DENK-bobo Kuzu doet het weer: ‘Plaats hier een monument voor vermoorde moslims in Bosnië!’

Opportunisme ten top.

Tunahan Kuzu en zijn islamiserende vriendjes bij de afdeling Roermond zijn weer eens goed op dreef. De DENK-voorman en zijn Roermondse collega Selami Coşkun moeten het natuurlijk hebben van kiezers uit zogeheten minderheden, en dat betekent dat de opportunisten bij DENK – met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht – alweer hun uiterste best doen om die mensen te paaien met cadeautjes.

Menig wethouder of gemeenteraadslid doet dat door nog even snel een nieuw wijkcentrum neer te zetten, of te beloven dat die fiscale voordeeltjes er volgende termijn ‘toch echt aankomen’. Deze Nederturkse partij speelt echter liever schaamteloos in op de gevoelens van mensen, en wel op die van migranten uit het voormalige Joegoslavië. Wat daar eind vorige eeuw gebeurde was natuurlijk vreselijk: toen de multiculturele linkse droom daar uiteenspatte in een enorme burgeroorlog waar mensen van verschillende etniciteiten en religies opeens lijnrecht tegenover elkaar stonden, vonden afschuwelijke taferelen plaats. In Joegoslavië dus.

Dat laatste is waarom het huidige voorstel van DENK zo apart is. De partij stelt namelijk voor om in Nederland, en wel in Roermond, een herdenkingsmonument op te zetten voor de genocide in Srebrenica:

Die genocide was vanzelfsprekend afschuwelijk: 7000 islamitische Bosniërs werden daar afgeslacht door de Servische Bosniërs die daar huishielden. Niemand ontkent dat dit een moordpartij van jewelste was op weerloze mensen, puur om hun afkomst. Kuzu heeft dan ook gelijk dat zoiets een herdenkingsmonument verdient, maar de grote vraag is: waarom moet dat in hemelsnaam in Nederland staan?

Natuurlijk: Nederlandse VN-troepen, de Dutchbatters, keken machteloos toe toen de Serviërs hen overrompelden en aan het moorden sloegen. Dat moge bekend zijn. Maar maakt dat meteen van Srebrenica ‘onze’ genocide? Dat lijkt mij toch niet. Hoe vreselijk dit allemaal ook was: het blijft een aangelegenheid van Bosniërs en Serviërs waar wij bar weinig mee te maken hebben. Dit is slechts één van de gruwelijke hoofdstukken die onze wereld heeft gekend, maar je kunt moeilijk heel Nederland gaan volplaatsen met monumenten ter herdenking van elke gruweldaad die ooit ergens ter wereld is gepleegd. Daarmee bagetalliseer je gebeurtenissen die zich wél hier afspeelden als slechts ‘een van zoveel misstapjes’. Zoals – geheel terecht – wel vaker is gezegd: als je alles gaat herdenken, herdenk je uiteindelijk niets meer. Plaats dan desnoods een monument voor die Dutchbatters, maar hiermee sla je de plank echt mis.

Het meest misselijke hieraan is echter niet eens het voorstel, maar de manier waarop het gedaan is. Zoals Coşkun zelf al toegeeft, wonen er veel mensen uit voormalig Joegoslavië in de omgeving Roermond, die het natuurlijk hartstikke sympathiek zouden vinden als er zo’n monument zou komen. Zó sympathiek zelfs, dat ze wellicht een stem op deze opportunistenpartij zouden uitbrengen, dunkt mij. Het zal toch niet..?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

76 reacties

 1. Erf

  Het zal toch wel, DENK haalde 4,1% van de stemmen in Roermond op 15 maart dus die halen wel minimaal 1 zetel. Daarnaast is van DENK al bekend dat ze geen probleem hebben met de wet overtreden om zetels te halen. Dan is dit niks.

 2. Vabis

  Ik heb liever een standbeeld voor de vooruitziende Serviers, mag dat ook?

  1. Kogelbert

   Wenst Vabis een standbeeld voor Mladic?

   1. ayreonaut

    Nee, hij wil graag naast het standbeeld een standbeeld voor de genocide van Armeniërs.

     1. ayreonaut

      Weer wat geleerd, ik zou het land ook weer niet vol willen zetten met standbeelden voor elke 7000 Armeniërs die gestorven zijn tijdens deze genocide

     2. Guus Geluk

      Ik ook niet, maar als ze een klein monumentje willen plaatsen, maakt mij dat niets uit.

   2. Vabis

    Mag ik dat soms niet wensen van jou, goh en ik maar denken dat je buiten een vieze trol zijn ook pal staat voor VVM.

  2. Guus Geluk

   “Ik heb liever een standbeeld voor de vooruitziende Serviers, mag dat ook?”

   Een dommer commentaar is niet denkbaar.

 3. Sniper666

  Als DENK dat zo graag wil kunnen ze toch zelf zoiets regelen en betalen?

  1. HaZ

   Juist Sniper, gewoon schuiven uit de DENK partijkas en het steentje plaatsen in een van de tuintjes van die LimServiers. Maar ja…..dat is natuurlijk weer niet de bedoeling van de grijze wolven club.

 4. Kodi

  Val van Srebrenica

  Toen Dutchbat de veiligheidstaken in de twee moslim-enclaves overnam van de Canadezen was het Bosnische gebied rond Srebrenica al drastisch gekrompen. Christelijk Servisch-Bosnische eenheden hadden zich rond de stad ingegraven.
  Daarvoor verlieten groepen moslim-bewoners onder leiding van gewapende moslim-mannen nu en dan de enclave om voedsel te vinden in de omringende christelijk-Servische dorpen.

  Aangezien de christelijk-Servische burgers hun voedsel – dat voor deze burgers evenzeer van levensbelang was – vaak met hun leven beschermden en beide groepen bovendien doodsbang waren voor elkaar, hadden ontmoetingen tussen moslim-Bosnische terroristen en christelijk-Servische burgers op deze voedseltochten vaak een dodelijke afloop voor de christelijk-Servische burgers.
  Vele christelijk-Servische dorpen in de wijde omgeving van de enclave zijn hierbij in brand gestoken en totaal vernietigd met vele slachtoffers aan christelijk-Servische kant.

  Deze plundertochten werden veelal uitgevoerd onder leiding van Naser Oric, de algemene militaire commandant van de moslimterroristen in Srebrenica.
  De afspraak met de moslim-Bosnische leiding was dat de enclave gedemilitariseerd zou worden, dat was een voorwaarde van de VN.
  Echter op bevel van de Bosnische moslim-president Alija Izetbegović werden alleen de grootste en defecte wapens ingeleverd.
  De moslimtroepen binnen de enclave voerden regelmatig aanvallen uit op omliggende christelijk-Servische posten opzettelijk vanaf posities vlakbij de waarnemingsposten van de VN. Voortvloeiende uit het zwakke mandaat van de VN, dat voorzag in waarneming in een enclave waarvan de grenzen niet afgebakend werden, had Dutchbat slechts lichte wapens ter verdediging van de moslim-bewoners van de enclaves die het bataljon geacht werd te beschermen.

  Naar algemeen oordeel waren de wapens van Dutchbat te licht voor een effectieve verdediging. De visie van de VN was echter dat alleen al de aanwezigheid van Dutchbat de Serviërs ervan zou weerhouden de enclave aan te vallen: “to deter by presence”.
  Een andere handicap was de slechte communicatie tussen de hoofdkwartieren van Srebrenica, Tuzla, Sarajevo, Den Haag en het VN-hoofdkwartier in Zagreb.

  Heeft u het bovenstaande goed gelezen ?
  Dan begrijpt u, dat er zich ongeveer 7.000 moslimterroristen bevonden in Srebrenica in 1994, 1995, onder leiding van de moslim-commandant Naser Oric, gesteund door de Bosnische moslim-President Alija Izetbegovic.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Alija_Izetbegovi%C4%87

  Zij hadden opdracht gegeven aan die 7.000 moslimterroristen de christelijk Servische dorpen rondom Srebrenica aan te vallen. Vandaar dat deze moslimterroristen ’s nachts de enclaves uitglipten en al moordend en plunderend tekeer gingen in de christelijk-Servische dorpen rondom Srebrenica.
  De christelijk-Servische generaal Ratko Mladic heeft tientallen malen de moslim-commandant Naser Oric gewaarschuwd inzake de illegale moordpartijen door zijn niet-geuniformeerde moslimterroristen.

  Toen dan ook de wel in een uniform gestoken christelijk-Servische generaal Ratko Mladic in juli 1995 de 7.000 moslimterroristen gevangen had genomen, had hij het volste recht de 7.000 moslimterroristen ter plekke te executeren.

  Oorlogsrecht schrijft voor dat niet-geuniformeerde bendes niet mogen deelnemen aan oorlogshandelingen. Doen ze het wel, dan mogen geuniformeerde legeronderdelen standrechtelijk die niet-geuniformeerde terroristen executeren.

  Dat generaal Ratko Mladic nog zo vriendelijk is geweest die 7.000 moslimterroristen eerst weg te leiden van de vrouwen en kinderen, voordat hij ze volgens het oorlogsrecht heeft laten executeren, pleit in zijn voordeel.

  Dat er moslims zijn, die na bijna twintig jaar zo hondsbrutaal zijn bij Nederland aan te kloppen voor een schadevergoeding, is de grootste gotspe, die mogelijk is.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22478774/__Rechtszaak_Srebrenica__.html

  De Nederlandse advocate Prof. Mr. Liesbeth Zegveld praat recht wat krom is.

  Doch gezond-denkende Nederlanders gaan zich steeds heftiger verzetten tegen dit soort liederlijke advocaten, die er op uit zijn, dat Nederlands belastinggeld, ergo door gezond-denkende Nederlanders opgebracht belastinggeld, weggegeven gaat worden aan de weduwen van de in juli 1995 terecht geëxecuteerde 7.000 moslimterroristen.

  Het lijkt erop, dat moslims doorhebben, dat ze bij Europeanen geweldig goed het schuldgevoel kunnen exploiteren. En vooral de D66-rechtertjes laten zich in al hun onbenul voor dat moslimkarretje spannen. En zeggen schadevergoedingen toe, die betaald worden door gezond-denkende Nederlanders.

  Aan iedere lezer vraag ik hierbij een reaktie hierop te geven.

  M.vr.gr.

  Hans Holtrop MSc, publicist
  Geb. te Den Haag, 28 nov.’41

  1. Marija

   Kuzu moet zijn rotmoslimkop houden,
   dat is een trol eerste klas.
   Ik heb het ook altijd ongehoord gevonden dat Nederland werd aangeklaagd.

 5. Guus Geluk

  Me dunkt dat de samenleving uitvoer kan brengem aan het neerzetten van een klein monumentje. Dat is niet de taak van de overheid.

 6. Kodi

  Toen Dutchbat de veiligheidstaken in de twee moslim-enclaves overnam van de Canadezen was het Bosnische gebied rond Srebrenica al drastisch gekrompen. Christelijk Servisch-Bosnische eenheden hadden zich rond de stad ingegraven.
  Daarvoor verlieten groepen moslim-bewoners onder leiding van gewapende moslim-mannen nu en dan de enclave om voedsel te vinden in de omringende christelijk-Servische dorpen.

  Aangezien de christelijk-Servische burgers hun voedsel – dat voor deze burgers evenzeer van levensbelang was – vaak met hun leven beschermden en beide groepen bovendien doodsbang waren voor elkaar, hadden ontmoetingen tussen moslim-Bosnische terroristen en christelijk-Servische burgers op deze voedseltochten vaak een dodelijke afloop voor de christelijk-Servische burgers.
  Vele christelijk-Servische dorpen in de wijde omgeving van de enclave zijn hierbij in brand gestoken en totaal vernietigd met vele slachtoffers aan christelijk-Servische kant.

  Deze plundertochten werden veelal uitgevoerd onder leiding van Naser Oric, de algemene militaire commandant van de moslimterroristen in Srebrenica.
  De afspraak met de moslim-Bosnische leiding was dat de enclave gedemilitariseerd zou worden, dat was een voorwaarde van de VN.
  Echter op bevel van de Bosnische moslim-president Alija Izetbegović werden alleen de grootste en defecte wapens ingeleverd.
  De moslimtroepen binnen de enclave voerden regelmatig aanvallen uit op omliggende christelijk-Servische posten opzettelijk vanaf posities vlakbij de waarnemingsposten van de VN. Voortvloeiende uit het zwakke mandaat van de VN, dat voorzag in waarneming in een enclave waarvan de grenzen niet afgebakend werden, had Dutchbat slechts lichte wapens ter verdediging van de moslim-bewoners van de enclaves die het bataljon geacht werd te beschermen.

  Naar algemeen oordeel waren de wapens van Dutchbat te licht voor een effectieve verdediging. De visie van de VN was echter dat alleen al de aanwezigheid van Dutchbat de Serviërs ervan zou weerhouden de enclave aan te vallen: “to deter by presence”.
  Een andere handicap was de slechte communicatie tussen de hoofdkwartieren van Srebrenica, Tuzla, Sarajevo, Den Haag en het VN-hoofdkwartier in Zagreb.

  1. Kodi

   Heeft u het bovenstaande goed gelezen ?
   Dan begrijpt u, dat er zich ongeveer 7.000 moslimterroristen bevonden in Srebrenica in 1994, 1995, onder leiding van de moslim-commandant Naser Oric, gesteund door de Bosnische moslim-President Alija Izetbegovic.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Alija_Izetbegovi%C4%87

   Zij hadden opdracht gegeven aan die 7.000 moslimterroristen de christelijk Servische dorpen rondom Srebrenica aan te vallen. Vandaar dat deze moslimterroristen ’s nachts de enclaves uitglipten en al moordend en plunderend tekeer gingen in de christelijk-Servische dorpen rondom Srebrenica.
   De christelijk-Servische generaal Ratko Mladic heeft tientallen malen de moslim-commandant Naser Oric gewaarschuwd inzake de illegale moordpartijen door zijn niet-geuniformeerde moslimterroristen.

   Toen dan ook de wel in een uniform gestoken christelijk-Servische generaal Ratko Mladic in juli 1995 de 7.000 moslimterroristen gevangen had genomen, had hij het volste recht de 7.000 moslimterroristen ter plekke te executeren.

   Oorlogsrecht schrijft voor dat niet-geuniformeerde bendes niet mogen deelnemen aan oorlogshandelingen. Doen ze het wel, dan mogen geuniformeerde legeronderdelen standrechtelijk die niet-geuniformeerde terroristen executeren.

   Dat generaal Ratko Mladic nog zo vriendelijk is geweest die 7.000 moslimterroristen eerst weg te leiden van de vrouwen en kinderen, voordat hij ze volgens het oorlogsrecht heeft laten executeren, pleit in zijn voordeel.

   Dat er moslims zijn, die na bijna twintig jaar zo hondsbrutaal zijn bij Nederland aan te kloppen voor een schadevergoeding, is de grootste gotspe, die mogelijk is.

   1. Vabis

    Zo is het maar net Kodi, dank voor het leveren van de feiten.

   2. Kogelbert

    “Dat generaal Ratko Mladic nog zo vriendelijk is geweest die 7.000 moslimterroristen eerst weg te leiden van de vrouwen en kinderen, voordat hij ze volgens het oorlogsrecht heeft laten executeren, pleit in zijn voordeel.”

    Op DDS is dit soort smeerlapperij steeds meer bon ton. Hier wordt schaamteloos genocide toegejuicht.

    1. Vabis

     Wim heeft als trol wat moeite met de feiten, tja….

     1. Sniper666

      @ Vabis

      Wim is nooit in dienst geweest. S5 weet je nog? Vandaar dat hij ook geen idee heeft wat oorlogsrecht is.

     2. van Urk

      Inderdaad Vabis. Als zo,n “beschaafde” trol een reactie afsluit om een christen te vergelijken met een barbaar dan zijn de kogels bij hem opgeraakt om met een inhoudelijke weerwoord te komen .

     3. Guus Geluk

      Ik denk niet dat de Dutchbatters Mladic als een legitieme rechter zagen, Sniper.

     4. Kogelbert

      Het was inderdaad een christelijke genocide, van Urk. Het is een ijnlijk gegeven dat christenen daar door de geschiedenis zeer bedreven in bleken te zijn.

     5. van Urk

      Kogelbert@ christenen of communisten? Het voormalig Joegoslavie was trouwens een recht door snee een communistische Volksrepubliek. U als anti-christen beschuldigt alleen christenen voor oorlogsdaden terwijl blanken overwegend een mengelmoes is van verschillende geloven en niet gelovigen. Als u graag een volk of religie wilt beschuldigen voor genocide, oorlogsdaden, criminaliteit of ander geweld dan moet u bij de islamieten zijn. Maar op dat punt stopt u met uw helden praatjes.

     6. Sniper666

      @ van Urk

      Waarom nog steeds in discussie willen gaan met trol Kogelbert?

     7. Kogelbert

      Van Urk, christenen, atheisten, communisten en moslims zin allemaal mensen en gelijkwaardig in staat tot genocide.
      Het is jammer dat christenen op dit punt in de geschiedenis uitblinkers zijn maar dat heeft met het christendom, in elk geval met Christus, weinig te maken.

     8. Kogelbert

      In elk geval is nu bewezen dat Snipper nimmer in millitaire dienst is geweest, anders had hij geweten dat dienstplichtig militairen nauweljks ondericht ontvangen in het oorlogsrecht.

      Valt ons Snippertje hier even door de mand!

      😉

     9. van Urk

      Kogelbert@ Waarom zijn christenen hier de uitblinkers van? Geef voorbeelden zou ik zeggen. U hebt gewoon niks op met christenen. Geef dat nou gewoon maar toe. Ik merk bij u dat u zelf ook een bepaalde eenrichtingsverkeer volgt terwijl u van u zelf durft te beweren dat u een beschaafd en nette mens bent die zogenaamd met ieder mens met wat voor kleur of geloof kan opschieten. Geweld heeft inderdaad niks met het christendom te maken maar geweld heeft wel te maken met de mens.

     10. Sniper666

      @ van Urk

      Kogelbert praat poep. Hij wil mensen alleen maar uitlokken. Zwijg hem dood.

     11. van Urk

      Sniper666@ Ik weet dat hij poep praat. Toch moet deze heer of dame op zijn plaats gezet worden. Hij noemt mij een “nep” christen maar deze nep christen heeft meer aan humaniteit gedaan dan wat hij ooit in zijn luie stoel heeft gedaan. Niet alleen als ex-militair maar ook als vrijwilliger in verschillende landen als Moldavie, Rusland, Roemenie, Sri-Lanka en Ethiopie. Mij hoeft ie niet wijs te gaan maken over mensenrechten en meer van dat soort zaken. Maar ik weet ook wat realisme betekent en dat ontbreekt juist bij dit soort trollen die dat niet onder hun eigen lijf ondervonden hebben. Rechts of links geluid komt door een oorzaak en niet door personen die dat geluid alleen maar overbrengen.

    2. HW

     Kogelbert

     Je praat wel zo stoer, maar van welke lichting ben jezelf?

     1. Sniper666

      @ HW

      Bertje moet eerst even op internet opzoeken wat je vraag precies is… 😉 lololol

 7. DennisEijs

  Monument voor moslim eigenwijsheid? Want er was ze verteld dat ze niet verdedigd konden worden en bussen stonden klaar.
  Ik trap niet in de geschiedsvervalsing en schuld.

  1. van Urk

   Zet zo,n monument maar voor de deur van de VN zou ik zeggen.

   1. Kodi

    VN staat toch voor Verenigde Nietsnutten? Ik neem ze in ieder geval niet serieus. Nederland zou bij wijze van bezuinigen de contributie moeten intrekken en dit gestolen belastinggeld teruggeven aan de eigen bevolking.

 8. Tinneke

  Op DDS is dit soort smeerlapperij steeds meer bon ton. Hier wordt schaamteloos genocide toegejuicht….dus……kogelbertje DSS niet meer lezen! O wacht nee……..je hebt overal een ban en dan is DDS wel weer goed toch?

  1. Kodi

   Hij zoekt dus asiel op DDS? De vraag rijst dan of wij ons geroepen moeten voelen dit uitstekende informatieve blog met keiharde feiten welke niet liegen en hard als de waarheid voor hen die deze vrezen te laten verworden tot een asielzoekerscentrum voor trollende schizofrenen. Van mij mag het stoepje wel eens geveegd worden. En al die virtuele paringsdansen waarbij de trollende schizofrenen aan elkaar leuter lebberen doet mij denken aan het gezegde “Een schizofreen is nooit alleen.”. Niet dat ik die schizofrenen hun speelruimte wil ontnemen, maar het gesticht lijkt mij daar een passendere bestemming voor.

   1. Kogelbert

    ‘al die virtuele paringsdansen waarbij de trollende schizofrenen aan elkaar leuter lebberen’

    Veel bijdragen op dit blog onthullen onderliggende seksuele problematiek.

    1. HW

     Kogelbert

     Zeker veel ervaring met dat lebberen!!

   2. Sniper666

    Correct Kodi. Dat bepleit ik hier steeds. Zwijg de trollen dood. Cordon sanitrol voor Kogelbert, GG, Beukman en Mees. Die dutchbrabant is ook verdacht. Maar blijkbaar kunnen velen de verleiding niet weerstaan als de trollen op de juiste knopjes drukken ter provocering. Want daar gaat het ze alleen maar om.

    1. corfo

     @ Sniper666.
     dutchbrabant is voor mij méér dan verdacht, het is een vuilspuiter die zich schielijk terugtrekt in z’n linkse holletje en wacht op assistentie. Zéér minne figuur, óók geen reactie waard.

     1. swetsnek

      Nee jongens en meisjes natuurlijk ook dusssss zullen we eindelijk eens spijkers met koppen slaan en er echt niet meer op reageren ???? wat die azijnpissers ook zeggen ???

     2. Sniper666

      @ corfo

      Gelukkig zie ik het niet alleen. Kogelbert zal toch niet weer een extra nick hebben aangemaakt om op dit blog te trollen?

 9. Sniper666

  Een monument voor graaf van Salm, Nikolaas. Hij dreef de moslims terug bij het beleg van Wenen.

  1. Kodi

   Ik zeg: Doen!

 10. HW

  Kunnen we niet al een standbeeld plaatsen op een Turkse begraafplaats voor Kuzu.
  En dan hopen, dat hij snel zijn laatste reis maakt.

  1. corfo

   @ Vabis. reactie -2-
   Lijkt mij ook een goed plan, een standbeeld voor al die vooruitziende Serviërs.

 11. Kodi

  General Lewis Mackenzie: We Bombed The Wrong Side – Kosovo’s Independence Immoral
  https://www.youtube.com/watch?v=iy1JzwpJ9ec&ab_channel=matrixECS

  1. Kodi

   General Lewis Mackenzie: We Bombed The Wrong Side – Kosovo’s Independence

   Geupload op 4 apr 2008

   The UN Canadian General Lewis Mackenzie said it best, “We bombed the wrong side”: http://www.globalresearch.ca/articles/MAC404A.html This is giving all terrorist organizations a green light to make more problems. Look at Bosnia, tons of Muhajadeen there. Kosovo, al-Qaeda supported network. That is Serb land, simply put. There is already an Albania. Serbs fought the Ottoman empire over 600 years ago to keep the land. The US is simply appeasing Muslims and hoping that they will calm in other areas of the world. It won’t work.

   General Lewis Mackenzie is a man who was there on the ground during the war in Bosnia and Croatia. A man who commanded the UN troops would know the real truth.

   1. Sniper666

    Ik weet het. Hoe kon Nederland zo stom zijn er in te stinken na de Canadezen. En vervolgens mensen uitzenden met alleen een klappertjespistool zonder support. Ben je dan van de ratten besnuffeld of niet?

   2. Kodi

    WATCH!

    “The Lies Of The Racak “Massacre”/ Bill Clinton’s Role In Kosovo”

    https://www.youtube.com/watch?v=Z-muEj_E0PY

    1. Kodi

     WATCH!

     NATO’s Illegal War Against Serbia/ Lies About Kosovo War 1/2

     https://www.youtube.com/watch?v=9FN33NTMpLU

     1. Kodi

      WATCH!

      Crucified Kosovo/ Shame In The Face Of Christian Europe

      https://www.youtube.com/watch?v=Htou6tT4OEA

     2. Kodi

      WATCH!

      Michael Savage: Kosovo’s Independence “Immoral”, Part 1 Of 2

      https://www.youtube.com/watch?v=0qAp_8athyY

     3. Kogelbert

      Kodi (ook bekend als King George) riep al eerder op moslims en masse de keel af te snijden. Het is dus niet zo vreemd dat hij zich hier een fanatieke verdediger van genocide op moslims toont.

      Het is een vies kereltje maar goddank alleen dapper achter zijn toetsenbordje.

 12. Seneca

  ik ben het wel met hem eens. een standbeeld moet kunnen maar dan ook een standbeeld voor alle christenen die tijdens het Ottomaanse rijk vermoord en verkracht zijn. dat zal van onze policor reaguurders wel niet mogen. koeltoer weet u wel? steek maar lekker in jullie zak guusje, meesje, kogelbertje, beukje en noem maar op1

  1. Guus Geluk

   Die staat er al, seneca. Zie mijn reactie op ayerenout. Een monument met betrekking tot de Armeense Genocide.

   Er staan ook verschillende Holocaust-monumenten.

 13. swetsnek

  van Urk LAAT JE NIET PROVOCEREN JONGEN JE STAAT ZE TE VOEDEN NIET DOEN NEGEREN DIE HAP TOTAAL NEGEREN

 14. Wim Vreeswijk

  Het is duidelijk dat Kuzu er weinig tot niets van begrepen heeft. Het was immers niet de schuld van de Nederlanders dat de Bosnische moslims door de Serviërs vermoord werden, maar het was de NAVO die zich niet aan de beloofde luchtsteun hield waardoor het Karreman-bataljon met zijn lichte bewapening onmogelijk kon optreden tegen de oprukkende Serviërs van Ratko Mladic. Als Kuzu flink wil doen moet hij zelf gaan afreizen naar Servië om daar een herdenkingsplek te vragen voor de 7.000 vermoorde Bosnische moslims.

  1. Kogelbert

   De rechter dacht daar anders over, Vreeswijk. https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/28/stop-mystificatie-van-srebrenica-11335776-a1564852

   We hebben als Nederland daar niet juist gehandeld. Daarmee zijn we niet direct verantwoordelijk voor deze afschuwelijke genocide maar we schoten wel ernstig tekort.

   1. Sniper666

    Trap er niet in. Zwijg de trol dood.

   2. van Urk

    Altijd fijn om een conclusie te horen van dienstweigeraars.

    1. Kogelbert

     Waar baseer je die conclusie, van Urk? Bovendien is het een ad hominem.

  2. swetsnek

   niet op reageren WIm

 15. Kodi

  SREBRENICA the place where a genocide never happened, Aleksandar Dorin
  https://www.youtube.com/watch?v=1Rv28PXvzSo

 16. h_keur

  het is natuurlijk absoluut ontoelaatbaar, dat er destijds daar zoveel moslim burgers zijn vermoord en niet goed te praten. Wat echter vergeten wordt is dat de oorspronkelijke bevolking nogal geleden had onder de daar gevestigde moslimgemeenschap. Dit blijkt duidelijk, voor de geschiedenis van de Balkan er op naslaat. Het doet mij vrezen voor de Nederlandse toekomst. Hoelang wordt hier de moslimgemeenschap met haar opdringende ‘cultuur’ nog geduld? Vergis u niet, we zijn dichter bij dat punt beland dan Rutte en consorten in de gaten hebben. Propageer ik dat geweld? Absoluut niet, maar als de volkswoede losbarst is er geen houden meer aan, vrees ik.
  Het is echt vijf voor twaalf geweest op de tijdklok van dit tijdperk

  1. Sniper666

   @ h_keur

   Uw vrees is 100% terecht. Waar ik echter mee rond loop is het vage idee, dat het de bedoeling is, een clash tussen de autochtonen en de islammer invasiërs. De vraag is alleen wat de ons bovengestelden daar beter van denken te worden?

   1. h_keur

    De boven ons gestelden hangen naar mijn mening een verkeerd gedachtengoed aan. Wie eerdere reacties van mij gelezen heeft, kan weten dat ik geloof in het bestaan van een almachtige God en daarom ook in het bestaan van een kwade macht, in de Bijbel ‘de overste van deze wereld’ genoemd. Ik ben er van overtuigd dat deze kwade genus, de Satan genoemd, het gedachtengoed van de mensen tracht te vertroebelen. Ook wordt deze kwade geest ‘de vader van de leugen’ genoemd. Hij zet mensen tegen elkaar op, doet zich voor als engel des lichts, maar ook als een brullende leeuw, kijkend wie hij kan verslinden. Hij vertroebelt het verstand van mensen enz.
    Ieder is volkomen vrij om te geloven wat hij of zij wil, maar bovenstaande wijsheden uit dat oude maar actuele boek, de Bijbel, kunnen toch slecht ontkent wordt. In mijn overtuiging schuilt daar de oorzaak van het vele kwaad. Pas zodra Christus terug zal keren, zoals Hij beloofd heeft, zal er rechtvaardigheid geschieden en zal Hij recht zetten wat krom is.
    Nee ik ben geen zwever, maar sta nuchter met beide benen op de grond en heb grote zorgen voor mijn kinderen en kleinkinderen voor de nabije toekomst.

    1. Hetzalwelweer

     Heb je de docu met Ronald Bernard gezien? https://www.youtube.com/watch?v=i0hb8dfKN8k deel 1

 17. Ecoshaarlem

  Het is een griezel die vriend van Erdogan, en zal dat altijd blijven, een enkele reis naar zijn vriend, en nooit meer terug komen!

 18. Nasrani

  Wat daar gebeurd is, is een zwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis. Karremans is een laffaard eerste klas. Wat hij had moeten doen is zeggen: over mijn lijk! En blijven staan! En dat is geen stoere praat maar dat had absoluut door deze militair gezeg moeten worden. En dan hadden de serven hun keutel ingetrokken en had Karremans trots kunnen zijn. Nu zie ik de beelden nog voor me, een beschamende vertoning.

  1. Kodi

   Aan de andere kant: De NAVO liet het zelf afweten met voldoende ondersteuning (Denk aan het ontbreken van luchtsteun!) en Jan Proncke had de manschappen ontwapend en uitgekleed tot een soort welzijnswerkers in uniform. Wat doe je dan nog in een oorlogsgebied? Overste Karremans koos voor zijn eigen militairen eerst. En laten we wel eerlijk zijn: Die Muzelmannen waren geen slachtoffers, maar daders. Het waren ongeüniformeerde leden van een militie die de Servische Christenen daar wilden verdrijven en vermoorden.

   Zij hadden opdracht gegeven aan die 7.000 moslimterroristen de christelijk Servische dorpen rondom Srebrenica aan te vallen. Vandaar dat deze moslimterroristen ‘s nachts de enclaves uitglipten en al moordend en plunderend tekeer gingen in de christelijk-Servische dorpen rondom Srebrenica.
   De christelijk-Servische generaal Ratko Mladic heeft tientallen malen de moslim-commandant Naser Oric gewaarschuwd inzake de illegale moordpartijen door zijn niet-geuniformeerde moslimterroristen.

   Toen dan ook de wel in een uniform gestoken christelijk-Servische generaal Ratko Mladic in juli 1995 de 7.000 moslimterroristen gevangen had genomen, had hij het volste recht de 7.000 moslimterroristen ter plekke te executeren.

   Oorlogsrecht schrijft voor dat niet-geuniformeerde bendes niet mogen deelnemen aan oorlogshandelingen. Doen ze het wel, dan mogen geuniformeerde legeronderdelen standrechtelijk die niet-geuniformeerde terroristen executeren.

  2. Sniper666

   @ Nasrani

   Zie dat toch echt anders. Karremans heeft door de politiek een mission impossible in zijn maag gesplitst gekregen. Elke commandant zou nat gegaan zijn door het zwakke beleid in Den Haag.

   Nederland had achteraf bezien die missie helemaal niet moeten aanvaarden, of wel aanvaarden en alles ertegenaan gooien wat we hebben om niet af te gaan.

   Resultaat van weifelend optreden van de overbetaalde topzware leiding hier in Nederland was inderdaad een beschamende vertoning ter plekke.

   Men wist dat Mladic er aan kwam. Geef dan meteen aan tot hier en niet verder, en zet alles in om je woord gestand te doen (Ja, geweld toepassen!). Maar nee hoor, weifelen tot het te laat is…

 19. sjun

  Ik vrees toch dat er terzake Bosnië wel erg veel gespind is. Er zijn daar zeker zaken gebeurd die in schril contrast staan met de mensenrechten maar de zaak was minder eenzijdig dan deze maar steeds herhaald wordt in elkaar napapegaaiende media. Kennelijk betaalt belanghebbende George Soros daar uitstekend voor en bovendien worden met het huidige verhaal dat Bill Clinton als afleiding van zijn eigen besoignes goed uitkwam, vooral Amerikaanse geopolitieke belangen gediend.

  Daarnaast valt er wel meer dan iets af te dingen op de genoemde aantallen en zeker op de gebruikte term genocide met betrekking tot de moslimslachtoffers in die periode in Sarajevo. Misschien is het een idee de wereld veel meer te laten weten over de martel- en moordpartijen op en verminkingen van weerloze Serviërs uit de dorpjes in de omgeving (http://bit.ly/11eq7ly) voordat generaal Mladic orde op zaken kwam stellen om wat er van deze mensen over was te beschermen tegen sadistische rovende, verminkende, verkrachtende en moordende jihadi’s die vanuit de safe-zone opereerden?

  De dag komt dat het verhaal in Bosnië dat startte met de islamiseringsverklaring van Alija Izetbegovic goed bedossierd herschreven zal worden als een eerste Orthodox verzet tegen herislamisering van de leefomgeving (https://www.youtube.com/watch?v=kVl9KF0uKhE) met precies alles dat al eeuwen in de regio onder Ottomaanse bezetting had plaatsgevonden. Maar zo ver is het nu nog niet en bovendien wil ik daar dit topic niet mee kapen.

  Denk moet vooral doorgaan met haar uitnodiging het hele verhaal van de Bosnische oorlog uit de doeken te doen. Het zal veel ingezetenen van Europa bewust maken van wat er gaande is, hoe dat zoal vorm krijgt en wat er voor nodig is om Europese culturen en waarden te behouden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.