Walgelijke Zwarte Piethaters willen Sinterklaasfeest in Ahoy zondag verpesten

Want stel je voor dat miljoenen Nederlanders gewoon een leuke, gezellige tijd hebben. Dat kunnen deze professionele racismeroepers natuurlijk absoluut niet accepteren.

Het anti-Zwarte Pietcontingent heeft plannen voor de zoveelste protestactie om ons mooie Sinterklaasfeest te verpesten. In een persbericht zeggen de professionele racismeroepers dat ze hun demonstratie doorzetten bij het grote Sinterklaasfeest in Ahoy. Want stel je voor dat talloze Nederlanders een leuke, gezellige tijd hebben. Dat kan en mag natuurlijk niet in deze tijd, zeker niet als die mensen wit zijn.

De reljongeren (zo zie ik deze activisten) ‘beloven’ dat het een “krachtige manifestatie” wordt met onder meer muziek en, hoe kan het ook anders, toespraken. Ja, ja, dat hakt er wel even in. “We maken hierbij gebruik van ons grondrecht zoals vernoemd in artikel 9 van de Nederlandse grondrecht!,” aldus de activisten.

Natuurlijk is dat nogal ironisch. Deze mensen hebben immers een hekel aan alles waar Nederland voor staat, maar opeens houden ze blijkbaar wél van onze grondrechten; rechten die het gevolg zijn van onze mooie judeo-christelijke cultuur waarin het individu centraal staat.

De reden dat het contingent afreist naar Ahoy? Daar is morgen het grote Club van Sinterklaas-feest. Daarbij zijn natuurlijk ook Zwarte Pieten aanwezig.

The horror!

Daarom gaan deze onvriendelijke kneusjes dus op pad.

Ongelooflijk genoeg heeft de Rotterdamse burgemeester — het gaat natuurlijk weer om een PvdA’er, namelijk de Marokkaanse-Nederlander Ahmed Aboutaleb — zowaar toestemming gegeven voor dit protest. Om de mogelijke problemen enigszins te beperken heeft hij de groep te kennen gegeven dat ze geen folders mogen uitdelen aan ouders met kinderen, en dat ze alleen actie mogen voeren op het parkeerterrein van Ahoy.

De reactie daarop van de Nederlandhatende actievoerders?

“We gaan onze mening over racisme uiten op een vreedzame manier.”

Met andere woorden, ze weigeren toe te zeggen dat ze zich aan de voorwaarden zullen houden.

Wat mij betreft is dat reden genoeg om de demonstratie alsnog te verbieden. Aboutaleb mag en kan het risico niet nemen dat deze zeurpieten het feest verpesten voor talloze kinderen die gewoon uitkijken naar een geweldige dag. Ook als ze zich wél aan de regels houden zou ik het protest trouwens verbieden, in ieder geval in de omgeving van Ahoy. Maar ga ergens anders met zijn tienen staan. Dat hoeft absoluut niet bij het feest zelf te zijn.

Maar goed, als je die toestemming dan wél geeft moet je als burgemeester ook hard zijn: of ze accepteren de voorwaarden en ze mogen doorgaan, of ze doen dat niet en moeten thuisblijven. Heel simpel.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Vabis

  Nu zijn Rotterdammers natuurlijk niet van die achterlijke laffe schijtbakken zoals Amsterdammers zijn, dus dit zou die anti ZP mongolen nog wel eens lelijk op kunnen breken.

  1. toetssteen

   @Vabis
   Havenkrassen kennende, zou u daar weleens gelijk in kunnen hebben. Echter, in Rotterdam woont ook een grote groep Surinamers en Antillianen die het ook wel gehad hebben met deze trieste zeurpieten.
   Zij zien zwarte piet voor wat hij (het is misschien beter) is:

   http://nieuws.nl/populair/20151002/wild-geraas-belangrijkste-documentaire-over-zwarte-piet-van-het-jaar/

   Een al tientallen eeuwen oude geest.

 2. Ni28

  “Kolonisatie: ongevraagd cultuurgoed van een land verwoesten”. Wie zei dat nu ook weer?

 3. van Urk

  Wanneer komt er een protest tegen de goedheilige zelf? Je weet wel de grote “boze” witte intolerante man waar veel kinderen bang voor zijn, een Roomse bisschop waar menig tomaatje niet vrolijk van wordt en die op een schijnheilig manier zijn kapitaal verdient heeft om schepen met zwarte mensen te vervoeren van oost naar west onder het mom van evangelisatie. Terwijl juist onze talentvolle Piet altijd lacht, loyaal en toegewijd is, hij staat voor jouw probleem is mijn probleem en samen lossen wij het op, hij staat voor het goedmaken wat wit heeft stukgemaakt, zwarte piet staat voor feest en hij staat voor geluk in donkere tijden. Daar hoor je onze “racismezwammers” niet eens over omdat zij daar nooit eigenlijk diep over nagedacht hebben dat onze Piet geen racistisch symbool is maar juist datgene waar hij voor staat.

 4. NederNederlander

  Ik was totaal geen PVV fan, Maar naar alle Bedreigingen, Intimidatie, omdat Ik een andere mening deel en daar door als PVVer wordt uitgemaakt voor mijn mening.
  De vrijheid van meningsuiting is hierin de mond wordt gesnoerd, dan voor alles en vies wordt uitgemaakt, continu druppels olie op de kokende plaat gooien waardoor onze Moslim broeders en zwarte broeders (zijn niet zwart maar bruin dat verschil zien ze ook niet) er mee voor zorgt dat racisme wordt gevoed mijn tot inkeer gebracht heeft toch maar voor wilders te gaan.
  Het word tijd dat er een flinke bezem door heel dat zooitje gaat!!
  Een Racist wordt niet geboren maar gemaakt en helaas ben Ik een van hun product die ze zelf geproduceerd hebben.
  Als je goed bij alle discussies bekijkt op Facebook dan zijn de negatieve reacties grotendeels van de moslim en de zwarte gemeenschap en dan nog zo grof mogelijk!!
  En ja ik weet dat is de jongeren gemeenschap die het nodig vinden om zo grof mogelijk mensen in discussies te beledigend en zo dat de goede moslims en bruine mensen hier van het slachtoffer van worden!!
  De jongeren zorgen hier voor dat er een oorlogje wordt uitgelokt.
  En dan nog durven stellen dat we alles over een kam scheren.
  Ze laten zelf zien dat ze lijnrecht tegen over de Nederlanders staan.
  En dan vinden ze het gek dat mensen zich zeer onveilig voelen.
  Want oei geef geen tegenspraak want de agressie rijst gelijk op.
  Met zulken mensen moeten we een eenheid vormen volgens de partij DENK!!
  En wat is de Nederlandse bevolking toch racistisch en zouden geen tolerant volk.
  Nou ik geloof dat Nederland te tolerant is terwijl er continue olie op de kokende plaat word gegooid.
  Dat het lontje nog niet brand is zeer verwonderlijk maar vrees dat eendaags dat lontje begint vlam te vatten.
  De Racisten bril zit vandaag goed bij de mensen denk ik!!
  Als ze die af doen zouden ze hun eigen kapot schrikken!!
  Want dan komt de werkelijkheid naar boven en tja dat doe zeer dus maar weer snel die bril op en de Racisten hype maar hoog houden.
  Hou de Racisme HYPE maar hoog in het vaandel dan kom je er wel.

  1. umhnz

   Een Racist wordt niet geboren maar gemaakt en helaas ben Ik een van hun product die ze zelf geproduceerd hebben.

   Daar gaan we weer.
   Ik kan er niets aan doen dat ik zo ben.
   Dat is de schuld van anderen.
   Ik ben niet verantwoordelijk voor mijn eigen daden in mijn eigen leven.

  2. toetssteen

   @NederNedelander
   Zelf gezegend met een wat exotisch uiterlijk en nu een Chinese schoondochter en kleinkinderen die een mooie mix zijn geworden. Nog nooit iets bemerkt inzake racisme.
   Mijn stellige overtuiging is dat als je racisme wilt zien, dat ook ervaart, zelfs als het er in het geheel niet is.
   Ik las op Joop.nl een relaas van een Surinaamse dame die er problemen mee had dat andere vrouwen aan haar haar wilden voelen. Racisme! Mijn vrouw heeft lang iets krullend knielang haar, een flinke bos. Guess. Chinese vrouwen willen dat aanraken. Moet mijn vrouw racisme roepen? Ze vindt het vermakelijk. (niet in de laatste plaats omdat hun haar zo droog is en zij vijf/zes uur met natte lokken loopt).

   Zo hebben we wat Surinaamse vrienden die nu griepen (met een knipoog) dat ik nu de sint mag spelen en zij Piet. Voorheen liep ik ook op mijn handen, maar ondanks dat ik weer kan sporten, heb ik in moeten leveren en dat weten zij ook wel. Het is er dus eentje met een dikke knipoog.

   Kortom, deze kleine groep zwalkers verziekt het niet alleen voor blankies (of wat daarvoor doorgaat) maar voor een veel bredere groep.
   Idealisme? Goede bedoelingen? Ik geloof er niets van! Het is een soort cultureel marxisme dat pas tevreden is als alles kapot is. En dan zal men opnieuw jammeren.

 5. van Urk

  Na onze culturele feest gaan onze racismezwammers hand in hand als droeve kameraden op reis naar Iran om daar ook te protesteren want racisme is natuurlijk overal. Toch? http://www.telegraaf.nl/binnenland/21993217/_VN_beschermt_Perzische_Piet_.html

 6. Gustaafff

  Deze figuren willen helemaal niet in de vakken staan. Ze willen lekker stennis schoppen en knokken met de politie.

  Ik ben geen fan van de PvdA, maar Aboutaleb – verleden keer heb je keurig een noodbevel uitgevaardigd om die gekken de kop in te drukken.

  Maak er ook dit keer weer korte metten mee, jongen!

 7. nienke

  Is het nou nog niet genoeg geweest dat hele zwarte pieten gedoe.
  Blijf die ene leuke dag voor de kinderen eens weg en gun hun een gezellig Sinterklaas feest!!!
  Is dat nou zo’n moeilijke opgave of dringt het nog niet door jullie botte hersens door dat KINDEREN er al dagen op wachten een leuk gezellig feest te willen vieren.
  Misselijkmakend dit hele gedoe.

  1. toetssteen

   @Nienke
   Het zit veel dieper en velen begrijpen dat niet. De nazaten van Jan de arrebeider is gaan studeren en neen, geen filosofie, want daar had Jan jr. niets aan. Junior ging naar Eindhoven/Delft. De UVA lalala studenten zijn de aansluiting volkomen bijster geraakt. Ze wauwelen nog wat na, maar ze bemerken dat hun o, mama zie me eens intelligent (vd Dunk) zijn pose, het aflegt tegen de reguliere bèta droogkloot.
   Vroeger moest men beide beheersen om serieus genomen te worden, nu is het losgezongen.

 8. NederNederlander

  umhnz
  Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen daden.
  Maar helaas heb ik nog niets gedaan om mijn verantwoordelijk te voelen voor mijn daden.
  Maar word wel beschuldig beledigd en bedreigt om dat mijn mening afwijkt bijvoorbeeld die met van jou en tja dan krijg je zo narcistiese opmerking van jou!!
  De volgende kenmerken geven inzicht in hoe je narcisme herkent!!
  Negeert de impact, die negatief commentaar op jou heeft en Bekritiseert of kleineert je continu.
  Iedere conversatie gaat uiteindelijk over hem of haar.
  Verwacht dat je altijd tegemoet komt aan zijn of haar emotionele behoeften.
  Heeft een erg hoge behoefte aan aandacht.
  Schept op, klaagt, plaagt.
  Wordt buitensporig boos als niet wordt voldaan aan de eigen behoeften.
  Kan niet tegen kritiek.
  Heeft een houding van “Alles wat jij kunt, kan ik beter.
  Negeert je gevoelens en noemt je oversensitief of egoïstisch als je deze uit.
  Vertelt je hoe je je wel en niet zou moeten voelen.
  Kan niet luisteren en staat niet open voor andere dan de eigen mening.
  Is meer geïnteresseerd in zijn of haar zorgen dan in de jouwe.
  Probeert je te besturen in wat je zegt of doet (micro-management).
  Probeert je hulpeloos of inadequaat te laten voelen wanneer je iets zelf doet.
  Heeft oppervlakkige gevoelens en interesses.
  Gebruikt emotionele chantage om zijn of haar zin te krijgen.
  Exploiteert anderen door leugens en/ of manipulatie.

 9. NederNederlander

  toetssteen

  jou stellige overtuiging is dat als je racisme wilt zien, dat ook ervaart, zelfs als het er in het geheel niet is.
  Als dat zo is wat jij zegt he en ben het helemaal met je eens hoor met deze stelling, waarom wordt ik dan voor racist uitgemaakt terwijl ik dat niet ben!!
  Maar alleen omdat mijn mening anders is dan die van hun.
  Mijn vrienden kring is ook zo mooie mix net als jou mooie schoondochter waarom proberen ze die kapot te maken wat ze toch nooit zullen lukken.
  Mijn exotische vrienden kring staat gelukkig wel achter me en vinden mijn uitlating die sarcastisch bedoelt is zeker delen maar ja als je iets schrijft neemt men helaas niet de moeite om het te begrijpen maar gelijk de negatieve gal te spuien.
  Ik zie niet het Racisme het word mijn ingestampt dat ik het ben!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.