VIDEO|Held die megatreiteraar Ismail achtervolgde: “Ey Ismail, nooit meer doen hè!”

Als er één iemand is die weet hoe je Nederlands meest gehate vlogger Ismail Ilgun op zijn nummer kunt zetten, is het mede-vlogger 0Fux wel. Nu heeft hij een nieuwe boodschap voor Ismail.

Ja, Ismail dacht dat hij heel wat was met zijn filmpjes waarin hij de politie in zijn Zaandam wel even liet zien wie hier de baas is. Iedereen had spontaan een hekel aan hem, maar zijn echte doorbraak kwam pas deze woensdag toen voor de camera in plaats van erachter belandde. Een andere Zaandamse vlogger onder de naam 0Fux deelde met de wereld hoe hij de treitervlogger op straat tegenkwam en hem door heel de stad jaagde. We hopen allemaal dat hij zijn lesje nu geleerd heeft, maar voor het geval dat heeft Dumpert nog een interview met hem opgenomen waarin hij Ismail nog wat broodnodig advies geeft.

Hij begint te vertellen hoe hij zelf van niets iets in zijn leven gemaakt heeft, door gewoon hard te werken. Jongens als Ismail daarentegen hangen alleen maar, en “verpesten hun leven” door dat soort zinloze video’s te maken. En hij ziet de hypocrisie ook wel wanneer de vlogger, die niet bepaald bekend staat als de grootste politievriend van Zaandam, zelf aangifte gaat doen na deze onschuldige achtervolging die hij meer dan verdiende.

Of Ismail überhaupt nog een toekomst heeft? Wel als we 0Fux mogen geloven:

Mensen die dit filmpje zien denken dat ik langzaam ben, maar ik ben een atleet. Die jongen was net een gazelle, ik weet niet eens waarom hij vlogt, die man moet marathonrenner gaan worden!

Het mooiste van allemaal? “Ik ben niet eens Turk”, aldus 0Fux, maar hij deed zich wel zo voor om eens goed te laten zien hoe erg hij het voor alle Turken in Nederland verpest. Kijk, zo pak je dit soort mensen nou aan, met een koekje van eigen deeg! Dit is de échte held van Zaandam, en niet dat zielige jochie dat denkt stoer te doen door agentje te pesten. Het hele, onmisbare interview met 0Fux is hier terug te zien:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. van Urk

  Laat dit ook een duidelijk les zijn voor onze regering met wat Wilders steeds bedoelt heeft: Minder mensen als Ismael Ilgun en meer mensen als Ofux.

 2. Wachteres

  https://pbs.twimg.com/media/CtBfnevXEAAE03h.jpg

  En veel minder van dit soort tuig. Liever nog: weg, weg, weg.

  Je zal in je eigen land maar zo behandeld worden.

 3. ikweetwatikwil

  Wachteres, ik kan mij indenken hoe Sanne Vroom zich voelde. Ik heb het al eens geschreven. Voor een paar maanden terug werd ik uitgescholden en bespuugd door zo’n gast . Ik dacht, dat ik in het veilige Groningen woonde (afgezien van de aardbevingen waar ikzelf weinig last van heb). Nu kijk ik rond of ik wel veilig ben.

 4. Ruud Steunassen

  @Sybren Frederico Porfírio “Kijk, zo pak je dit soort mensen nou aan, met een koekje van eigen deeg! Dit is de échte held van Zaandam, en niet dat zielige jochie dat denkt stoer te doen door agentje te pesten.”

  Dat valt me van u tegen.
  Ik had verwacht dat u zou zeggen. “Dit is de échte held van Zaandam en niet die zielige politie, die er NIET achteraan gaat, maar die verklaart dat op een auto gaan staan, geen strafbaar feit oplevert, zolang je die auto maar niet beschadigt.”
  Er wordt niet alleen weggekeken van de islam, maar ook nog eens van de slappe en liegende overheid, want dat het in Nederland normaal zou zijn dat we ongevraagd met onze tengels aan elkaars eigendommen mogen zitten is een leugen en een voorbereiding op een toekomst, waar wij allemaal met onze hele hebben en houwen eigendom zijn van de Staat/Lucifer.
  Dit is een opzetje naar de nieuwe wereld orde. Pas maar op met je geld en je spullen. Je zult die in een nabije toekomst met iedereen moeten gaan delen, maar jij bent wel degene die er acht uur per dag voor heeft moeten werken en niet degenen die het met je delen of van je stelen. Jouw arbeid zal voortaan slavenarbeid zijn, zonder dat het zo wordt genoemd, want wat je ermee verdient, is niet echt meer van jou.

 5. Ruud Steunassen

  Over Sanne Vroom en haar teleurstelling over bidden, vroomheid en menslievendheid. Zij denkt christocentrisch zoals ook onze elites zichzelf als centrum van de (denk)wereld zien.
  Christenen hebben een heel andere opvatting van bidden. Bidden hoort thuis in een context waarin je vrede met iedereen hebt. Je bidt voor anderen en een beetje voor jezelf.
  Bij moslims is de context vrede met moslims maar oorlog met kafirs.
  Hun gebed staat helemaal los daarvan.
  Zou me niet verbazen als zo’n standaard gebed in een moskee inhoudelijk een paar regeltjes vijandschap met ongelovigen aanmoedigt bevat. Zoiets heb ik tenminste ooit eens gelezen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.