Knettergekke Internationale Socialist: 'Witte mannen moeten afstand nemen van gedrag Jeroen Pauw'

Geen categoriemrt 30 2017, 19:00
Deze mensen zijn echt helemaal geschift.
Ah kijk eens even wat leuk: alle links-radicalen van Nederland verenigen zich op Twitter. Dat doen ze natuurlijk voor Anne Fleur Dekker, de Wilders-hater, Baudet-bedreiger en ANTIFA-sympathisante die vandaag haar GroenLinks-lidmaatschap opzegde omdat ze zich niet voldoende gesteund voelde door die partij.
https://twitter.com/Ewoutvdberg/status/847380144150806529
Ga buitenspelen met je raciale identity politics zeg! Ten eerste ben je te zielig voor woorden dat je je als "witte man" identificeert (bewijst weer eens dat juist links bezig is met huidskleur, niet wij van rechts), ten tweede is het nog zieliger dat je je daarom gedwongen voelt om je te distantiëren van Pauw (omdat hij toevallig ook een "witte man" is), en ten derde kun je wel opzouten met dit soort raciale identity politics. Wij, normale mensen, zijn helemaal niet bezig met de kleur van jouw huid (of die van een ander). Anders dan jullie kijken wij slechts naar gedrag en in de politiek naar argumenten. Moeten jullie van extreem-links ook eens proberen.
Natuurlijk vraag je je meteen af wat voor soort vent die Ewout van den Berg dan eigenlijk is. Wat voor soort mafketel moet je zijn om dit soort waanzin op Internet te gooien. Nou, schrik niet: meneer is ... van de Internationale Socialisten, één van de meest radicale socialistische bewegingen ter wereld. Deze mafklappers geloven in de "permanente revolutie," een idee van Lenin-maatje Trotski. Nou eindigde die gek natuurlijk "met een pikhouweel in zijn schedel. Met de vriendelijke groeten van Stalin," aldus Opiniez, maar helaas betekent dit niet dat zijn ideologische opvolgers zijn 'permanente revolutie' hebben opgegeven.
Screen Shot 2017-03-30 at 17.09.15
Zoals Opiniez de activiteiten van de Internationale Socialisten terecht samenvat:

Internationale Socialisten hetzen zij-aan-zij met moslimextremisten, antifascisten, antiglobalisten, BDS-ers en antiracisten voor Gaza, tegen Israël, tegen zionisme en voor onbeperkte immigratie. Ook Groen-Linkserts, SP-ers en migratiewetenschappers demonstreren graag met ze mee.

In zijn profiel linkt deze rode wegkijker trots naar socialisme.nu, een website die zichzelf trots "de linkste site van Nederland" noemt, waar alles eigenlijk wel mee gezegd is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten