zelden ergens anders politieke berichtjes. Dat er zo veel politieke internetfora bestaan, die als paddestoelen verschijnen en weer verdwijnen, had ik me nooit gerealiseerd.

   En passant heb ik op het forum dat CP noemt aannemelijk gemaakt dat het volstrekt bezopen is dat een directeur en/of een manager nog tijd over heeft om dagelijks tientallen forumberichtjes de wereld in te sturen.

   Tijdens mijn zoektocht heb ik veel opgestoken over de psyches van mensen die zo paranoïde zijn, dat ze andersdenkenden beschouwen als één persoon, die ook nog eens door de overheid wordt betaald om wanorde te stichten.

   Je zou kunnen stellen dat achter de schermen het nodige gebeurd is door toedoen van Ceteris en mij, dat ertoe heeft geleid dat de Hutten-hoax op DDS zo goed als de kop is ingedrukt. Zowel de arme Vigo als Floris hebben zich de laatste tijd gedeisd gehouden.

   Ik hoop dat Vigo weer terugkeert op DDS en zich dan onthoudt van zijn vleeshaakproza, al moet ik vaak erg lachen om zijn bloemrijke taal. Floris is een goeie jongen die hevig verlangt naar inhoudelijke discussies, maar op DDS niet helemaal niet tot zijn trekken komt. Zo iemand moet je koesteren.

   Wat mij betreft is de kous daarmee af. Ik prijs de moderatie van DDS als zeer liberaal, je moet tegen een stootje kunnen, maar dat selecteert zichzelf wel uit.

   1. Floris

    Tja Beukman,

    Je weet inmiddels al lang (mede via forum UV) hoe de vork zo’n beetje in de steel zit met die Hutten en hoe zijn naam op de fora is komen bovendrijven. Dan was ver voor mijn forumtijd en waarschijnlijk ook voor die van jou.

    Ik zou nooit naar iemands privé-identiteit gaan zoeken, maar voor zover ik weet heeft ook niemand dat gedaan. De identiteit van Hutten is jaren geleden uit wraak bekend gemaakt door een forumbeheerder die dikke ruzie met hem had. Ik praat dat zeker niet goed, maar verder heb ik met die zaak niets te maken.

    Dan resteert in feite de vraag met wie ik (en ieder kan dat voor zich beantwoorden) empathie voel:

    1) Met de ‘echte’ Wim Hutten.

    –> Zeker wél als hij er niets mee te maken heeft en er schade van zou ondervinden.

    –> Geen enkele empathie als hij TOCH degene is die achter de vele aliassen zit die al meer dan 10 jaar mensen via het internet op doortrapte wijze subtiel het bloed onder de nagels vandaan heeft getrokken, heeft beledigd, gekleineerd, geridiculiseerd ter meerdere eer en glorie van z’n eigen ego.

    2) Met de persoon achter de vele aliassen, ongeacht wie dat IRL is.

    –> Geen enkele empathie.

    Mede daarom veroordeel ik Vigo ook niet. Hij is één van de velen die door dit megalomane figuur onophoudelijk het bloed vanonder de nagels is getrokken en die dat niet op zich liet zitten. Misschien niet op een wijze die de schoonheidsprijs verdient, maar dat is ook nauwelijks mogelijk in het moddergevecht dat ‘Wim’ (of hoe dit narcistische misbaksel IRL ook moge heten) er al vele jaren van maakt.

    1. ceteris paribus

     Uit de bijdrage van Floris blijkt dat hij de privé-identiteit van zijn opponenten in de internet-discussies wel degelijk relevant vindt. Dat heeft tot gevolg dat hij daar toch voortdurend naar op zoek is ondanks de nadrukkelijke wens van zijn opponenten om anoniem te willen blijven.
     Ik vind dat onrechtmatig en blijk gevend van een kleingeestige mentaliteit; in plaats van zich te richten op de inhoudelijke discussie richt hij zich op de man en hoopt hij via intimidatie en stalking mensen te besmeuren die hij in de inhoudelijke discussie kennelijk niet aankan.
     Ik heb voor dit ondermaatse gedrag eigenlijk geen goed woord over.

     1. Floris

      1) Ik vind dat helemaal niet relevant.

      2) Ik ben nergens naar op zoek gegaan. Je volhardt WEER in beschuldigingen die je niet waar kan maken en ga daar nu een officiële klacht over indienen.

      3) ik heb wel een mening over jou. Over de mens achter je vele aliassen en die is vernietigend. Daarom zal ik ook geen poot uitsteken om je op wat voor manier dan ook tegemoet te komen. Wie je ook bent IRL.

    2. Beukman

     Nog één maal dan, @Floris.
     Dat wraakverhaal heb ik onlangs al doorgeprikt. Het hangt aan één dun draadje, en de bron zelf is niet meer bereikbaar. Iedereen praat elkaar na; Vigo zelf bedient zich van één leugen om het Huttenverhaal nog enigszins geloofwaardig te houden – wat ik niet van hem had verwacht trouwens.

     Jullie lijden aan collectieve hersenspoeling, door jarenlang te spinnen op die ene hypothese. Zie die megalomane draden op jullie forum. Dat is echt niet normaal. Het is in de loop der jaren een gigantisch kaartenhuis geworden en dat is nu ingestort. Lullig voor jullie, maar troost je: jullie hebben er een hoop lol aan beleefd. Al heb je systematisch geweigerd om dat toe te geven. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar mee.

     Wat met name Vigo heeft gedaan met dat gewroet in de identiteiten van mij maar met name van CP, valt op geen enkele manier goed te praten.

     Ik ben blij dat die Huttenonzin op DDS voorbij is. Laten we het vooral zo houden.

     1. Floris

      Doorgeprikt? Nee, Beukman, dat heb je niet. Er blijven teveel merkwaardigheden onverklaard, anders zou ik je gelijk geven (zoals ik dat al eerder heb gedaan dus daar heb ik helemaal geen moeite mee).

      Het gaat mij niet om wie er achter Ceteris Paribus en z’n vele aliassen zit (dat zou evengoed een gek kunnen zijn die niets beters te doen heeft dan z’n leven op fora en blogjes weg te typen) maar dat deze figuur (er zit immers een mens achter de nick) mij van zaken beschuldigt die ik niet gedaan heb.

      Daar ga jij helemaal niet op in en dat laat helaas duidelijk zien dat jij in dezen totaal niet objectief bent. Om die reden maken je posts op mij niet de indruk die je er wellicht mee beoogt.

 11. Niek

  Negeerrrrrrr die nazinazaten, reserve kansenkneuzen in het Nederlandse deel van Nederlands Nederland DDS. Ze willen alleen maar links pro eu-fascisme van de NWO, meer meer meer repugees uit Bangladesh, Eritrea en Nigeria, destructie van elke positieve site zoals DDS,

  zekeris paradepis, wardy doosje, beuk, julius, sarko, svet, marieke, ‘het’ arie/annie aj1, simon… Maakt niet uit. Zelfde laken een burka, gajus allemaal. NIET lezen, totaal negeren als DDS zo lang wacht met bannen. Zonde van je tijd!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.