Nederturkse AD-columnist Özcan Akyol vindt het doodzonde dat Sylvana's Artikel 1 één groot faalproject is

Geen categoriejan 31 2017, 12:00
Want Sylvana Simons verzet zich zogenaamd tegen "institutioneel racisme" en komt op voor de LGBTQ-gemeenschap. Aldus Akyol.
Het blijft bijzonder vriendelijk van onze vrienden (ahem, kuch) in de linkse media dat steeds weer duidelijk maken dat ze knetterlinks én volstrekt van het padje zijn. Case in point: de nieuwste column van Özcan Akyol.
Deze Nederturkse meneer schrijft, terecht, dat het faalproject van Sylvana Simons -- Artikel 1 dus -- totaal geen zoden aan de dijk zet. Net als ons is het hem namelijk opgevallen dat Artikel 1 er niet in is geslaagd om genoeg ondersteuningsverklaringen te verzamelen in Friesland, Drenthe, Overijssel en Zeeland. Zijn conclusie:

Een hard gelag en tekenend. Want wat betekent dit precies? In elk geval kunnen we stellen dat Nederlanders in de kleine provincies nog niet volledig overtuigd zijn van de boodschap die Artikel 1 uitdraagt...

Dat Artikel 1 in de provincie weinig weerklank vond - in andere districten was het ook hard werken voor ondersteuningsverklaringen - duidt erop dat de mensen daar andere zorgen hebben, en misschien wel niets met de nieuwbakken partij te makken willen hebben.

Het electoraat van Simons bevindt zich vooral in Amsterdam.

Je zou denken: niets mis mee. Wij trokken eerder immers al precies dezelfde conclusie. Helaas is alles daar niet mee gezegd. Akyol schrijft namelijk ook dat hij de 'waarden' van Artikel 1 wel degelijk heel belangrijk vindt en Sylvana een bijzonder warm hart toedraagt:

Sylvana Simons heeft nog geen partijprogramma, maar wie de media recent heeft gevolgd, weet dat ze wil strijden tegen geïnstitutionaliseerd racisme en dat ook de lgbt-gemeenschap op haar bijzondere aandacht mag rekenen. Deze onderwerpen zijn belangrijk, het is goed dat iemand zich hiervoor inspant, zodat meer bewustzijn in Nederland ontstaat.

Vervolgens concludeert hij dat het "beter zou zijn voor haar boodschap" als ze een burgerrechtenbeweging zou beginnen. Duidelijk is dat meneer de columnist die beweging dan maar wat graag zou steunen.
En dan vragen de leden van het mediakartel zich nog steeds af hoe het toch komt dat het overgrote deel van de bevolking hen niet serieus neemt. Tja, wat denken jullie zelf? Je geeft eerst aan dat Artikel 1 alleen in de Bijlmer op iets van steun kunt rekenen terwijl de rest van het land er hoofdschuddend naar kijkt, waarna je zegt dat je het zélf natuurlijk wél weer geweldig vindt allemaal. Hallo, beste vrienden van de media, misschien dat het gat tussen de media en 'het volk' daar iets mee te maken heeft? Wij vinden dit soort racismeroepende figuren helemaal niet interessant. Dat jullie ze wel ongelooflijk boeiend vinden is voor ons -- het gewone klootjesvolk -- eens temeer bewijs dat jullie het contact met ons totaal verloren zijn. Vandaar dat websites als De Dagelijkse Standaard hard blijven groeien en steeds meer lezers aan zich binden.
Misschien dat ik Akyol en co. eigenlijk maar moet danken voor hun gezever met een politiekcorrecte, multiculturele nepfeministe. Deze website vaart daar immers ongelooflijk wel bij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten