CNN fantaseert er lustig op los: ‘Als Trump snel vermoord wordt kan regering-Obama aan de macht blijven’

De haters van de linkse media gaan steeds verder. Nu speculeert CNN er lustig los dat Barack Obama nog een beetje langer aan de macht kan blijven als iemand (wie oh wie wil het doen?) Donald Trump vandaag vermoord vóór zijn inauguratie.

Politiekcorrect links zal na de eerste paragraaf hierboven ongetwijfeld weer roepen dat DDS nepnieuws publiceert, maar nee hoor, dit is echt waar (wij berichten namelijk enkel écht nieuws, hoewel vanuit een rechts perspectief geschreven). De idiote nepjournalisten van CNN zijn werkelijk aan het speculeren geslagen over wat er gebeurt als Donald Trump in de komende uren nog snel even uit de weg wordt geruimd. De conclusie van het ‘Clinton News Network,’ zoals Amerikaanse conservatieven de zender noemen?

Obama mag dan langer aan de macht blijven.

Mooi he?

De Washington Free Beacon legt uit hoe CNN dit onderwerp behandelde:

“Op de dag van de inauguratie wordt een minister aangewezen als mogelijke opvolger, die persoon woont de inauguratie niet bij omdat daar mogelijk iets kan gebeuren,” zegt [Chuck] Todd [van CNN]. “Maar het zal geen minister van Trump zijn, aangezien geen van hen nog benoemd is. Het zal een minister van Obama zijn.

Hij zei dat “het Witte Huis nog niet heeft laten weten wie de persoon zal zijn.”

Todd vroeg vervolgens aan een expert hoe de opvolging eruitziet vanaf het middaguur.

De voormalige directeur van de Continuity of Government Commission, John Fortier, legde uit dat er twee lijnen van opvolging zijn, één die al klaar is en één die nog niet opgezet wordt tot de inauguratie helemaal achter de rug is.

“En eentje die er niet is tot Donald Trump geïnaugureerd is, echt president wordt, mensen benoemd, en de Senaat die personen goedkeurt,” aldus Fortier. Het is mogelijk dat je met een president van de vorige regering eindigt als er een tragedie gebeurt.”

Aangezien minister van Buitenlandse Zaken John Kerry officieel weg is om 12 uur Amerikaanse tijd en Rex Tillerson, Trumps genomineerde voor die positie dan nog niet benoemd is, zal die rol worden overgenomen door Tom Shannon, de staatssecretaris voor politieke zaken, die benoemd is door Obama.

Rechtse Amerikaanse media hebben terecht woedend gereageerd op de ziekelijke speculatie van CNN. “Dit is een dagdroom van paniekerige, domme mensen die zichzelf ervan overtuigd hebben dat het einde van de wereld in zicht is nu Trump president wordt,” schrijf Rick Moran voor PJ Media. “Ze hebben zichzelf hysterisch gemaakt omdat ze alleen maar praten met mensen die hun hysterie delen. Daardoor zijn ze terecht gekomen in een echokamer waarin ze elkaar steeds gekker maken. Daardoor worden hun fantasieën alleen maar meer gevoed.”

Daarnaast vraagt hij zich af hoe de linkse media gereageerd zouden hebben als Fox News een vergelijkbaar item had gemaakt op 19 januari 2009, vlak voor de inauguratie van Barack Obama. Ik denk dat we het antwoord allemaal kunnen raden: ze hadden gesteld dat Fox News duidelijk hoopte dat iemand Obama zou vermoorden.

Ook de website Breitbart.com reageert furieus op de dagdromen van CNN. “CNN droomt van een scenario waarin president Obama aan de macht kan blijven, als de gekozen president Donald Trump en de gekozen vice-president Mike Pence zouden worden vermoord [opgebazen], terwijl ze zich klaarmaken om de eed af te leggen,” aldus Warner Todd Huston.

“Terwijl het grootste gedeelte van het land dus uitkijkt naar het feest van vandaag  en graag willen horen wat hun nieuwe president te zeggen heeft, is CNN druk aan het nadenken over wat er gebeurt als hij snel nog even wordt opgeblazen. Misschien dat CNN nog steeds vastzit in de tweede stage van het verwerkingsproces: verdriet.”

Zieker dan dit wordt het niet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Ome Ga

  Ben blij dat je je aandacht eindelijk wat meer verschuift Michael;
  in de USA gebeurt het nu. Mss zoals ik al zei, de belangrijkste dagen van ons leven!

  Nog veel beter is, Michael, om niet te snuffelen in al die fakenews als CNN, maar EINDELIJK ooit eens over te stappen naar het ECHTE nieuws. Waarheidsgetrouw, eerlijk, recht door zee en pro Trump, pro opbouw enz. an anti NWO!

  Doen ja? Kan je ons meer dienen. Met de waarheid.
  Het gaat er nu echt om spannen!!!

  Het volgende scenario zal zeer ws zo zijn: de – met veel geld van NWO biljonairs – goed georganiseerde schaduwregering van Hussein O. zal een alternatieve (linkse, globalistische!) president van de USA aanstellen!

  HISTORISCH!!

  Luister naar de hoog begaafde, super inteligente Alex Jones. Een geschiedenis expert, die vertel je niets meer. Eeen enorm geheugen voor de laatste 30 jaar USA politiek. Een gezaghebbende! ALLE (ex) agenten van geheime diensten, leiders, smskranten en overheden, ook in het buitenland, ook in Rusland en China, volgen deze bijzondere man. Hij heeft het echte nieuws. En hij heeft een HART ook, als mens, als patriot, als echte Amerikaan!
  Ontsluiert voortduren de totale fakenieuws berichten van o.a. de CNN, NYPost en Washington Post:

  https://www.youtube.com/watch?v=NSpwiOkBaXs

 2. Wim

  Wat een idioten die linkse ,ze doen net of Trump met een staatsgreep aan de macht is gekomen terwijl deze gewoon democratisch gekozen is.
  Maar die miljoenen Trump kiezers die zouden dit zomaar pikken ?Of is het moorden het alleen recht van links ,net zo als in Nederland.

  1. Anna

   Wim. Dat “recht” wil een fatsoenlijk en democratisch rechts niet.

 3. Ritter

  Je zou de situatie op dit moment in de VS enigszins kunnen vergelijken met de situatie in Nederland toen Pim Fortuyn de verkiezingen won.

  Toen had je ook een zeer zure media die mensen aan het opstoken waren tegen Pim Fortuyn met als gevolg dat een linkse activist Fortuyn doodschoot.

  Het is schokkend om te zien hoe links Amerika mensen bedreigt die Trump steunen en zelf geweld gebruikten tegen Trump supporters. Het gaat maar door en de Trump hatende media vinden het prachtig.

  Vandaar dat het Twitter gebruikt goed is omdat Trump daardoor rechtstreeks met de mensen kan communiceren buiten de Trump hatende media om.

  Na vandaag zal Trump de puinhoop moeten opruimen die Obama nationaal en internationaal nalaat.

  Hannity: President-elect Trump is inheriting a big mess
  http://video.foxnews.com/v/5289894992001/?#sp=show-clips

 4. bommetje

  Lijkt meer op de tweede fase van het rouwproces Michael namelijk woede die op een achterbakse en verdrongen wijze tot uiting wordt gebracht (fases: ontkenning, woede, verdriet en acceptatie). Het proces verloopt heel traag dus die shit zal nog wel een tijdje duren.
  Vandaag in ieder geval uitzwaaidag van Biden en Obama: Dag sinterklaasje, dag sinterklaasje…….daaaggg……

  1. bommetje

   Overigens vandaag ook uitzwaaidag voor de dictator in Gambia, maar daar gebruiken ze heel mooi vuurwerk.

 5. Gustaafff

  CNN heeft gelijk. Het zou zomaar kunnen dat ze Trump en Pence vandaag doodschieten. Als ze dat doen, zit de CIA erachter. Kennedy was een anti-eliteman; hij werd doodgeschoten. Fortuyn was een anti-eliteman; hij werd doodgeschoten. Er is bijna een patroon te zien.

  Hopelijk gebeurt het niet, maar als het noodlot toch plaatsvind, is het bestuur van de VS in goede handen.

  1. bommetje

   Ja Gustaafff het zou zo maar kunnen dat moslims jou vandaag verzuipen in een bak met zeepsop. Ik hoop het natuurlijk niet, want iemand die zich dagelijks opoffert als boksbal en kop van jut vinden we natuurlijk niet gauw. In ieder geval bedankt voor alles wat je voor dit forum hebt gedaan….je was geweldig.

   1. Gustaafff

    @bommetje, er wonen duizenden moslims op deze wereld. Het is onzinnig om te stellen dat deze allen tegelijk verdrinken in een bak met zeepsop. Tegelijkertijd is het huiveringwekkend dat dit uit jouw mond komt – het duidt erop dat je geen enkel respect hebt voor mensen met een ander geloof. Het is triest dat het tegenwoordig zo rolt. Moslims mogen maar verdrinken.

    1. bommetje

     Ben jij een moslim dan Gustaafff ?

     1. bommetje

      Altijd al gedacht Gustaafff dat je niet zorgvuldig leest !

     2. Gustaafff

      Neem me niet kwalijk, maar de essentie van mijn betoog blijft hetzelfde: geen respect voor andermans overtuigingen of geloof.

    2. jennifer

     Nou ja niet alleen verdrinken hoor, en zijn meer middelen om van deze moordlustige ideologie aanhangers af te komen.

   2. jennifer

    HI HI

    1. Gustaafff

     Gut, grappig Jennifer. Religieuze mensen die een ander verdrinken in zeepsop. Bommetje en Jennifer hebben hun mond vol over IS, maar hebben diep in hun hart hetzelfde voor met hun opponenten. Het is een trieste ontwikkeling.

     1. jennifer

      Och ja zie het maar als een aanvulling dan, Aangezien je iedere dag die methodes wat de Islam uitvoert meekrijgt ga je vanzelf ook allerlei ideeen opdoen dan toch.

  2. zomaar

   dan heeft het lang geduurd, toch wordt Amerika dan weer in een burgeroorlog gestort .

   en ik verwacht dat Europa bij het beëindigen van deze oorlog veel mensen op zal moeten vangen .

   en het zal mij benieuwen of wij de blanken Europeaan , nog zo begaan zal blijven met de kleurlingen .

   1. Gustaafff

    @zomaar, laat ik nog even voorop stellen, dat ik het niet hoop. Toen John F. Kennedy werd doodgeschoten, installeerde de overheid direct zijn opvolger, vicepresident Lyndon B. Johnson. De gevestigde media en FBI zorgde voor de rest, en Amerika sliep rustig verder. Een nieuwe burgeroorlog zal er dus niet inzitten, denk ik.

    1. zomaar

     @Gus ondanks de vele buitenlanders die zich nog voor de verkiezingen lieten legaliseren , om hun stem aan Clinton te schenken , (ook hier drijft de politiek op buitenlanders ) , hebben de zogenoemde democraten verloren !!.

     wat zeggen wil dat het merendeel van de oorspronkelijke Amerikanen , na acht jaar die kokosnoot en zijn links gepeupel zat zijn .

     dus wat denk jij wat er gaat gebeuren , als Trump neer geschoten zou worden ?.

     en gezien de op en instelling van de rest van de witte wereld , zal elke moord op een blanken (daar) bejubeld worden .

     1. Gustaafff

      @zomaar, de overwinning kwam sowieso door de kiesmannen, maar ik denk dat het van belang is dat een andere republikein – bijvoorbeeld Paul Ryan – door de regering-Obama direct naar voren wordt geschoven als nieuwe president. Als rechts tevreden is met een nieuwe Republikein, voorzie ik geen problemen. Of de Designated Survivor moet nieuwe verkiezingen gaan uitschrijven.

  3. ErTussenIn

   Trump zit zeker in de risico stoel, als de bevolking opeens 2,5% meer moet gaan betalen voor hun leningen.

   https://fd.nl/economie-politiek/1183580/federal-reserve-voorzitter-yellen-verwacht-rente-vaker-te-verhogen

   1. Ni28

    en hier huilen zij omdat de rente te laag is.

  4. Leonidas

   OCH BEUKMAN
   MOCHT JIJ VANDAAG EINDELIJK AUSGERADIERT WERDEN !!!
   zorg dan dat Simon SS ook in de buurt staat
   en neem hem mee

   is deze side een beetje op normaal niveau
   en kunnen de hersens van de normale reageerders tot rust komen .

   vraag effe aan van der galien of dat A=4 tje voor het weekend klaar is met Putins wreedheden , annexaties, en grensoverschrijdingen

   we krabben van nieuwsgierigheid het behang onderhand van de muur
   wat de grote leider hier
   de man die zijn reageerders uitmaakt voor “”RANDDEBIELEN “”
   allemaal gevonden zal hebben sinds 1991

   Ik zeg het niet graag maar mocht je dood gaan vandaag
   we zullen hier gezamelijk een feesie brouwen

   DUS LAAT JE VOORAL NIET WEERHOUDEN !!

   KLOOTZAK

 6. Ritter

  Live verslag van de inauguratie van Trump.

  Donald Trump Inauguration 2016: Live Updates, Day One
  http://www.breitbart.com/live/donald-trump-inauguration-2016-live-updates-day-one/

 7. Anna

  Hoe mensen door links met de dood worden bedreigd als ze voor de nieuwe democratische president Donald Trump kiezen. We hebben het in Nederland meegemaakt met Pim Fortuyn. Moet je die opjuttende Eva Jinek eens aanhoren. Haar valse lachje als het over Trump gaat. Links is zo vals en gemeen dat zelfs Groenhuijsen de realiteit niet meer kan en mag uitspreken. Hopen dat Trump ook hierin verandering gaat brengen. CNN is een smerige linkse zender die nepnieuws de wereld in stuurt zoals de NOS dat ook probeert te doen.

  1. ErTussenIn

   Laten we het vandaag een feestelijke dag worden.

   1. Gustaafff

    Dit is een dag van rouw en zeer traumatiserend voor de meerderheid van Amerikanen die op Clinton heeft gestemd. Het is een trieste zaak dat de VS zo diep is gezakt. Laten we vooral op onze hoede zijn voor de incompetente Trump.

    1. Vabis

     Ik hoop dat je eraan sterft trol!

    2. Ni28

     Misschien ben je bang voor dat Trump juist competent is. Wij zijn allemaal benieuwd en hopen op het beste. Kraak niet af wat je niet kent. Loop niet blind met de schreeuwende kudde. Die is daar juist ook bang voor.

     1. Gustaafff

      De meeste mensen hier waren al verkocht toen Trump de woorden “islam” en “elite” in de mond nam. Zo gaat het hier. Elk populistisch figuur is per definitie de nieuwe bevrijder.

  2. Kodi

   En dit bedrijft nou journalistiek voor de Volkskrant:
   http://i67.tinypic.com/5a468p.jpg

   Volg hier even haar sneue tijdlijntje op twitter:
   https://twitter.com/scheulderman75

 8. Ni28

  Heeft CNN al een moordenaar ingehuurd?

  1. Leonidas

   VOOR GUUST FLATER ??
   DAT IS ZO’N SMERIGE VIEZE EU TROL
   daar krijg je niemand voor
   die laten we heel lang leven
   dan is zijn verrotte dagelijkse leven
   alsof het eeuwen duurt

   nee, die doen we niks,

   LIJDEN ZAL HIJ HEEL LANG, ALLEEN , EN MET ALLEEN DE DDS

   nou dan hang je jezelf toch nu gelijk na de koffie op

   als je dat je hele leven moet doen, voor een grijpstuiver

   vrolijke dag nog whahahahaha wat een kakkerlak

 9. DeKadt

  Goodby Mr President. Het is mooi geweest. Als we eerlijk zijn moeten we vaststellen dat Barack Obama een ‘excuus president’ is geweest. Een excuus voor de segregatie en slavernij. Niet alleen in de VS trouwens. Hij werd gekozen om te laten zien dat blanke mensen deugen en goed zijn. Om de erfzonde weg te wassen.

  Het is mooi geweest. Meer werd er eigenlijk niet verwacht van deze man dan dat hij er gewoon WAS. Dat hij daar ZAT. Daar in dat kantoor, in dat Witte Huis. Nota bene het WITTE Huis. Alleen zijn ego hield hem staande. Obama was een kniebuiging naar het verleden. Nu is het tijd om naar de toekomst te kijken. Nu is het tijd voor een echte president die echt knopen gaat doorhakken. Het worden historische jaren. Maar nu vooruit kijkend en niet achteruit.

  1. ErTussenIn

   Yep, nieuwe wegen en vooruit!

  2. jennifer

   Zeker waar hij heeft er ook alleen maar voor de show gezeten, als president was het een grote 0

 10. jennifer

  Hier wordt alleen maar meer duidelijk hoe gevaarlijk links wel niet is, overal het zelfde liedje, waar links een vinger in de pap heeft vallen doden of worden mensen met de dood bedreigd.

 11. Ome Ga

  We zijn morgen getuigen van – ik hoop een vredige – revolutie!
  De globalisten krijgen dreun na dreun. Tot geheel Knock Out!
  Nast CNN enz… ook hier de NOS, NSB Handelskrant, Volksverlakkerijkrant, Trouweloos, de Gelderlander, enz. Hallelujah!

 12. Ni28

  Gustaaff wijkt af met zijn antwoord dus hij voelt zich aangesproken. Laat ik vooropstellen dat iedereen maar dan ook die niet ingenomen is tegen Trump met spanning wacht wat ie van bakt. Maar met Trump hebben wij kans op iets nieuws en mogelijk beter, met Clinton zouden de acht jaar Obama gewoon geprolongeerd worden met alle missers van dien.

  1. Gustaafff

   Met Cruz ook.

  2. denktenk

   Fantaseren mag………………….
   Nog steeds………………………..
   Hoe lang nog?……………………
   De linksen en de geitenneukers
   fantaseren collectief,……………
   Kunnen zelf niet fantaseren……
   Laat staan denken.

 13. Wim Vreeswijk

  CNN doet hiermee feitelijk een oproep tot moord !

  1. Stevan5555

   ja eigenlijk wel

 14. Stevan5555

  mocht er Trump vermoord worden dan weet je 100% zeker dat we binnen niet al te lange tijd oorlog met Rusland hebben met dank aan Bilderberg maffia dat is precies wat ze willen
  uitroeien van mensheid

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.