Moslimbroeder wordt waarschijnlijk nieuwe leider van de Democratische Partij

Na de overwinning van Donald Trump kiezen de Democraten voor… meer politieke correctheid, meer multiculturalisme, en méér islam.

Keith Ellison is één van de meest controversiële leden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Dat is hij niet omdat hij moslim is, maar omdat hij banden heeft met fundamentalistische geloofsgenoten. Sterker nog, hij wordt er terecht van beschuldigd een handlanger te zijn van de Moslim Broederschap. Dat is een fundamentalistische islamitische organisatie die voor invoering van de sharia is en die aan de voet staat van menig terroristische organisatie waaronder… Al Qaeda.

Die Keith Ellison kon nu weleens de nieuwe officiële voorzitter van de Democratische Partij worden. Robert Spencer van Jihad Watch legt uit waarom dat een enorm probleem is:

Ellison has spoken at a convention of the Islamic Society of North America (ISNA). Yet ISNA has actually admitted its ties to Hamas, which styles itself the Palestinian arm of the Muslim Brotherhood. The Justice Department actually classified ISNA among entities “who are and/or were members of the US Muslim Brotherhood.”

It gets worse. In 2008, Ellison accepted $13,350 from the Muslim American Society (MAS) to go on a pilgrimage to Mecca. The Muslim American Society is a Muslim Brotherhood organization: “In recent years, the U.S. Brotherhood operated under the name Muslim American Society, according to documents and interviews. One of the nation’s major Islamic groups, it was incorporated in Illinois in 1993 after a contentious debate among Brotherhood members.” That’s from the Chicago Tribune in 2004, in an article that is now carried on the Muslim Brotherhood’s English-language website, Ikhwanweb.

Also, the Hamas-linked Council on American-Islamic Relations (CAIR) raised large amounts of for Ellison’s first campaign, and he has spoken at numerous CAIR events. Yet CAIR is an unindicted co-conspirator in a Hamas terror funding case — so named by the Justice Department. CAIR officials have repeatedly refused to denounce Hamas and Hizballah as terrorist groups.

Met andere woorden, Ellison staat in nauw contact met organisaties die banden hebben met terroristische groeperingen. Zijn maatjes van ISNA zijn gelieerd aan Hamas, de terroristische organisatie die als doel heeft om zoveel mogelijk joden te vermoorden en Israël van de kaart te vegen. Daarnaast betaalde de Muslim American Society zijn reis naar Mekka. Let wel: MAS vormt deel van de Moslim Broederschap. Tenslotte is Ellison bevriend met de mensen van CAIR, wat een ‘niet-aangeklaagde medeverdachte’ was in een zaak waarin fundamentalistische moslims ervan beschuldigd werden dat ze op illegale wijze geld naar… Hamas smokkelden.

Deze man wordt binnenkort dus wellicht de machtigste man binnen de Democratische Partij.

Geen wonder dat er bijna niets meer over is van die club, dat Trump de verkiezingen heeft gewonnen, dat Republikeinen de Senaat en het Huis van Afgevaardigden in handen hebben, en ook nog eens de wetgevende macht van 2/3 van de individuele staten in handen hebben. Als die partij zichzelf om zeep wil helpen had het ’t niet beter (lees: slechter) kunnen doen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Wim

  Ingewijden –waaronder een CNN verslaggever- zeggen dat Hillary Clinton ‘fysiek gewelddadig’ tegen haar eigen campagnestaf werd toen ze zich realiseerde dat ze de verkiezingen van Donald Trump verloren had. Ze zou dronken en psychotisch zijn geworden en zowel Robby Mook als campagneleider John Podesta hebben aangevallen, waardoor ze door anderen in bedwang moest worden gehouden. Dit zou de echte reden zijn geweest waarom Hillary niet zelf, maar Podesta de gebruikelijke verliezerstoespraak hield.Radiopresentator Kincannon (‘The Kincannon Show’) zei dat de CNN verslaggever de geruchten heeft bevestigd dat Hillary tijdens de spannende avond van de verkiezingen dronken was. ‘Dat klopt, dat heb ik ook geschreven. Volgens mijn kameraad journalist had ze een psychotische dronken woedeaanval. De arts deed nog wat kalmeringsmiddelen bij deze mix.De verslaggever van CNN wilde dit al op de avond zelf in het nieuws brengen, maar werd tegengehouden door zijn meerderen. ‘CNN heeft alle ‘Hillary in de bunker’ verhalen in de ban gedaan.Officials van de veiligheidsdienst en ander stafpersoneel die nauw met of voor ‘de heks’ hebben gewerkt berichtten al eerder over haar frequente problemen met woede uitbarstingen. Vorig jaar zouden enkele stafleden huilend zijn weggevlucht toen ze compleet door het lint ging en als een klein kind alles en iedereen bij elkaar gilde en krijste.
  Auteur Ed Klein vertelde dat een bron hem had onthuld dat Hillary ontroostbaar had gehuild toen de definitieve uitslag bekend was, en ze vervolgens president Obama en FBI directeur de schuld gaf dat zij niet genoeg hadden gedaan om het FBI onderzoek naar haar emailschandaal te stoppen.
  Xnieuws

 2. Gustaafff

  Ik hoop dat dhr. Van der Galien en watchjihad keiharde bewijzen heeft voor de beschuldigingen.

  “..meer politieke correctheid, meer multiculturalisme, meer islam.”

  Ik vind dat iedereen, welk geloof je ook aanhangt, of waar je ook vandaan komt, recht heeft op een leidinggevende positie in de politiek. Mits je je werk maar serieus neemt en je niet verlaagt naar het niveau van DENK.

  Aboutaleb is ook islamitisch en – daargelaten wat je van hem vind – een deskundig burgemeester.

  1. Wachteres

   Ga je even verdiepen in de moslimbroederschap, @Gustaafff. Als jij vindt dat die zeggenschap over de westerse wereld mogen hebben – wat links in Amerika blijkbaar ook vindt – dan ben je wel erg stom bezig.

   ’t Is maar goed dat Hillary niet aan de macht gekomen is, zij had hen ook al in haar kring van medewerkers. Net als Obama trouwens.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Moslimbroederschap

  2. Adriaan

   @Gustaafff, het moslimbroederschap is het gif in deze wereld. Ik pluk dit zomaar even van het internet: “Moslimbroederschap ideoloog Yusuf al-Qaradawi: “Oh Allah, reken af met de Joden, de verraderlijke agressors. …Oh Allah, reken af met deze onderdrukkende, Joodse zionistische bende. Oh Allah, spaar niet één van hen. Wij zullen Europa veroveren, wij zullen de Verenigde Staten veroveren.” (bron: http://www.middenoostenandersbekeken.nl). Als jij dit goedkeurt, dan heb ik mijn grote twijfels over jou loyaliteit jegens je eigen volk. Ga hier maar eens over nadenken. Aboutaleb is inderdaad een goede burgemeester. De eerste marokkaanse burgervader in Nederland. Hij is nog aardig, maar de volgende zal minder aardig zijn en langzaam aan worden we overspoeld door andersdenkenden. Dit moet je niet willen. Ik in elk geval niet. En daarom is Wilders een van de kanshebbers om het tij te keren. Het gaat fout in onze vrije wereld.

   1. Gustaafff

    @Adriaan, Michael beweert dat Keith Ellison er terecht van wordt beschuldigd banden te hebben met een terroristische organisatie. Als daarvoor sluitende bewijzen hebt, kun je de benoeming blokkeren. Veel politici worden van alles en nog wat beschuldigd.

    Ik wacht wel af tot er bewijzen komen.

 3. Sniper666

  Van de 5de kolonne moet je het hebben…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.