Trump: “Obama tapte mijn telefoon af vlak voor mijn verkiezingsoverwinning”

Als dit klopt — en er is reden om aan te nemen dat dit het geval is — heeft Obama zijn macht misbruikt om zijn opvolger te ondermijnen. Dit is totaal onacceptabel.

De afgelopen dagen en weken werd bekend dat de Amerikaanse inlichtingendiensten — met hulp van hun Nederlandse collega’s! — verschillende leden van het campagneteam van Donald Trump bespioneerd hebben. Obama-bureaucreaten lijken daar zelfs trots op te zijn. Ze delen hun ‘ontdekkingen’ met iedere linkse nepjournalist die het maar wil horen. Vandaar dat er om de dag iets gelekt wordt wat weer een nieuwe controverse veroorzaakt.

Dat is op zich al bijzonder zorgwekkend, maar het wordt zo mogelijk nog erger. Volgens president Donald Trump werd hij in de laatste dagen van de campagne zelf namelijk ook afgeluisterd. En dat zou gebeurd zijn op gezag van Obama:

Als dit waar is betekent het zonder meer dat Obama op vreselijke wijze misbruik van zijn macht heeft gemaakt om Trump dwars te zitten. Zoiets is compleet en totaal onacceptabel. Zoals Afshin Ellian terecht stelt doet het denken aan tijden van weleer, bijvoorbeeld aan de knettergekke senator Joe McCarthy die iedereen als een vijand beschouwde en vervolgde:

https://twitter.com/AfshinEllian1/status/837997133844328449

Het doet ook denken aan WaterGate, toen Richard Nixon zijn macht misbruikte om de Democraten af te luisteren. Hij moet daardoor uiteindelijk aftreden. Aangezien Obama al weg is zal hij er wél mee wegkomen. Misschien is dat nóg erger.

En Trump was nog niet klaar:

Het is heel hip in Nederland om af te geven op Trump, maar als dit ook maar een beetje klopt heeft hij helemaal gelijk. Obama heeft zijn positie dan werkelijk misbruikt om Trump in de problemen te brengen. Zoiets wordt misschien als “normaal” beschouwd in een dictatuur, maar Amerika is hoegenaamd een vrij land. Daar kunnen dit soort praktijken écht niet.

Trump moet zijn rug nu rechten en onmiddellijk een vergaand onderzoek gelasten naar de afluisterpraktijken van Obama, de inlichtingengemeenschap, én het gelek uit de bureaucratie welke bevolkt wordt door Democraten die Obama nog altijd steunen. Het is ondertussen volstrekt helder dat alle lekker afkomstig zijn uit de linkse bureaucratie. Trump wordt dus actief tegengewerkt door zijn eigen ambtenaren.

Dat kan en mag hij niet accepteren. Links gaat zoals bekend over lijken, maar het is nu aan Trump om terug te vechten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Wim

  Trump is bezig met een pedofiel linkse kliek aan het opruimen met ook duidelijk sporen in Hollywood. Vandaar dat geschreeuw van die (sterren)
  Maar geloven we nog dat het stemmen telling in Nederland niet corrupt is.

  1. Beukman

   @Wim
   Onzin.

 2. ayreonaut

  Er komt nog meer aan. Een onderzoek door het congres naar het doorsluizen van 3 miljard dollar naar democratische instellingen door de Obama administratie.

  https://www.youtube.com/watch?v=od3DtLeUFr8

 3. Gustaafff

  Heeft hij sluitend bewijs om deze beschuldiging te staven?

  1. Wim

   Gezien alle nep beschuldigingen tegen hem, moet dat dan?

   1. Gustaafff

    De beschuldigingen waren niet nep (denk aan aftreden Flynn), dus, ja.

    1. Wim

     Ik denk aan het plassen.

     1. Gustaafff

      Ah, zo.

  2. Beukman

   @Gustaaff
   Welnee.
   Trump heeft vermoedelijk dit stukkie op propagandamedium Breitbart gelezen:

   http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/03/mark-levin-obama-used-police-state-tactics-undermine-trump/

   waarna zijn bureaulamp even flikkerde, en hij werd bevangen door een aanval van paranoia.

   Nixon was destijds ook niet blij met het lek in zijn Administration of in de buurt daarvan, ook wel bekend geworden onder de naam Deepthroat (pas heel veel later is bekend geworden dat het de baas van de FBI was). Zonder Deepthroat was het dan ook niet gelukt om de corrupte Nixon het veld te laten ruimen.

   Ik vind het interessant dat Trump-aanhangers minder interesse hebben in wát er de komende tijd mogelijk wordt blootgelegd aan viezigheid rond Trump, dan dat er wordt gelekt. Je zou zeggen: wie niets te verbergen heeft, heeft ook niets te vrezen. Uit de reacties uit het Trumpkamp valt echter op te maken dat men wel degelijk van alles probeert te verbergen.

   1. Gustaafff

    Ah.
    Het wordt hoog tijd dat ze Trump z’n twitteraccountje afpakken. De onzin die hij er dagelijks op spuit, daar kun je een boek mee vullen.

    1. Adriaan

     @Gustaafff, en hiermee zeg dus dat er geen vrijheid van meningsuiting kan zijn? Dat riekt naar dictatoriaal gedrag.

   2. Freelux

    “Ik vind het interessant dat Trump-aanhangers minder interesse hebben in wát er de komende tijd mogelijk wordt blootgelegd aan viezigheid rond Trump”
    Haha, jij beschikt over meer informatie? Waarom zou ik interesse moeten hebben in iets wat mogelijk wordt blootgelegd of mogelijk ook niet. Eerst maar eens de feiten afwachten vind je niet? Altijd die factfree linkse onderbuikreacties. Het Trump weerlegd gewoon de belachelijke aantijgingen aan het adres van Sessions. Hoe maak jij daaruit op dat ze iets te verbergen hebben? Eén van de bijeenkomsten waarbij Sessions in contact kwam met die Russische ambassadeur was gewoon door de regering van Obama georganiseerd. En daarbij waren vele andere ambtenaren bij aanwezig. En nu is Sessions opeens een landverrader omdat hij bij een politieke bijeenkomst aanwezig was? Links is totaal de weg kwijt. Moeten steeds weer iets anders verzinnen om te kunnen haten, omdat ze het met gewone rationele argumenten niet meer kunnen winnen

    1. Beukman

     @Freelux
     Je citeert me beroerd. Je hebt weggeknipt: “…dan dat er wordt gelekt”, wat niet zonder relevantie is.

     Je noemt Sessions. Over hem wachten we het onderzoek af. Maar zeker is inmiddels dat hij aan merkwaardige geheugenstoornissen lijdt: hij was (onder ede!) zomaar vergeten dat hij wel degelijk contact met de Russen had gehad.

     Ook heeft deze man zich belachelijk gemaakt door enorm te keer te gaan over Hillary’s gedoe met haar privé-server, terwijl hij zelf over veiligheidszaken mailde via zijn privé-mail – totdat deze gehackt werd. Waarop hij dit account afsloot. Als het kalf verdronken is…. Ach. Pence zijn kop gaat vermoedelijk ook wel rollen. Zelfs zijn eigen partij maakt inmiddels terugtrekkende bewegingen.

     Verder lijk je even vergeten te zijn dat al een aantal mensen rond Trump heeft moeten opstappen, meestal vanwege gelieg.

     1. Freelux

      De rest van je citaat is ook totaal irrelevant. Je beweert dat we ons ergens zorgen over moeten maken, terwijl er helemaal geen bewijs is voor iets waar we ons zorgen over moeten maken. Zoals ik al zei. Als links iemand kan beschuldigen zijn bewijzen niet meer nodig, behalve als als links zelf ergens van wordt beschuldigd, dan staan ze meteen te roepen dat er geen bewijs, zelfs als het bewijs al lang geleverd is. Bijvoorbeeld bij Keulen.

      Sessions heeft helemaal niet gelogen. Waarom liegt links altijd? Sessions heeft gezegd dat hij geen contact met Rusland heeft geeft met betrekking tot de campagne van Trump. Natuurlijk heeft hij wel ooit contact gehad met de Russen. Blijkbaar is links even vergeten dat een essentieel onderdeel van een politicus is contact onderhouden met buitenlandse politici. Verschillende andere senatoren hebben net als Sessions contact gehad met Russen. Net als Obama, Rutte, Koenders, Willem-Alexander. Ook allemaal contact gehad met de Russen. Sessions heeft vanwege zijn functie als senator idd contact gehad met de Russen, maar niet wat betreft campagne inmenging bij Trump. En als dat wel zo is zoals links wil suggeren dat moeten ze maar eens met bewijs komen. Maar goed, bewijzen doen er niet meer toe zolang het links uitkomt.

      Die privéserver was bovendien niet van Sessions. En er is bovendien wel degelijk een verschil met Clinton: https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2017/03/03/why-mike-pences-private-email-account-is-way-different-from-hillary-clintons/?utm_term=.07605e49f4af
      Maar zoals ik al zei feiten boeien links niet meer.

      Tot slot is er maar één iemand opgestapt en dat is Flynn en niet vanwege zijn contact met de Russen, maar omdat Trump zijn vertrouwen in hem was verloren.

 4. Ni28

  Links gaat over de lijken, dat heeft geschiedenis al vaker uitgewezen. Het zou toch nog een mooie affaire kunnen worden. Vuiligheid komt altijd te boven al wilt het eens lang duren. De hetze tegen Trump is abnormaal te noemen.

 5. Peter Selie

  Trump: “Obama tapte mijn telefoon af vlak voor mijn verkiezingsoverwinning” Ja dat is hem wel toevertrouwd en ten voeten uit van moslimbroeder Barry Soetoro.

 6. Peter Selie

  Barack Hoessein Obama en Hillary Clinton zijn lid van de Moslimbroederschap

  (Door: Martien Pennings)

  Glenn Beck kondigt een item aan over “The Project”. Dat is het project van de Moslimbroederschap om het hele Westen, en vooral Amerika, onder het Kalifaat en de sharia te brengen. De plannen van de Moslimbroederschap die door de Amerikaanse geheime diensten in een Zwitserse villa zijn gevonden in het kader van de wereldwijde onderzoeken na de aanslag op de Twin Towers zijn duidelijk. Pamela Geller (Atlas Shrugs) heeft wel eens gezegd dat als Obama lid zou zijn van de Moslimbroederschap hij geen andere politiek gevoerd zou hebben dan hij in zijn eerste termijn heeft gedaan. Ik denk inderdaad dat Obama een geheim lid van de Moslimbroederschap is en dat hij waarachtig een “Manchurian Candidate” is. >>>> https://martienpennings.wordpress.com/

 7. Peter Selie

  Islam experts: Obama draagt al 30 jaar ring met tekst ‘Er is geen god dan Allah’

  Experts in de Arabische taal hebben na bestudering van close-ups bevestigd dat de inscriptie in Obama’s ring inderdaad de eerste helft van de islamitische geloofsbelijdenis bevat.

  Volgens experts op het gebied van de islam en de Arabische taal bevat de gouden ring die de Amerikaanse president Barack Obama al meer dan 30 jaar aan zijn trouwvinger draagt de tekst ‘La Ilaha Illallah, oftewel ‘Er is geen god dan Allah’, het eerste deel van de Shahada, de islamitische geloofsbelijdenis.
  Uit nieuw gepubliceerde foto’s blijkt dat de gouden ring die Obama als ongetrouwde student droeg precies dezelfde is als de trouwring die Michele Robinson in 1992 om zijn vinger duwde. De inscriptie ‘Er is geen god dan Allah’ is één van de vijf pilaren van de islam, en wordt gevolgd door ‘en Mohammed is zijn profeet.’

  De in Egypte geboren islam wetenschapper Mark A. Gabriel, die op zijn 12e de Koran uit zijn hoofd had moeten leren en afstudeerde aan de prestigieuze islamitische Al-Azhar universiteit in Caïro, onderzocht de foto’s waarop Obama’s ring duidelijk te zien is en concludeerde dat deze de eerste helft van de Shahada bevat. ‘Het lijdt geen twijfel dat iemand die deze inscriptie draagt een zeer nauwe band heeft met het islamitische geloof, de islamitische religie en de islamitische samenleving,’ aldus Gabriel. ‘Door de Shahada op sieraden te dragen geeft een persoon te kennen dat Allah de enige is die de controle heeft over zijn leven.’

  http://firstnote.net/wp-content/uploads/2016/11/obama-wedding-ring-obama-39allah-ring39-stirs-debate-tea-party-news-simple.jpg

 8. Wim

  Bernie Sanders eiste van Trump een ‘luide en krachtige’ reactie tegen antisemitisme, totdat bleek dat de dader een bepaalde huidskleur en religie had, en ook nog een van zijn supporters was. Nu hullen Sanders en alle andere topdemocraten zich in hypocriet stilzwijgen.

  De 31 jarige Juan Thompson die in St.Louis door de FBI werd gearresteerd nadat hij minimaal acht, maar vermoedelijk ongeveer honderd Joodse instellingen -waaronder scholen- had bedreigd met bomaanslagen, blijkt een moslim te zijn die supporter is van Bernie Sanders en de gewelddadige racistische haatgroep ‘Black Lives Matter’. Thompson was verslaggever bij The Intercept, maar werd enige tijd geleden ontslagen omdat hij nepnieuws berichten had geplaatst en zijn bronnen had verzonnen. Desondanks weigeren top Democraten nog steeds hem te veroordelen.
  De Afro-Amerikaan werd tevens aangehouden voor cyberstalking van een voormalige vriendin. In de strafrechtelijke aanklacht staat dat hij onder zijn eigen naam en die van zijn ex vriendin via telefoon en email talloze Joodse instellingen, scholen en musea met bomaanslagen bedreigde. Hoewel Thompson beweert dat hij dit enkel deed om zijn ex erin te luizen, is het waarschijnlijker dat hij in werkelijkheid probeerde om de linkse media de schuld te laten geven aan Trump supporters, zoals de president zelf ook al suggereerde.
  Trump heeft daar een goede reden voor, want Thompsons Twitter account zit bomvol haatberichten tegen hem, zoals een tweet waarin hij de president ‘Hitler’ noemt nadat die besloot om de immigratie uit (islamitisch) Soedan te beperken. Ook blijkt dat Thompson communistische idealen heeft, en dat hij (mede daarom) op Bernie Sanders heeft gestemd. In november twitterde hij dat hij naar Senegal was geweest en was ‘teruggekeerd naar de islam’.

  Thompson bedreigde Joodse scholen en kinderen

  Deze week schreef hij ‘Een nieuwe week, een nieuwe ronde dreigementen tegen Joodse mensen. En weet je wie er midden op de dag in Joodse centra zijn? Kinderen. KINDEREN.’ Naast Joden haat Thompson ook blanken. Volgens de racisme-monitoring organisatie ADL nam die haat verder toe nadat hij werd ontslagen bij The Intercept, omdat hij daar als verslaggever nieuwsberichten en bronnen bleek te hebben verzonnen.

  Ironisch genoeg plaatste The Intercept onlangs nog een artikel met de headline dat ‘Trump niet kan accepteren dat zijn bondgenoten Joden bedreigen, en daarom zijn tegenstanders de schuld geeft’. Dat blijkt in werkelijkheid dus gedaan te zijn door een van hun eigen (voormalige) verslaggevers, een linkse anti-Trump activist.

  ‘Krachtige reactie’ geëist – totdat dader zwarte moslim bleek te zijn

  Top Democraten, waaronder Bernie Sanders, Senaat minderheidsleider senator Chuck Schumer en Huis van Afgevaardigden minderheidsleider Nancy Pelosi weigeren tot nu toe commentaar te geven op de arrestatie van Thompson. Een woordvoerder van de Joodse ZOA, de oudste pro-Israël organisatie in Amerika, noemde het een schande dat de Democraten, nu gebleken is dat een van hun eigen Trump haters achter de bomdreigementen zit, plotseling hun lippen stijf op elkaar houden, daar waar ze eerst nog een ‘krachtige reactie’ van Trump hadden geëist.

  Ook Bernie Sanders had Trump en zijn hoofdadviseur Steve Bannon een paar dagen geleden nog opgeroepen om ‘luid en duidelijk het antisemitisme te veroordelen, omdat de hele wereld toekijkt’. Sanders’ voor ‘links’ zo typerende hypocrisie werd pijnlijk duidelijk toen hij zich hulde in stilzwijgen nadat een zwarte moslim, een van zijn supporters, was opgepakt. ‘Hun totale stilte over Thompson bewijst dat alles enkel politiek is, en het stoppen van antisemitisme er niets mee te maken heeft… Waarom gaan ze nu niet met dezelfde valsheid tekeer tegen deze ontegenzeggelijke antisemiet als tegen Steve Bannon, die ze valselijk van antisemitisme beschuldigen.

  Xanieuws

 9. Peter Selie

  Democraten weigeren moslim die Joodse scholen met bomaanslagen bedreigde te veroordelen

  Door Xander

  Bernie Sanders eiste van Trump een ‘luide en krachtige’ reactie tegen antisemitisme, totdat bleek dat de dader een bepaalde huidskleur en religie had, en ook nog een van zijn supporters was. Nu hullen Sanders en alle andere topdemocraten zich in hypocriet stilzwijgen.

  De 31 jarige Juan Thompson (foto) die in St.Louis door de FBI werd gearresteerd nadat hij minimaal acht, maar vermoedelijk ongeveer honderd Joodse instellingen -waaronder scholen- had bedreigd met bomaanslagen, blijkt een moslim te zijn die supporter is van Bernie Sanders en de gewelddadige racistische haatgroep ‘Black Lives Matter’. Thompson was verslaggever bij The Intercept, maar werd enige tijd geleden ontslagen omdat hij nepnieuws berichten had geplaatst en zijn bronnen had verzonnen. Desondanks weigeren top Democraten nog steeds hem te veroordelen.

  De Afro-Amerikaan werd tevens aangehouden voor cyberstalking van een voormalige vriendin. In de strafrechtelijke aanklacht staat dat hij onder zijn eigen naam en die van zijn ex vriendin via telefoon en email talloze Joodse instellingen, scholen en musea met bomaanslagen bedreigde. Hoewel Thompson beweert dat hij dit enkel deed om zijn ex erin te luizen, is het waarschijnlijker dat hij in werkelijkheid probeerde om de linkse media de schuld te laten geven aan Trump supporters, zoals de president zelf ook al suggereerde.

  Trump heeft daar een goede reden voor, want Thompsons Twitter account zit bomvol haatberichten tegen hem, zoals een tweet waarin hij de president ‘Hitler’ noemt nadat die besloot om de immigratie uit (islamitisch) Soedan te beperken. Ook blijkt dat Thompson communistische idealen heeft, en dat hij (mede daarom) op Bernie Sanders heeft gestemd. In november twitterde hij dat hij naar Senegal was geweest en was ‘teruggekeerd naar de islam’.

  Thompson bedreigde Joodse scholen en kinderen

  Deze week schreef hij ‘Een nieuwe week, een nieuwe ronde dreigementen tegen Joodse mensen. En weet je wie er midden op de dag in Joodse centra zijn? Kinderen. KINDEREN.’ Naast Joden haat Thompson ook blanken. Volgens de racisme-monitoring organisatie ADL nam die haat verder toe nadat hij werd ontslagen bij The Intercept, omdat hij daar als verslaggever nieuwsberichten en bronnen bleek te hebben verzonnen.

  Ironisch genoeg plaatste The Intercept onlangs nog een artikel met de headline dat ‘Trump niet kan accepteren dat zijn bondgenoten Joden bedreigen, en daarom zijn tegenstanders de schuld geeft’. Dat blijkt in werkelijkheid dus gedaan te zijn door een van hun eigen (voormalige) verslaggevers, een linkse anti-Trump activist. (1)

  ‘Krachtige reactie’ geëist – totdat dader zwarte moslim bleek te zijn

  Top Democraten, waaronder Bernie Sanders, Senaat minderheidsleider senator Chuck Schumer en Huis van Afgevaardigden minderheidsleider Nancy Pelosi weigeren tot nu toe commentaar te geven op de arrestatie van Thompson. Een woordvoerder van de Joodse ZOA, de oudste pro-Israël organisatie in Amerika, noemde het een schande dat de Democraten, nu gebleken is dat een van hun eigen Trump haters achter de bomdreigementen zit, plotseling hun lippen stijf op elkaar houden, daar waar ze eerst nog een ‘krachtige reactie’ van Trump hadden geëist. (2)

  Ook Bernie Sanders had Trump en zijn hoofdadviseur Steve Bannon een paar dagen geleden nog opgeroepen om ‘luid en duidelijk het antisemitisme te veroordelen, omdat de hele wereld toekijkt’. Sanders’ voor ‘links’ zo typerende hypocrisie werd pijnlijk duidelijk toen hij zich hulde in stilzwijgen nadat een zwarte moslim, een van zijn supporters, was opgepakt. ‘Hun totale stilte over Thompson bewijst dat alles enkel politiek is, en het stoppen van antisemitisme er niets mee te maken heeft… Waarom gaan ze nu niet met dezelfde valsheid tekeer tegen deze ontegenzeggelijke antisemiet als tegen Steve Bannon, die ze valselijk van antisemitisme beschuldigen?’

  1. Peter Selie

   Zat zeker carbonpapier van de Hema tussen?

 10. Marija

  Als ik zo na al het lezen op diverse sites en nieuwsrubrieken, zachtjesaan toch concludeer dat de moslims niets met niet-moslims van doen hebben, is het ook aannemelijk dat Obama (moslim zijnde) zich heeft ingelaten met genoemde praktijken om Trump onderuit te halen.
  De volgende conclusie is dan, dat linkse politiek eveneens een stinkende modderpoel is.

 11. Ome Ga

  Onderzoek is zeer nodig, naar praktijken van alle foute mensen: Hussein O, Guustrol, Beukstront, Simon, enz. Na één waarschuwing opsluiten. Sleutel weggooien.

 12. Beukman

  Trump roept wel eens vaker wat. Eén voorbeeld: hij heeft nog steeds niet hard gemaakt dat de vader van Ted Cruz was betrokken bij de moord op JFK, zoals hij vorig jaar bij herhaling brulde. Het is bepaald verdacht dat hij zeker weet dat hij is afgeluisterd, maar hiervoor geen bewijs aandraagt. Vooralsnog krijgt hij van mij het nadeel van de twijfel.

  Trouwens, waar blijft die beloofde inzage in zijn belastingaangifte van hem?

  1. Freelux

   Typisch links. Nu lees ik opeens overal dat er geen bewijs is. Dat de Russen de verkiezingen hebben gehackt heb ik ook nog nergens bewijs voor gezien. Voor het feit dat de Russen MH17 naar beneden haalden heb ik ook nog geen bewijs gehad, sterker nog Nederland hoefde geen radarbeelden meer te hebben. Deze zaken werden echter klakkeloos door de propagandamedia gemeld als feit, terwijl er nog geen enkel bewijs voor is. Er werd door de propagandamedia geen enkele vraag gesteld over het gebrek aan overtuigend bewijs. Maar nu er opeens een verdachtmaking komt van één vriendjes van de media begint men opeens te klagen dat er geen bewijs voor is. Nee klopt, voor al die verdachtmakingen waar de propagandamedia doorgaand mee komt is ook nog geen enkel bewijs geleverd. Niks anders dan linkse hypocrisie. Presenteren alles als feit wat hen uitkomt terwijl er nog geen enkel bewijs is en als er dan een gerucht komt dat hen niet uitkomt gaan ze ineens klagen over gebrek aan bewijs. Of ze plaatsen het in dat geval niet. Het onbewezen gerucht Golden Shower werd groots door de MSM uitgepakt omdat het een politieke tegenstander van de MSM betreft, maar een een onbewezen gerucht als pizzagate van Clinton werd niet geplaatst terwijl dat net als Gold Shower een totaal absurd gerucht was. En ook al die schandalen op wikileaks over Clinton, waarbij er ook niet beweerd is door Clinton of de democraten dat ze niet klopten, werden door de propagandamedia bewust buiten het nieuws gehouden…

   1. Beukman

    @Freelux
    Niet waar. Rusland heeft na lang aandringen de radarbeelden geproduceerd, maar ze bleken vrijwel onleesbaar. Rara. Nederland heeft daarna verzocht om een betere kwaliteit.

    Maar wil je dit werkelijk vergelijken met Trumps bewering dat Cruz’ vader betrokken was bij de moord op JFK? Zoals je weet, heeft Trump ook jarenlang de theorie aangehangen dat Obama niet in de VS geboren is, tot dit staaltje zwartmakerij hem geen voordeel meer kon opleveren, en hij zomaar zei dat hij inmiddels geloofde dat Obama wél in America geboren is.
    Dit zou jou aan het denken moeten zetten.

    Overigens vind ik Golden Shower (waarvan ik zelf vooralsnog niet geloof dat het heeft plaatsgevonden) bepaald geloofwaardiger dan het verhaal over de satanische pedosecte, gerund vanuit een pizzazaak, waarvan Clinton een spil was.
    Het grootste verschil is evenwel dat het niet verboden is om over h*eren heen te pissen of andersom, terwijl pedofilie een ernstig misdrijf is. De beschuldigingen aan het adres van oa Clinton en Podesta zijn daarom schandalig te noemen.

    Overigens is Pizzagate volledig ge-debunked. Ze hebben zelfs de vent opgespoord die het verhaal heeft verzonnen. Hier alvast een beginnetje:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Pizzagate_conspiracy_theory

 13. Ome Ga

  Heel belangrijk tegenwoordig:
  HOE onderscheid ik phoney fakenews van de mainstream ‘news’ media
  van echt betrouwbaar nieuws? Zoek allereerst de BRON:

  https://youtu.be/uDFl_EdqwWI

 14. Ome Ga

  Geen commentaar meer in bladen (o.a. Telegraaf!), steeds meer komt dat voor en betekent dus:
  FAKENEWS! Nogmaals, ga naar de link die ik zojuist gaf.

 15. Ritter

  Ik kijk er niet van op.

  Obama , met hulp van zijn vriendjes in de media, doen er alles om Trump te ondermijnen.

  Donald Trump Questions ‘Sick Guy’ Barack Obama for ‘Wire Tapping’ His Campaign
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/04/donald-trump-questions-sick-guy-barack-obama-wire-tapping-campaign/

  1. Beukman

   @Ritter
   Tja. Breitbart, het medium waarvan de voormalige hoofredacteur inmiddels een zeer goede baan heeft in het Trumpteam. Tot zover de betrouwbaarhied van Breitbart.

   Nixon was destijds ook niet blij met het enorme lek dat de journalisten van informatie voorzag rond Watergate. Logisch ook, Nixon had immers heel wat te verbergen. Daarom probeerde hij mensen te ontslaan die de waarheid omtrent zijn criminele activiteiten probeerden te openbaren, en gaf hij zelfs bevel om de tapes waarop bewijsmateriaal stond te vernietigen. Navrant detail: die tapes waren afkomstig van de afluisterapparatuur die Nixon zelf in het Witte Huis had laten installeren.

   Trumps paranoïde reactie doet vermoeden dat ook hij heel wat te verbergen heeft. Als hij brandschoon was geweest, had hij zijn schouders erover opgehaald.

   1. Ritter

    Beukman

    Veel voormalige ‘journalisten” waren werkzaam in de Obama administratie. Tot zover de betrouwbaarheid van de z.g mainstream media.

    Ook weten we uit de Wikileaks documenten dat er nauwe en zeer vriendschappelijke contacten waren tussen de media en de Clinton campagne. Niets voor niets word b.v CNN het ” Clinton Network” genoemd.

    Leaked emails detail cozy relationship between Clinton campaign, media
    http://www.washingtontimes.com/news/2016/oct/13/emails-show-cozy-relationship-between-media-and-cl/

    1. Beukman

     @Ritter
     De kranten waarmee Clinton goede contacten onderhield, schreven en schrijven niettemin ook kritisch over haar en over Obama. Nogal een verschil met Breitbart, waarvan voormalige baas Bannon niet onder stoelen en banken stak dat objectiviteit geen streven was.

     Trump, die totaal geen interesse heeft in de waarheid – vandaar dat hij het verhaal hielp verspreiden dat de vader van Ted Cruz medeplichtig was aan de moord op JFK – schijt in zijn broek, misschien wel net zo veel als Nixon destijds deed. Het lijkt erop dat hij heel wat te verbergen heeft.

     1. Ritter

      Beukman

      De meeste kranten hebben Hillary openlijk gesteund tijdens de verkiezingen.

      CNN word zelfs de grootste supporter club van Hillary genoemd en ook zijn er “journalisten” werkzaam geweest voor de Clinton campagne.

      Veel media weigerden zelfs om over de Hillary schandalen (die geopenbaard werden door de Wikileaks documenten) te berichtten.

      En natuurlijk demoniseren die media dagelijks Trump.

     2. Beukman

      Ritter schrijft:
      “En natuurlijk demoniseren die media dagelijks Trump.”

      Daar zit een kerntje van waarheid in. Het lijkt mij een zaak van actie = reactie. Trump (Bannon) beschouwt de media als de vijand. Kijk eens hoe hij met ze omgaat in het Witte Huis: hij beantwoordt vrijwel alleen vragen van journalisten die zijn voeten likken; kritische media (en kritisch zijn is iets anders dan “demoniseren”) negeert hij.

      Trump gaat nog merken dat hij de media beter enigszins te vriend kan houden.
      Hetzelfde geldt voor de FBI en in mindere mate de CIA. Hij heeft ze tegen zich in het harnas gejaagd. Nu nemen ze wraak op hem zoals ze dat ook tegen Nixon hebben gedaan. Hoe dan? Door de waarheid te laten lekken.

 16. Gustaafff

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/trump-haalt-op-twitter-uit-naar-obama-hij-luisterde-me-af~a4470320/

  “Geen bewijs

  Centraal staan (vermeend) afluisterverzoeken van de regering-Obama aan de speciale afluisterrechtbank (FISA) uit juni en oktober, om onderzoek te kunnen doen naar de relatie tussen leden van het Trump-team en de Russen. Dat verzoek werd geweigerd.

  In oktober zou een aftapverzoek wel zijn gehonoreerd, maar dat is beperkt tot een computer in de Trump-Tower die zou moeten worden onderzocht op connecties met Russische banken.

  Daarnaast zijn verscheidene Russen afgeluisterd, onder wie de ambassadeur. Dat is routine in Amerika. Daarbij zijn ook gesprekken met leden van de Trump-campagne opgedoken. Volgens The New York Times is daaruit overigens niet gebleken dat de Russen met Trump hebben samengewerkt om de campagne te beïnvloeden.

  Al met al is er nog geen enkel bewijs dat Trump zelf is afgeluisterd, tenzij hij met een van de afgeluisterde Russen heeft gebeld.”

 17. Gustaafff

  Het is duidelijk dat Donald Trump weer nepnieuws aan het produceren is. En terwijl hij zijn jongste fittie met Arnold Swarzenegger uitvecht, doen de ambtenaren wel het echte werk.

  1. Freelux

   Als dit waar is “In oktober zou een aftapverzoek wel zijn gehonoreerd, maar dat is beperkt tot een computer in de Trump-Tower die zou moeten worden onderzocht op connecties met Russische banken.” bewijzen je eigen woorden anders dat het van Trump anders helemaal geen nepnieuws is…

 18. bifbof

  Dat van die ring is denk ik niet waar

  http://www.snopes.com/politics/obama/weddingring.asp/

 19. Lieftinck

  Nixon heeft geen opdracht gegeven om de democraten af te luisteren. De reden dat hij moest aftreden was dat hij, nadat hij het ontdekte, dit geheim gehouden heeft.

  Het is inderdaad zo dat in oktober niets bleek van strafbare feiten met Rusland, aan de hand van taps. Kwalijk is dat het termijn van aftappen werd verlengd in oktober. Het is niet de vraag of Obama dit wist en in gang gezet heeft, maar of dit te bewijzen is. De inlichtingendiensten hoeven namelijk geen commando te krijgen van de president.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.