Hypocriete VVD sloopt defensie eerst, wil het nu zogenaamd weer opbouwen

Geen categoriejan 22 2017, 16:00
Jeanine Hennis, de vrouw die in haar eentje verantwoordelijk is voor de ondergang van onze krijgsmacht, zegt nu dat ze toch weer wil investeren in Defensie. Leuk geprobeerd, Jeanine, maar daar trapt dus echt helemaal niemand in.
De krijgsmacht heeft het in de vier jaar die we gebukt gaan onder Rutte II zwaarder gehad dan ooit. Soldaten op oefening moeten 'pang pang' roepen omdat ze geen kogels hebben. De ene militair moet de helm van een collega lenen omdat er niet genoeg helmen voor iedereen zijn. We kunnen op zijn hoogste een paar vliegtuigen naar oorlogsgebieden sturen omdat de rest van de vloot niet ingezet kan worden; daar wordt er niet genoeg onderhoud voor gepleegd. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De krijgsmacht is onder het bewind van Jeanine Hennis helemaal uitgehold.
Hilarisch genoeg zegt diezelfde Hennis nu de verkiezingen eraan komen opeens dat zij en haar partij (de VVD natuurlijk) meer geld willen uitgeven aan de NAVO.
https://twitter.com/Buitenhoftv/status/823127833606168579
Hier trapt dus echt helemaal niemand in. Deze vrouw heeft onze krijgsmacht helemaal uitgekleed. Er is bijna niets meer over van Defensie. En dat komt allemaal door dit poppetje dat heel leuk overkomt op televisie, maar achter de schermen onze nationale veiligheid systematisch in gevaar brengt.
Het goede nieuws voor mensen die graag een sterke krijgsmacht willen? Gelukkig is er een geloofwaardig alternatief op de volkomen onbetrouwbare VVD. Lees hier de Defensie-paragraaf in het verkiezingsprogram van VNL, de partij van lijsttrekker Jan Roos:
Screen Shot 2017-01-22 at 17.54.30
Dat VVD-poppetje Jeanine Hennis is hartstikke leuk om te zien hoor, maar helaas kan ik nooit meer op haar partij stemmen. De VVD heeft onze krijgsmacht verraden. Het is tijd voor een andere rechtse partij die Defensie wél serieus neemt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten