Rasvechter Donald Trump haalt hard uit naar linkse krant: “Nepnieuws, iemand moet het opkopen!”

Donald Trump blijft bewijzen dat je politiekcorrect links het beste kunt verslaan door het gevecht hard aan te gaan. Nu richt hij zijn pijlen op de linkse New York Times, een progressieve krant die al tijden een oorlog tegen hem voert.

De New York Times is één van de meest linkse kranten van Amerika. Zeg maar: de Nederlandse Volkskrant (ik heb begrepen dat een ‘onderzoeksjournalist’ van die krant aan het graven is naar informatie over DDS. Hier mijn antwoord op dat soort nepjournalistiek) of NRC. Steeds weer publiceert die rabiaat linkse krant negatieve verhalen over de nieuwe Amerikaanse president. Hij kan werkelijk niets goeds doen. In de afgelopen anderhalve week heeft hij de ene na de andere verkiezingsbelofte ingelost — dus beloftes die hij gedaan heeft aan Amerikaanse kiezers — maar in ogen van de NYT is hij een enorme fascist. Want Republikein.

Anders dan de meeste rechtse Nederlandse politici begrijp Trump dat er maar één juiste manier is om op dit soort aanvallen te reageren: door linkse kranten keihard aan te vallen. Dat doen zij immers ook. Nou, Trump is er de man niet naar om rustig te blijven zitten als hij geschoren wordt. Hij slaat keihard terug en maakt duidelijk dat zo’n waardeloze krant maar beter kan ophoepelen:

Natuurlijk huilen politiekcorrecte Twitteraars vervolgens dat dit soort reacties verboten zijn, maar helaas voor hen houdt Trump zich niet aan de oude, door het mediakartel vastgestelde regels. Trump is een vechter, een strijder. Je kunt hem aanvallen, hoor, maar houd er dan wel rekening mee dat hij hard terugslaat. Als je daar niet tegen kunt zit er maar één ding op: je gedragen.

Het is een les die politiekcorrect links in Nederland ook ter harte moet nemen. Wij van DDS blijven namelijk ook niet rustig toekijken terwijl we aangevallen worden en die walgelijke socialisten ons afkraken en aanvallen. En weet je waarom niet? Omdat we totaal niet onder de indruk zijn. Honey badger don’t give a shit.

Wen er maar aan. Vanaf nu vecht rechts terug. Kusje!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Bart

  De New York times is van Carlos Slim, iemand die veel verdient aan de huidige tussen Mexico en de VS. Voor hem is Trump dus een direct gevaar voor zijn inkomen, en de NYT zal dus alle ruimte krijgen om Trump te bashen.

 2. jennifer

  Het is overal ter wereld het zelfde met de media die in handen is van links. Het is en blijft liegen en bedriegen door de linkse politiek, die hierdoor ook de linkse media in hun macht hebben. Hoe dom zijn al deze kranten bezitters dat ze het misselijk makende spelletje van de linkse politiek nog mee spelen en liegen en bedriegen blijven over alles. Zolang het maar bij links in het straatje past, moet de linkse media het afdrukken ook al zijn het nog zoveel leugens voor de burgers. Trump heeft tot nu toe al in veel gelijk gekregen en in dit heeft hij het ook. Men zou overal ter wereld de media die alleen maar links gezind zijn moeten boycotten. Koop die rommel toch niet, eens kijken hoe lang ze het nog volhouden dan, als de burgers hun gedrukte rommel links laten liggen.

 3. Frulen

  @Bart: Vergeet ook niet dat hij in het clubje van Soros zit.
  @Jennifer: De eigenaar(s) van deze kranten zijn het probleem( zie het commentaar van Bart)

 4. Ni28

  Door het linkse volk is besloten dat Trump niet meer goeds kan doen. Punt! Zo kunnen alleen mensen reageren die bang zijn voor eigen hachje en dat zij ontmaskerd worden. Een reactie zoals die van Tusk getuigd hiervan. Weinig inhoud maar veel decibels. Links voelt haar einde naderen.

 5. Mar

  Volgens mij is er nog zoiets als vrijheid van pers in Amerika. Zeker als president van Amerika zul je moeten accepteren dat er van alles over je geschreven wordt.

  Trump heeft daar zichtbaar moeite mee en de manier waarop hij reageert en zijn staf laat reageren, spreekt niet in zijn voordeel.

  Stel je voor dat Obama zoiets had gezegd over Breitbart News.

  1. Ritter

   @Mar

   Obama heeft veel kritiek geleverd op (de weinige) media die hem kritisch volgden. (Foxnews)

   Gutfeld: Obama’s Criticism of Fox News Is a ‘Badge of Honor
   http://insider.foxnews.com/2015/05/13/greg-gutfeld-president-obamas-criticism-fox-news-badge-honor

   Verreweg de meeste media waren/zijn supporters van Obama en daarom kon/kan Obama wegkomen met dingen waar een Republikeinse president niet mee weg zou komen.

 6. Ritter

  Inderdaad. Trump vecht terug en laat niet over zich heenlopen. En dat zijn de media niet gewend.

  Veel Nederlandse kranten baseren hun berichtgeving over Trump op kranten als NYT, Wapo, en andere linkse anti-Turmp media in de VS zoals CNN.

  Wat je b.v op CNN ziet word vaak klakkeloos overgenomen door Nederlandse journalisten.

 7. Gustaafff

  Trump schopt weer eens als een olifant in de porseleinkast. De president heeft werkelijk met iedereen geruzied; met de partij, met de media, met zijn inlichtingendiensten, met de Mexicanen, met de EU en met de Democraten. Als hij zich zo roekeloos en onethisch blijft gedragen als hij nu doet, vrees ik dat zijn presidentschap van korte duur zal zijn.

 8. Donald Troef

  Komt het bij Michael van der Galien niet op dat als presidenten proberen hen onwelgevallige kranten de mond te snoeren de rechtsstaat in gevaar is?

   1. umhnz

    Of een staat die zich wil afscheiden van de USA?
    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2876574
    .
    Zou er nu echt geen klein lichtje gaan branden in Trump zijn bovenkamer?

    1. Gustaafff

     http://nos.nl/artikel/2155757-president-bannon-de-ongekende-invloed-van-trumps-adviseur.html

     Nee, @umhz. Want de tent daar wordt gerund door president Bannon.

  1. jennifer

   Nou lijkt mij eerder dat er meer gevaar weggenomen wordt,men kan toch beter die rommel gewoon niet kopen lijkt mij het beste, des te eerder zijn ze failliet en is het linkse gelieg over alles over.

 9. Ritter

  Off topic.

  Meerderheid Amsterdamse docenten: integratie is mislukt
  http://www.parool.nl/amsterdam/meerderheid-amsterdamse-docenten-integratie-is-mislukt~a4456367/

 10. nietzonderverzet

  De voice-over is op zeker ingesproken door een homosueel.
  Echter is het me niet helemaal helder of hij tijdens het inspreken genomen wordt door z’n vrind of door de buurman.

 11. Analist

  Die Volkskrant-mafkees zal wel afgereisd zijn naar Rusland om het onderzoek naar de DDS te kunnen voortzetten.

 12. Peter Selie

  Campagnebureau Obama helpt Jesse Klaver: we kunnen leren van Nederland

  GroenLinks maakt gebruik van ict-systemen Amerikaans bureau

  ARTIKELDoor op het GroenLinks-congres vandaag ook niet-leden toe te laten, wil Jesse Klaver zich aan het hoofd plaatsen van een brede beweging. Dit op advies van een Amerikaanse bureau dat mede verantwoordelijk is voor Obama’s zeges. Maar ook voor Clintons nederlaag.

  Door: Frank Hendrickx

  Gaan de mensen die Barack Obama aan twee verkiezingsoverwinningen hielpen, hetzelfde doen voor Jesse Klaver? Het campagnebureau Blue State Digital heeft in elk geval voor een zacht prijsje zijn constituent management system ter beschikking gesteld, een ict-systeem dat de campagne in staat stelt om precies te zien wie, wat, waar, wanneer moet doen.

  Ook denkt Jacob Ohlsson, een medewerker van het Amerikaanse bureau, sporadisch mee over de zogenoemde ‘grassrootsstrategie’. Zaterdag wordt een deel van het resultaat zichtbaar. ’s Ochtends zullen naar verwachting zo’n 2.500 leden aanwezig zijn bij het traditionele partijcongres, ’s middags moeten zo veel mogelijk niet-leden aanschuiven in de Utrechtse Werkspoorkathedraal voor ‘een MeetUp XL’. Mensen in de regio worden via sociale media en mails benaderd.

  Als je eenmaal contact hebt, wil je dat mensen steeds meer betrokken raken

  Jacob Ohlsson, vertegenwoordiger BSD
  Eerder kreeg Klaver zo ook al concertzalen als De Melkweg en De Effenaar vol. Het doel is om Klaver te positioneren als een leider van een bredere beweging. >>>
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/campagnebureau-obama-helpt-jesse-klaver-we-kunnen-leren-van-nederland~a4435841/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.