Kleding ontwerpen voor de verkiezingen

Geen categoriefeb 23 2017, 7:00
Op 20 januari 2017 heeft de inauguratie van de nieuwe president van de VS, Donald Trump, plaatsgevonden. Niet eerder hebben de verkiezingen zoveel aandacht gekregen in de media, en hebben er zoveel mensen een duidelijk standpunt ingenomen vóór of juist tegen deze president.
Je mening over deze president kun je natuurlijk verkondigen op social media, tijdens een demonstratie of op een forum, maar je kunt je kleding natuurlijk ook laten spreken!
Kleding voor de presidentsverkiezingen in de VS
Er zijn genoeg grappige t-shirts die je kunt ontwerpen om aan te kondigen of je fan bent van Trump, of liever Hillary Clinton als president had gezien. Ontwerp bijvoorbeeld t-shirts van Digitransfer met als tekst ‘Tuck Frump’, ‘TRiUMPh’ of ‘Hillary for president!’. Het programma Zondag met Lubach kwam met een filmpje waarin Nederland werd voorgesteld aan de nieuwe president, dat wereldwijd veel aandacht en allerlei navolg van andere landen heeft gekregen. Op een shirt kun je natuurlijk ook het motto van het filmpje laten drukken: ‘America first, The Netherlands second’.
T-shirt voor de Tweede Kamerverkiezingen
Op 15 maart zullen ook in Nederland weer verkiezingen plaatsvinden, en wel voor de Tweede Kamer.
Nederlanders waren eerder een stuk terughoudender in het uitspreken van hun partijvoorkeur dan inwoners van de VS over het algemeen. De komende verkiezingen in ons land zijn echter zowel on- als offline het gesprek van de dag, zeker nu de debatten voor het eerst gehouden worden. Op zoek naar een grappig T-shirt voor de Tweede Kamerverkiezingen, denk dan aan teksten op kleding van bijvoorbeeld Tshirtspolosbedrukken.nl zoals ‘I love Rutte III’ of ‘Keep calm and let Wilders handle it’.
Naast je voorkeur voor een bepaalde partij of persoon, is het ook mogelijk aan te geven wat voor jou het belangrijkste thema is bij de verkiezingen, zoals zorg ‘Zorg is iets menselijks, niet iets financieels’ of het pensioenstelsel ‘Pensioen moet weer bij 65 beginnen’.
Met welke tekst of afbeelding je kleding ook laat bedrukken, het zet ongetwijfeld aan tot interessante gesprekken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten