Ah ja, natuurlijk: Anne Fleur vindt doodscultus die ‘marxisme’ heet geweldig. Yay ze hebben een festival!

Ah ja. Natuurlijk. Want het marxisme heeft nog niet genoeg mensen gedood. Toch?

Blijkbaar is Sylvana Simons niet de enige extreemlinkse activist die het maar wat geweldig vindt dat er dit weekend een “Marxisme Festival” is. Ook Anne Fleur Dekker kan er geen genoeg van krijgen:

Screen Shot 2017-05-13 at 20.55.42

In Nederland doen we altijd net alsof linkse mensen heel netjes zijn, maar dat is natuurlijk je reinste onzin. Het marxisme zou net zo verketterd moeten worden als het nazisme. Sterker nog, die zieke ideologie heeft zo mogelijk aan nog meer mensen het leven gekost dan de knettergekke ideologie van Hitler. Lees dit maar:

In his summary of the estimates in the Black Book of Communism, Martin Malia suggested a death toll of between 85 and 100 million people… The highest death tolls that have been documented in communist states occurred in the Soviet Union under Joseph Stalin, in the People’s Republic of China under Mao Zedong, and in Cambodia under the Khmer Rouge. The estimates of the number of non-combatants killed by these three regimes alone range from a low of 21 million to a high of 70 million.

Laat die cijfers even goed op je inwerken. En besef dan dat mensen als Anne Fleur een “Marxisme Festival” promoten. Het is echt ongelooflijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Mees

  Brevet van onvermogen voor DDS- links aanvallen met mierenneuken.
  Wat stelt Dekker nu voor..
  Niks nada niks

  1. van Urk

   Zo werd er ook gedacht over die mislukte kunstschilder of de zoon van een schoenmakerszoon of boerenzoon.

   1. swetsnek

    o nou is het opeens mierenneuken feit blijft wel het marxisme dit wel heeft gedaan basta dombo

  2. Seneca

   @mees
   Wat mij betreft kan er niet voldoende confrontaties met links plaatsvinden om de achterlijkheid en vunzigheid van die geestelijke misgeboorte aan te tonen.

 2. Sniper666

  “SOCIALISMO O MUERTE”

  Meestal het laatste voor Jan Punt. Dus niet iets om naar te streven.

 3. Ni28

  Stuur al die Marxisten naar Venezuela voor een jaartje. Daar kunnen zij Marxisme in praktijk opdoen. En geen eten meenemen, er is daar genoeg.

 4. Ritter

  Ik denk dat Anne Fleur geen idee heeft wat “marxisme” inhoud.

  1. toetssteen

   @Ritter
   Allemaal even arm en ellendig, maar het politbereau schuift nog wat kaviaar plus het nodige vloeibare.

   Dit soort personen meent dat zij daar bij aan mogen schuiven…. njet.

   1. toetssteen

    =bureau.

 5. Ali Yas

  De marxisten hebben al lang geen tractie meer. De communistische idealen zijn zo goed als gerealiseerd. Klassenstrijd? Laat me niet lachen. Het proletariaat moeten we tegenwoordig uit het buitenland halen. Wat er nog ontbreekt is een echte dictatuur, maar daar krijgen ze niemand de straat voor op.

 6. HW

  Als het communisme ook hier de overhand zou krijgen, dan hoeft Anne Fleur echt niet blij te zijn. Meestal losten ze de problemen op door mensen te laten verdwijnen, want ze houden niet zo van mensen die commentaar hebben.
  Dus Anne Fleur dan moet je jouw klep houden.

 7. Mart

  Anne Fleur en haar negatief Sylvana Simmons hebben nog steeds niet door hoe goed ze het NOG hebben in kikkerland,dus willen ze iets anders.

 8. Babaji538

  Vervelend voor haar, dat het allemaal op internet
  gebrand staat… .

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.