DENK hernieuwt haar belofte Nederland te verwoesten: “Wij beloven ons best te doen!”

Vandaag werden alle Kamerleden, zowel de nieuwe als oude, beëdigd. Dat betekent in veel gevallen goed nieuws, maar in dit geval ook zeer slecht nieuws.

Ja, de verkiezingen van 15 maar hebben Nederland veel mooie dingen gebracht. De PvdA heeft een historisch verlies geleden dat ongekend is in de Nederlandse parlementaire geschiedenis, en het rechtse Forum voor Democratie mag vanaf donderdag spreken in de Tweede Kamer. Het is echter niet enkel rozengeur en maneschijn: zo heeft GroenLinks er een enorme rits aan zetels bij, en is het gros van de rechtse zetels toch bij de pseudo-rechtse VVD terechtgekomen.

Dat verbleekt echter allemaal bij het gevaar dat deze nieuwe fractie zal vormen in ons parlement: DENK. Hoewel Kuzu en Öztürk na hun zetelroof van de PvdA zal geruime tijd een niet heel legitiem nationaal podium hadden gekregen, is hun partij nu ook echt officieel deel van de fracties in de Tweede Kamer, met maar liefst drie zetels: één voor elk van dit duo, en eentje voor Farid Azarkan. U weet wel, die man die nogal veel bleek te weten over de nepprofielen die DENK geheel onacceptabel gebruikte om het zogenaamd eens te zijn met de partij op social media.

Toch heeft een deel van Nederland besloten om, ondanks wat DENK voor krankzinnige uitspraken heeft gedaan – en om over hun kinderachtige gedrag nog maar te zwijgen – op die lui te stemmen. Dat betekent dat Nederland het in ieder geval de komende jaren nog zal moeten uithouden met deze partij die niets liever wenst dan Nederland van binnenuit te vernietigen. Men maakt er daar immers geen geheim van niet bepaald welwillend tegenover alles wat Nederlands is te staan. En voor wie hoop had dat ze hun leven zouden beteren nu ze verkozen zijn tot volksvertegenwoordigers.. nou, think again:

Nee, uit deze video blijkt nou niet bepaald dat men het over een andere boeg zal gooien. De rethoriek blijft hetzelfde, we zien dezelfde onbetrouwbare gezichten en ook de achterban lijkt nog niet echt een geweldig hoog “We zijn er voor alle Nederlanders!”-gehalte uit te dragen. Verrassend weer!

Eigenlijk had ik niets liever gewild dan stoppen met het moeten verslaan en bekritiseren van wat deze lui met ons land doen. Helaas heeft het zo niet mogen zijn, en zal ik dus ook in de toekomst mij verplicht voelen tot het aan de kaak stellen van hoe zij ons van binnenuit verdelen en islamiseren. En dat zal ik niet enkel vanuit een journalistiek oogpunt, maar oog vanuit mijn plicht als Nederlander.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. HaZ

  Zo is het ! Als ze hun plaats maar weten. Voorlopig gaan ze staan in de 2e kamer, omdat ze het niet eens zijn met de door de kamer aangewezen plekken. Wat mij betreft mogen ze blijven staan tot ze een ons wegen.

 2. jennifer

  Uit protest bleven ze staan om dat ze het er niet mee eens waren dat hun plaats achterin is,toen iedereen ging zitten. Toen Arib de slachtoffers in Londen ging gedenken en iedereen opstond gingen hun snel zitten. Het doet ze niets dat er door aanslagen van hun ideologie steeds meer slachtoffers vallen, en zoiets zit in de tweede kamer. Gelukkig zitten ze helemaal achterin waar ze ook thuis horen.

 3. HW

  Na alle recente uitspraken van de door de Nederturken aanbeden Adolf Erdogan heeft dit achterlijke volk met zijn geesteszieke leider alle krediet verloren in Nederland.
  Dat wij de Turkse gemeenschap aanspreken voor de meest idiote uitingen van onmacht van Adolf Erdogan lijkt mij de normaalste zaak van de wereld.
  Een gemeenschap waarvan 80 % achter deze malloot staat, is het niet waard om voor vol aan te zien en nog rekening mee te houden.
  Ze kunnen wat mij betreft allemaal terug richting Istanboel, want in Nederland hebben ze het recht van spreken verloren. Vergeet niet het Nederlandse paspoort achter te laten.

  1. jennifer

   Helemaal waar ik kots inmiddels ook op alle turken.

  2. Marija

   Ja we kunnen ze missen als kiespijn.
   Jammer genoeg zal niemand er van wakker liggen.
   Vandaag liep ik over de Schiedamseweg in Rotterdam.
   De laatste keer was zeker 40 jaar geleden.
   Ik wist niet wat ik zag, geen blanke Nederlander te bekennen en het was druk op straat marktdag.
   Ik was een vreemde in mijn eigen land, dit had ik nog nooit gezien en ik vond het angstaanjagend. Dit is niet meer te keren.

 4. DennisEijs

  Hij is moe om zich te moeten verdedigen voor acties van Turkije. Maar hij is daar nogsteeds wel staatsburger van, als hij twee paspoorten heeft. Wat zal hij stemmen bij het referendum? We zullen het niet weten, want stemmen is geheim. Maar als hij JA zou stemmen zou dat genoeg zeggen. Hij steunt dat een kalief in het kalifaat Erdoganistan. Een dictator die de burgers van Europa bedreigt en schoffeert.
  Maar, we zullen het nooit weten.
  En de kleuters zaten te ver van het gangpad, en omdat ze ‘allochtonen’ zijn in dit Fascistisch nazistisch land, moet het wel discriminatie en racisme zijn, want zij zijn zo speciaal, dat ze minstens een plekje zo dicht mogelijk bij de interruptie microfoon verdienen, als een partij met wel 3 ‘allochtoonse’ zetels.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.