Het gaat gebeuren! Op 3 juni wordt de jongerenvereniging van FVD officieel gelanceerd

Geen categoriemei 25 2017, 12:00
De nieuwste maar meteen al grootste politieke jongerenbeweging van Nederland gaat los op 3 juni.
Eindelijk is het dan zover voor jonge conservatieven en rechtsliberalen die zich aangesloten hebben bij Forum voor Democratie. Op 3 juni is namelijk de officiële lancering van JFVD, de jongerenorganisatie van FVD. De lancering zal plaatsvinden op Strandzuid in Amsterdam.
Op Twitter kondigt de voorman van de gloednieuwe partij dit heugelijke nieuws aan:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/867659447300182016
De officiële lancering zal een groot spektakel zijn voor jonge politieke junkies. De hele dag zullen er discussies, lezingen en debatten zijn. Met als speciale gasten onder meer Wierd Duk, Ad Verbrugge, Ebru Umar, Thierry Baudet zelf natuurlijk en, hoe kan het ook anders, Hiddemeister -- oftewel, Theo Hiddema.
En goed nieuws voor jongeren die er graag bij willen zijn: er zijn nog plaatsen beschikbaar. Meld je aan op JongerenFVD.nl. Ja, dat moet je wél doen. Zo vaak gebeurt het niet dat er een actieve, grote conservatieve/rechtsliberale jongerenorganisatie gelanceerd wordt! Sterker nog, ik ben 32 jaar oud en heb dit nog nooit meegemaakt. Jongeren van nu (tot en met 27 jaar) hebben dus aanzienlijk meer mazzel dan mijn generatie. Ik zou zeggen: profiteer daarvan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten