Sylvana's campagneleider Ian van der Kooye: Artikel 1 gaat zeker een zetel halen!

Geen categoriejan 06 2017, 20:15
Hoewel de partij van Sylvana Simons een amateuristische bende is, gelooft haar campagneleider dat een Kamerzetel in zicht is.
Toen bekend werd dat Sylvana Simons DENK had verruild voor een eigen partij, Artikel 1, was het natuurlijk direct de vraag of deze partij een succes zou worden. Nog geen twee weken later kan die vraag al met een volmondig "nee" worden beantwoord. Sylvana Simons zou hét gezicht van de partij moeten zijn, maar is vrijwel onzichtbaar in de (sociale) media. Bovendien lijkt de nieuwe partij organisatorisch een zooitje: zo werden vandaag Anja Meulenbelt en Gloria Wekker als lijstduwers bekendgemaakt.
Wekker en Meulenbelt zijn extreem-linkse gekken, maar áls je ervoor kiest om ze als lijstduwer te hebben, doe het dan goed. Presenteer ze op een persconferentie, bijvoorbeeld. Dat trekt wat aandacht. Een simpel berichtje op de Artikel 1-facebookpagina trekt veel minder bekijks. Toch denkt campagneleider Ian van der Kooye, die samen met Sylvana vertrok uit DENK, dat de nieuwe partij een zetel zal halen en dat Sylvana vervolgens in de Kamer kan plaatsnemen. Het linkse "New Media Platform" interviewde Van der Kooye en schrijft:

"Hoewel het kort dag is, de verkiezingen zijn reeds op 15 maart van dit jaar, vindt de campagneleider dat er voldoende tijd is om de benodigde expertise in huis te halen en als zodanig met Artikel1 minstens 1 zetel binnen te halen."

Zou deze man zelf de onzin geloven die hij uitkraamt? Niemand zit te wachten op de partij van Sylvana Simons. Moslims die fan zijn van DENK vinden Sylvana maar niets en zullen dus niet in de verleiding komen om op Artikel 1 te stemmen. Ook lijkt de partij nauwelijks aanhang te hebben onder andere migrantengroepen zoals Surinamers of Antillianen. De meeste Nederlanders zitten gewoon totaal niet te wachten op het gezeur en geklaag van Sylvana die werkelijk overal racisme in ziet. Dat wordt dus nul zetels voor Artikel 1, en van Sylvana kunnen we na 15 maart afscheid nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten