De intolerantie van links in woord en beeld: Trump niet naar Engeland vanwege mogelijke demonstraties

Geen categoriejun 11 2017, 15:00
Donald Trump wil wél welkom zijn. Als hij dat niet is komt hij liever niet.
Het geplande staatsbezoek van Donald Trump aan het Verenigd Koninkrijk is door geschoven naar een ander moment. De reden? De Amerikaanse president heeft geen zin in massademonstraties alleen maar omdat hij even langskomt. Hij wil welkom zijn. Als dat niet het geval is heeft hij betere dingen te doen:

Donald Trump has reportedly told the Prime Minister he will not come to the UK on a state visit if there are large-scale protests against him, according to reports.

The American President is said to have told Theresa May he does not want to come if people do not welcome his visit.

The message was allegedly communicated in a phone-call between the pair in the last few weeks, according to the Guardian.

May gaf aan 'verrast' te zijn door de opmerking van Trump, maar Britse media voegen daar aan toe dat het bezoek hoogstwaarschijnlijk toch maar voor onbepaalde tijd wordt uitgesteld omdat 'de Amerikaanse president bepaald niet populair is in het Verenigd Koninkrijk.'
Het linkse gajes kennende dat met demonstraties dreigt als Trump langskomt zou vrijwel zeker de meest vreselijke 'leiders' toejuichen: van Kim Jong-Un tot, zeg, Ayatollah Khamenei. Die zouden allemaal welkom zijn in de ogen van dit anti-democratisch volkje, maar wee je gebeente als je een populistisch-rechtse politicus bent.
Aan de ene kant moet je dat soort tuig hun zin vooral niet geven, maar aan de andere kant is het ook wel weer begrijpelijk dat Trump geen zin in een enorm drama heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten