Gestoorde CNN-presentatrice: ‘Eigenlijk zouden alle Amerikaanse vrouwen een hoofddoek moeten dragen in solidariteit met moslims!’

Dat kan ze toch niet menen he? Jawel hoor. Het is immers het radicaal-linkse CNN. 

CNN-presentatrice Alisyn Camerota vindt het afschuwelijk dat er tegenwoordig zoveel kritiek is op conservative moslima’s die een boerka of zelfs een hoofddoek dragen. Mevrouw de miljonair vindt dat hartstikke zielig voor die arme vrouwen. Waar komt die ‘islamofobie’ toch vandaan? Het is vre-se-lijk. Echt.

Daarom heeft ze een idee: waarom gaan Amerikaanse vrouwen — die dus niet islamitisch zijn — niet massaal ook een hoofddoek dragen? Je weet wel, uit ‘solidariteit’ met ‘het vreselijke lot van moslima’s.’

Bijkomend voordeel is zogenaamd dat ‘islamieten’ en ‘niet-islamieten’ elkaar dan beter begrijpen en de relatie tussen de twee groepen verbeterd. Huh? Wat? Door vrouwen een hoofddoek te laten dragen, waarmee ze feitelijk dat superioreit van mannen erkennen en de minderwaardigheid van vrouwen? Oh, en waarmee ze tegelijkertijd ook nog even aangeven (voor de volledigheid) dat ze denken dat de gemiddelde man zich niet kan inhouden als hij een vrouw met haar ziet?

Dat is dan ‘solidariteit’?

Man, man, man. Laten we hopen dat het nooit zover komt. Als dat wél zo is kunnen we de westerse cultuur namelijk maar beter in één keer helemaal afschaffen. Dat scheelt een hoop tijd en moeite.

 

UPDATE 8 december 2017: In een vorige versie van dit artikel werd een tweet gebruikt die afkomstig bleek te zijn uit een Russische trollenfabriek. We hebben deze verwijderd en bieden onze excuses aan voor mogelijke verkeerde informatie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Adriaan

  Amerika ligt ver weg, maar in Nederland gaat dat gebeuren en dat wordt bij wet geregeld. Duurt niet lang meer.

  1. zomaar

   na 15 maart 2017 , als de Nederlander zijn stem weer vergeven heeft aan de linkse partijen , voor een habbekras meer aan uitkering en vooruitzichten .

   http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/12/samsom-ziet-niets-in-plan-om-afrikaanse-migranten-terug-te-sturen-412214/
   hier al een voorbeeld wat links voor plannen heeft , tja en de plannen plus beloftes van Rutte die kennen wij , die draait hij toch weer terug .
   wel heb ik gelezen !, dat hulporganisaties zoals stichting bootvluchtelingen zich toeleggen op mensen smokkel , per veerdienst halen zij alle gelukszoekers op uit Afrika !, en zette deze in Italië af .

   en dat van ons geld en medeweten van onze regering en die in Brussel , links maakt onze samenleving kapot!!.

   1. Anna

    PvdAer Samsom bij Pauw. Blijkt weer dat de grootste veroorzaker van massa- immigratie van moslimmannen al 50 jaar ligt bij de PvdA. Wat Rutte allemaal roept voor de verkiezingen moet je met een grote korrel zout nemen.Hij is toch de beroepsleugenaar.

  2. michkapteijns74

   We hebben hier al ‘draag wat je wil’ zwemfeestjes van linkse feministische socialisten gehad om de ‘vrijheid’ te vieren een boerkini te ‘mogen’ dragen. Afgelopen week werden 8 Iraanse vrouwen tot 8 jaar cel veroordeeld vanwege hun te westerse kleding. Toen hoorde je niemand.

 2. Wim

  Extreemlinkse Antifa beweging: Oostenrijk blijft een smerig stuk Nazi stront

  Van der Bellen (r) kon pas winnen nadat alle partijen een pact met elkaar en de reguliere media hadden gesloten om gezamenlijk campagne tegen Hofer te voeren. Zo’n ondemocratisch cordon sanitaire kunnen we volgend jaar ook in eigen land verwachten tegen de PVV, omdat die volgens de peilingen de grootste partij van Nederland zou worden.

  Om 17.01 uur liet Euronews nog prognoses vanuit Wenen zien waarin de rechtse presidentskandidaat Norbert Hofer met 53,5% duidelijk voor lag op zijn linksgroene concurrent Van der Bellen, die op 46,5% stond. Slechts een kwartier (!) later verkondigden alle zenders plotseling dat Van der Bellen duidelijk had gewonnen, en waren de percentages omgedraaid ). Nog een aanwijzing dat er gisteren opnieuw op grote schaal stembusfraude in Oostenrijk heeft plaatsgevonden: Alexander van der Bellen zou in ieder district van iedere grote stad hebben gewonnen, wat historisch en statistisch gezien buitengewoon onwaarschijnlijk is.
  De pers verkeerde in jubelstemming, want de gedroomde kandidaat van de gevestigde orde had gewonnen. Vandaag bleek dat de linksgroene voorman vooral dankzij de stemmen van jonge vrouwen, jongeren en academici werd gekozen; mannen en werknemers kozen voornamelijk voor Hofer. Op de kaart kleurt bijna heel Oostenrijk blauw (Hofer), met uitzondering van de grote steden en directe gebieden daarom heen.

  Winnaar ongeloofwaardig snel bekend
  Veel Oostenrijkers weigeren te geloven dat ‘ex’ vrijmetselaar Van der Bellen nog vóór 17.30 tot winnaar kon worden uitgeroepen, terwijl in diverse deelstaten het tellen pas om 18.30 uur stopte. Eveneens vreemd: naarmate er meer uitslagen binnenstroomden, veranderde het percentage voor beide partijen niet of nauwelijks.
  Sommigen vermoeden dat ‘links’ in het geheim op grote schaal stempassen heeft uitgedeeld aan de vele moslimmigranten, die vooral in grote steden zijn geconcentreerd. Het lijkt er dan ook op dat er net als enkele maanden geleden opnieuw de nodige ‘onregelmatigheden’ tijdens de verkiezingen zijn geweest.

 3. Wim

  Rotzooi bij de SP, mensen die hun verdiende centen (belastingcenten) niet willen afstaan aan het partijbureau worden uit de partij gedonderd

  Rijswijk – Het landelijk bestuur van de SP heeft een wethouder in Rijswijk uit de partij gezet. Björn Lugthart (36) weigert sinds mei zijn salaris af te dragen aan de partij. De lokale SP staat achter Lugthart, meldt het AD.

 4. ikweetwatikwil

  Waarom zouden de Nederlandse vrouwen dat doen Adriaan? Was laatst in een sierraden winkel. Even kijken of er iets leuks is. De winkel was bomvol. 2Nederlandse verkoopsters hadden het druk. Komt een van top tot teen aangeklede moslima zonder gelaats bedenking op mij af vraagt in vloeiend Nederlands of ze mij kon helpen. Nee dat kon ze niet. Blijkbaar wilden de anderen dat ook niet. Deze spoken willen we niet. Solidariteit moeten zij maar tonen en niet wij.

  1. Adriaan

   @ikweetwatikwil, Omdat er straks een heel grote groep Nederlanders is met een migratieachtergrond. Kijk naar Marcouch, die wil al een aparte moslim-stad in Nederland oprichten. Een stad alleen voor moslims met de sharia. Die groep gaat het straks voor het zeggen krijgen.

 5. Ni28

  De ene Links is gekker dan de andere. Het lijkt een wedstrijd van wie nog gekker kan. CNN krijgt hiermee voorlopig een voorsprong. Samsom wilt alle Afrikanen in Nederland hebben, goed voor een gedeelde eerste plaats. Dit zou genoeg moeten zijn om de PvdA helemaal te vernietigen.

  1. van Urk

   Ni28@ Links is altijd slecht in topografie geweest. Denken nog steeds dat Afrika ter grootte van Liechtenstein is. Samson is zelfs toe in staat om een Potvis in een goudviskom te stoppen met de woorden: Weer een walvis gered uit de zee.

   1. Ni28

    Beste van Urk, ik weet helaas veel van Links uit de praktijk. Vandaar dat ik mij zo tegen keer. Hier denken nog mensen vaak dat Links hier beter is dan Links van de communisme. Met huivering zie ik hoe mensen er telkens weer intrappen in de utopische beeld die zij al sinds hun bestaan vertolken.

 6. van Urk

  Laten alle moslims een kruisje om hun nek gaan dragen uit solidariteit met vervolgde christenen in moeslimlanden. Waarom komt zo,n linkse tuthola niet met zulke ideeen? Het is gewoon een schijtlijster bang dat er nog misschien een dikke vette nitraatbom (made by ali baba) onder haar desk gevonden zal gaan worden.

 7. Timo

  De burgeroorlog is niet meer ver verwijderd van ons. Hopelijk wint rechts de verkiezingen. Ik ben in ieder geval te sterven om ons land te vrijwaren van de islam. Samson, Klaver en consorten wens ik niets goeds toe. Bevrijd Nederland van dit ongedierte.

 8. Anna

  Els Plasterk vrouw van PvdA minster Plasterk die op Prinsjesdag uit solidariteit met de onderwerpende hoofddoek zelf een vodje had opgezet. In Nederland lopen meer dan genoeg “gestoorden”rond. Hanneke Groenteman die opriep tot verzet tegen de PVV. Ze riep voor tv op om allemaal mannen, vrouwen kinderen een hoofddoek te gaan dragen en naar het provinciehuis te komen.PvdAer Marcouch die wil de hoofddoek bij politie. Nog even en op tv zijn zonder in de minderheid. Nederlanders die zichzelf de das om doen. Uit barmhartigheid!

 9. Anna

  Verschillende reacties geschreven maar ze vliegen weg.

 10. Anna

  Zouden moslims een kruisje gaan dragen uit solidariteit met de christenen die worden uitgemoord in islamitische landen.

 11. tonzwart

  Nog een solidair voorstelletje: alle westerse mannen verplicht laten besnijden. Dat is pas solidair en schept arbeidsplaatsen. Ideetje voor Samsom of Klaver?

 12. nienke

  Hoe is het mogelijk dat zovele Nederlanders de islam op handen dragen vraag ik me af.
  Zij hebben nu toch aangetoond niet te willen integreren, geen enkel geloof hebben in onze democratie, onze wetten te negeren, en onze manier van leven onuitstaanbaar vinden.
  En toch zijn er Nederlanders die dit allemaal oke vinden en hun steeds de hand boven het hoofd houden en ze blijven knuffelen, ondanks al hun negatieve uitingen tegen ons land.
  In plaats van te integreren eisen ze van ons dat WIJ degene moeten zijn die moeten veranderen en hun manier van leven moeten aanvaarden.
  Ze willen wel hier wonen maar nooit zullen ze onze democratie en manier van leven aanvaarden.
  Dit gaat natuurlijk botsen en een samenleving met deze woestijn bewoners is totaal uitgesloten.

 13. Wachteres

  Het wordt tijd, Nederlandse vrouwen, dat wij – uit solidariteit met de moslima’s – ons ook door onze echtgenoten laten aftuigen.

  Een reden is altijd wel te vinden. 😀

  1. Wachteres

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/02/hoe-je-vrouw-het-meest-effectief-te-mishandelen-een-palestijnse-imam-legt-het-uit/

   Hoe je vrouw het meest effectief te mishandelen: een Palestijnse imam legt het uit

   “Sla niet zo hard dat de politie erbij komt, of dat je haar hand breekt of haar doet bloeden, en sla haar ook niet op zo’n wijze dat haar gezicht er lelijk van wordt.”

   Dat zijn enkele tips die een Palestijnse islamitische geleerde heeft voor mannen die hun vrouw graag in elkaar willen slaan.

   Natuurlijk wel eerst deze voorschriften afgeven, die ik warempel op DDS vond.

 14. pejoar

  CNN heeft al jaren moeite om geloofwaardig te zijn.
  Ze zijn tegenwoordig politiek correct en Democraat.
  Onafhankelijkheid en objectiviteit zijn loze kreten geworden.
  Kijk liever naar Fox.Geen dubbele bodems.
  En wat betreft islam?
  Deze uit frustratie ontstane ideologie is voor de simpelen van geest.

 15. Ome Ga

  Gelukkig nemen steeds minder mensen de CNN sereneus.
  De schock van Trump is wat over, en het nepnieuws van deze nepmedia komt teneinde! Mijoenen worden wakker, in de USA, maar ook in Europa.

  ‘Men verwacht’… de verkeerde dingen en linkse voorspellingen maar de feiten liggen vaak totaal anders. Zo ook in Italië:

  Met Renzi ging het net als met Trump. Iedereen dacht dat de markten zouden crashen als de Italiaanse premier zijn referendum zou verliezen. Even deden ze dat ook, daarna stegen ze juist. Hoe kan dat? Vijf mogelijke verklaringen.

  http://www.finanzen.nl/aandelen/nieuws/5-redenen-waarom-de-markten-stijgen-na-de-No-stem-van-de-Italianen-1001574435

 16. Sniper666

  Wat een gekkie die vrouw. De man ernaast heeft er meer van begrepen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.