Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

Hij zit nog maar net in de Tweede Kamer, maar de demonisering van Thierry Baudet is al begonnen.

Net als je dacht dat het niet erger kon worden — met een nepfeministe die vrouwen oproept om een taart te bakken van hun menstruatiebloed en die vervolgens in het gezicht van Thierry Baudet te gooien — doet Erik van Muiswinkel er een schepje bovenop. Deze ‘verlichte’ boven-ons-gestelde roept iedereen namelijk op om massaal geweld te gebruiken tegen de lijsttrekker van Forum voor Democratie:

Screen Shot 2017-03-27 at 10.53.47

Val ‘m aan waar je kan“? Dat lijkt mij een duidelijke oproep tot geweld. Heel gek, maar volgens mij is dat toch echt bij wet verboden. Waarom zit deze gek nog niet vast? Komt dat dan weer doordat hij links en politiekcorrect is, waardoor hij een beschermde status heeft? Of doen we net alsof deze oproep tot geweld ‘figuurlijk’ bedoeld is, dus dat hij het over “qua je mening geven” heeft?

En Van Muiswinkel was nog niet klaar. Later liet hij weten het volledig eens te zijn met de zwaar gestoorde Anne Fleur Dekker (ja, dat is dezelfde dame die een jankverhaal mocht ophangen bij het neprechtse Jalta.nl van eurofiel pur sang en Baudet-hater par excellence Joshua Livestro omdat ze een paar onvriendelijke berichtjes had ontvangen) toen die beweerde dat er een “stille burgeroorlog” gaande is in Nederland:

Screen Shot 2017-03-27 at 10.54.55

Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest en gevaarlijk was. Helaas kunnen we het ons niet veroorloven om hier lacherig over te doen. We hebben gezien met Pim Fortuyn waartoe dit soort linkse gekken in staat zijn.

Zieker dan dit wordt het niet. Het is te triest voor woorden, maar Baudet moet onderhand werkelijk op zijn tellen gaan passen; linkse haters hebben zichzelf ervan overtuigd dat er een “stille burgeroorlog” woedt in ons land en geven aan maar al te graag bereid te zijn om hem desnoods met geweld stil te slaan.

Zorgelijk, knettergek, totaal gestoord; het zijn slechts een paar termen die naar boven komen als je tweets van Baudet-hatend links leest.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Peter Selie

  Er zijn wel 86 Mekkaanse soera’s en maar 28 Medinaanse, namelijk: 2-5, 8-9, 13, 22, 24, 33, 47-49, 55, 57-66, 76, 98, 99, 110.
  Beide soorten staan echter dwars door elkaar heen gesorteerd, op dingen als grootte.

  Door de vele minder oorlogszuchtige Mekkaanse soera’s ontstond de mythe dat een tolerante Koran veel dikker is dan de Donald Duck, namelijk na verwijdering van de Medinaanse soera’s zoals het bekende: Laat je vrouw alleen in bed en geef slaag als je haar van opstandigheid verdenkt (4:34). Wees niet bevriend maar dood de ongelovigen waar u hen maar aantreft (4:89). God laat de islam zegevieren over alle (andere) godsdiensten (48:28). Doodt de afgodendienaren waar gij hen ook vindt, loert op hen uit elke hinderlaag (9:5). Joden zijn pervers (9:30) en christenen ongelovig omdat ze geloven in de goddelijkheid van Christus (5:17) en ze krijgen voor hun foute geloof in de Drieëenheid een pijnlijke verdoemenis (5:73). Kies geen ongelovigen als vrienden (4:144). Vermijd vriendschap met niet-moslims (3:118) en geloof niemand die geen moslim is (3:73).

  Eigenlijk is de Koran op de eerste plaats één grote tirade tegen ongehoorzaamheid bij moslims maar evenzeer bij mensen die niets te maken hebben met de islam, en dat geldt net zo goed voor de zogenaamd milde Mekkaanse verzen.
  Een minimale greep:
  Soera 6: Ongelovigen krijgen een kokend hete drank over zich heen, vermijd andersgelovigen, wie de koran niet wil lezen zal worden gestraft.
  Soera 7: God straft een volk dat homoseksualiteit tolereert, joden zijn apen en God zal ze martelen tot de dag der opstanding en niet-islamitische volkeren zullen branden in de hel.
  Soera 10: God liet alle andersgelovigen verdrinken tijdens de zondvloed.
  Soera 17: Het vuur waarin ongelovigen branden wordt aangewakkerd door moslims, ze krijgen een douche van gesmolten lood.
  Soera 68: Wie zegt dat de koran een fabel is zal gebrandmerkt worden op de neus.

  Mede op grond van deze “humane” Mekkaanse soera’s werkt de islamwetgeving (sharia) het twijfelen aan de ware leer verder uit in de doctrine omtrent “belediging van de profeet”.

  1. swetsnek

   Knipper en plakker is er ook weer pfffffffffffffff

   1. Peter Selie

    Ja en jij doet je nick eer aan, je lult uit dat gat in je kippennek.

 2. poison

  OOK DAT NOG. Muiswinkel vind zichzelf hoogst interessant en weet niet waarmee hij bezig is. Oproepen tot geweld, niet normaal. Er lopen genoeg gekken in Nederland die hier gehoor aan nemen. Mocht Baudet iets overkomen dan is Muiswinkel mede verantwoordelijk.

  1. hans-e-pans

   Er is in Nederland een politicus voor minder veroordeeld.

 3. Wim

  Och ,links moet altijd wat hebben om gewelddadig op te protesten anders kunnen ze niet slapen. Het is hun verslaving. Die mensen zijn behoorlijk ziek, maar daarbij ook nog gevaarlijk.
  De kogel voor Baudet is in de maak.

 4. Wim

  Wanneer treed die vent op. Misschien dat rechts hem eens met zijn eigen wapens te gemoed kan treden.

  1. poison

   Baudet heeft al een goeie advocaat (Hiddema), dus voor het gerecht slepen die gast (Muiswinkel). Er zijn in Nederland al mensen veroordeeld voor MINDER uitspraken.

   1. Wim

    Vergeet niet dat Rutte, CDA en D66 met zulk GL soort in zee wil gaan.

    1. Kodi

     Een stem op de VVD blijkt dus een stem op die vergaarbakken van links vuilnis zoals D’66 en GL te zijn. Blij toe dat ik me hier reeds vóór de verkiezingen bewust van was en VVD en CDA uitsloot voor daarop te stemmen. Je zal maar op een partij hebben gestemd die bij D’66 en GL in de kont gaat kruipen…

 5. Wim

  Muiswinkel moet wel een pedofiel zijn. Hij heeft nog nooit zo oproep gedaan tegen de verkrachters die bruidsmeisjes aan vallen.
  Die andere linkse menstruerende meisjes van links ook niet.

  1. poison

   En moslim. Imam-achtige uitspraken zijn het.

   1. poison

    Het zijn van die linkse prominente figuren die dat soort oproepen doen tot dat een of andere linkse gek daar gevolg aan geeft, de kolen voor hen uit het vuur haalt dmv een aanslag. Zij staan op de achtergrond en spelen dan de vermoorde onschuld en blijven buiten schot. LAFFE HONDEN ZIJN HET.

    1. corfo

     poison.
     Deze Muiswinkel is in mijn ogen zéker geen “prominent figuur”, zoals u zegt.
     Voor mij is het een loser die, op welke manier dan ook, de publiciteit zoekt en dan z’n dwaze gedachten etaleert. Zieke man die aan ’t einde van zijn “carrière” is beland.

     1. poison

      Sorry, je hebt gelijk. Herstel; publiek figuur over het algemeen bekend. Loser en/of ziek, het zijn zeer gevaarlijke uitspraken die worden gebezigd en moeten juridisch worden vervolgd. Loser en/of ziek is geen excuus.

    2. swetsnek

     Prominent hahahahaha dat mocht ie willen die pisvlek .

    3. swetsnek

     Ik zou zeggen BUITEN SCHOT…… die tijd is geweest onder schot komt nu.

 6. corfo

  Deze nietsnut heet ’t verstand van een muis.

 7. Syntha

  Sorry, maar ik neem de vrijheid om WEL te lachen. Of dat nou door dat brilletje komt… naja, de wijsheid van het grijze hoofd en het over het randje kijken van zijn bril, leert hij nog wel….:-)))) verstand komt tenslotte met de jaren, zoals een oud, Nederlands, naar waarheid verwoord spreekwoord zegt.

  Een stille burgeroorlog is al stil volgens mij, maar toch wordt er voldoende kabaal gemaakt.

  Links weinig ideologie? Hm. Men draait de zaken weer eens om. Rechts is veel rustiger en heeft de waarheid als ideologie. Nergens vind je zoveel neiging tot geweld als bij links.

  Waarschijnlijk is dat door de blindheid van links moeilijk zichtbaar, door hun felbevochten ideologie, waar ze ook nog eens andere mensen naar hun hand proberen te zetten en misbruiken, maar die dat dan ook wel toelaten, door hun eigen zwakheden. Wat hun overkomt daarbij, hebben zij aan hun eigen karakter-fouten te danken.

  Men probeert met al deze schrijfsels en gebeurtenissen fors de aanleiding en het zicht weg te nemen van de werkelijke oorzaken van alle ellende.

  Oorzaken die hebzucht, macht en overheersing heten. En DIE kunnen nooit blijven bestaan, maar ja, dan kom je weer terug op het grijze hoofd en dat brilletje…en het verstand met de jaren…

 8. Ome Ga

  “Zieker dan dit wordt het niet.”

  Nou daggut wel. Het wordt nog veul zieker. Dit is nog maar een begin.
  De demonen in hen geven zij volop de gelegenheid om hun werk te doen in slachtoffers’ gebrainwashte harses. Zie de USA, niet te geloven: de meest ‘intellectuele’ leiders (vnl bij de “Demoncrats”) brallen hun domme haatretoriek in de landverraders mediastream kanalen NOS, NRC en ga zo maar door.

 9. Christian Wouters

  Ach, hij komt toch uit een NSB-familie? Tegen je genen vechten lukt meestal niet door een diametraal andere mening aan te hangen.

  Probeer eens het betaprofiel VWO, alpha-stakker en anders LOI logica. Het Nieuwe Testament helpt ook maar niet in combinatie met het Oude. Dan krijg je alleen versterking van het foute.

  Slechtheid moet je zuurstof ontnemen en niet willen verslaan. Dan neem je de methoden van de vijand over. Had JC nog zo voor gewaarschuwd.

  Bij deze lul is dat dus weer voorbeeldig fout gegaan.

 10. Nederland-op1

  Als zwarte hoofdpiet dacht ik dat hij aan de goede kant stond en vond hem toen goed te pruimen :-), maar met dit soort uitspraken bewijst hij het tegendeel. Knetterlinks en dus een domme struisvogel.

  1. Christian Wouters

   Alcohol en de (post) baby-boomers. De wijven drinken een fles wijn en de heren hangen in de pub. Geen elastische hersens meer na veertig jaar.

   Verder zijn het zzp-ers: de slijterij moet wel roken natuurlijk.

 11. Co van Driel

  Ze blijven met d’r poten van onze Kamerleden af. Van álle Kamerleden, maar in het bijzonder de Kamerleden van de PVV en het FvD.

 12. EvG

  WO 29 MRT ’17 VUGHT Theater de Speeldoos
  DO 30 MRT ’17 ASSEN De Nieuwe Kolk
  VR 31 MRT ’17 WINTERSWIJK Theater de Storm
  ZA 1 APR ’17 SCHIEDAM Theater aan de Schie
  Misschien iets voor de liefhebber om dat (s)link(s)e stuk ellende op passende wijze aan te vallen. Let wel! GEEN GEWELD gebruiken.

 13. Jroam

  Hoi Erik, hahaha leuk geestig, lach me dood!
  Zo te vreden, of zufrieden of is het al memnun.
  Heb je een portret van Erdo al boven je bed handen, bestel je misschien minder jarige bij een halal escortbureau?
  Het linkse fascisme waar ook jij je leven lang gediend hebt heeft verloren.
  Dat linkse fascisme van jou heeft niks opgelost, niet voor de Nederlander en niet voor de buitenlander.
  In Nederland zijn er nog altijd problemen in de zorg en de geïmporteerde Nederlander die zich geen Nederlander of zelfs Europeaan wilt worden, zijn ook ontevreden.
  Je kritiek is vast een roep om aandacht.
  Is DENK of SS niks voor je?

 14. MrApplejuice

  5 april is hij in Sittard ik denk dat ik daar is een kijkje ga nemen.

 15. rrdoetjes

  Dit is oproepen tot haat en geweld en dat is terecht strafbaar. Ik vond Geert zijn minder minder al net op het randje en zeker geen schoonheidsprijs winnen maar dit is linea-recta oproepen tot geweld en zou wat mij betreft direct bestraft moeten worden!
  Maar Thierry en Hiddema kennen de wet dus ik denk dat Muiswinkel zijn borst nat mag maken.

 16. Floris

  Van Muiswinkel oftewel hoe diep een mens kan zinken.

  Wie zien een hysterie rondom Baudet die nergens op slaat. Links is volkomen de weg kwijt.

 17. swetsnek

  Doe mij een geweer jonge ik haal de trekker wel over richting links.

 18. Ni28

  Wat er door links verteld wordt is meer en meer erger dan minder, minder.

 19. Cultuur_Pessimix

  Over haat zaaien gesproken… Die van Muiswinkel reageert zoals de gemiddelde betrokken links-lebberaal: als een wesp! Dat bedreigen van politici moet echt gestopt worden. Te triest voor woorden. Ik ben het overtuigd niet eens met Jesses Klaver, en soms niet met wat Wilders zegt, maar daarom ga ik ze nog niet belagen en als een achterlijke islamist oproepen tot aanval. Stelletje middeleeuwers!!

 20. think twice

  De krachtvrouwen van Kaviaar. Het lijkt wel een titel voor een cryptogram. Vogelaar vroeger had het over krachtwijken. Daar liep het minder goed mee af. Kaviaar blijkt vooral geobsedeerd door genitaliën m/v. Maar je moet ook wel een beetje gestoord zijn, als je anno 2017 als linkse ultra door het leven gaat. Het beste zou zijn als de FVD leiding aangifte zou doen tegen deze extremisten. Kunnen we meteen zien wat de rechtspraak waard hier waard is.

 21. rosmalen53

  Allemaal in scene gezet ,ze maken een martelaar van die Thierry zodat mensen hem interessant gaan vinden.
  Mensen zijn kuddedieren en zo hopen ze op een leegloop bij de PVV.
  Rutte zei al dat hij de PVV zou gaan minimaliseren,dit is hun manier.
  FvD is niet opgericht voor de mensen maar om de PVV buiten de deur te houden

 22. Darkbutcher

  Zwarte piet heb ik nooit serieus genomen.

 23. PimF

  Als ik deze nsb lul zo hoor en zie krijg ik spontaan zin om hem met zijn eigen methoden te bestrijden en een potje te gaan kopschoppen, kijk wat er in zweden gebeurt eikel” hopelijk is jou familie en dat van je linkse mede bruinhemden dan het eerste aan de beurt als het tot een potje doktertje spelen met 4 apothekers uit Aleppo komt.
  Je hebt er namelijk zelf om gevraagd, zwakzinnige dat je er bent.

  1. Freud

   Iedereen mag zijn mening geven over een cabaretier die er om bekend staat dat hij geen blad voor de mond neemt, overigens net zoals vele reaguurders hier ook doen. Maar jij haalt met je vuilschrijverij die rechtstreeks uit het riool komt wel het slechtste uit jezelf naar voren. Zou jij ook willen dat iemand die jou haat, en die zijn er volgens mij genoeg gezien de perverse taal die je uitslaat, ook jouw gezin of familie te grazen neemt. JIJ hebt een NSB mentaliteit want die martelden ook onschuldige familieleden om aan informatie te komen. Maar ik ben ook gerustgesteld want iemand die zo ziek is in zijn bovenkamer zal nooit in de maatschappij een rol van betekenis gaan spelen.

 24. DennisEijs

  Hij was eens grappig, maar ook hij is opgeslokt in een vreemdsoortige cultus, waarbij zij denken dat zij de enige juiste moraal hebben. Ik zag ze langzaam uitbreiden als een besmettelijke ziekte. Hun intelligentie en waarnemingsvermogen verweekten, analytisch bleef er niets meer over en ze dramden de gehele dag dezelfde mantra. En een ieder die niet precies hun dogma’s volgt, of deze selfs maar in twijfel trekt, is meteen gedegradeerd tot racist fascist patriarch, en ga zo maar door, en vooral, harteloos. Er valt niet te praten met hen, het lijkt op de film ‘invasion of the bodysnatchers’ waar je vrienden en bekenden ziet veranderen in hersenloze gedrochten.

 25. ruudvz

  Hiddema roept op om de straffen niet zwaarder te maken, Baudet komt uit de D66 stal, Volgens mij halen jullie links en rechts door elkaar.
  Referenda zijn linkse thema’s, op alle fronten is Baudet links behalve op buitenlanders, terwijl hij zelf ook gene Nederlands spreekt, in iedergeval niet in de 2e kamer..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.