Syrische 'vluchteling' gearresteerd, wilde aanslag plegen op vliegveld Berlijn in naam van ISIS

Geen categorienov 03 2016, 8:00
Een Syrische 'vluchteling' is opgepakt in Berlijn omdat hij een aanslag wilde plegen op de één van de twee vliegvelden van de Duitse hoofdstad. Aangezien Schönefeld Airport vrij klein is zal het allicht gaan om Tegel Airport.
De verdachte haatbaard kwam Duitsland in 2015 binnen als 'vluchteling.' Hij is 27 jaar oud. Natuurlijk moet je je sowieso afvragen wat iemand als 'vluchteling' komt doen als hij die leeftijd heeft -- zo iemand kan gewoon vechten voor zijn eigen huis en haard -- maar blijkbaar is het politiek volstrekt niet correct om dat hardop te zeggen. Ze zijn immers zielig. Punt.
Deze radicale moslim maakte dankbaar gebruik van de naïviteit van onze oosterburen door Duitsland binnen te komen. Vervolgens maakte hij plannen om aanslagen te plegen. Hij deed dat -- hoe kan het ook anders? -- in naam van... ISIS.
Critici van het open deurenbeleid van de Duitsers (en de rest van de EU) roepen al tijden dat terroristen de crisis misbruiken om 'soldaten' naar Europa te smokkelen. Volgens politiekcorrect links is dat de grootst mogelijke onzin. Alleen racisten denken dat! Hoe durf je het zelfs maar te denken?
Helaas voor deze professionele wegkijkers is deze zaak alles behalve de eerste waarin een Syrische terrorist vermomd als vluchteling naar Duitsland is gekomen. In oktober werd een collega-terrorist opgepakt die precies hetzelfde geflikt had. Die extremist had zelfs al explosief materiaal in huis. De politie was er dus nét op tijd bij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten